Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos buitinės priemonės V tema,

QUOTE(zalios_akys @ 2010 03 02, 15:51)
as cia naudoju naudoju bio-D bet ziuriu kad ant jo nera skiriamojo zenklo kad ekologiskas  blink.gif  kaip cia istikro yra gal zinote? 4u.gif

Bio-D neekologiški gaminiai schmoll.gif draugiški aplinkai 4u.gif dėl to ir pigesni turbūt
Atsakyti
Ecover irgi turbut neekologiskos priemones?Varciau as kelis produktud,nei ant vieno nera jokio zenklelio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 03 01, 19:06)
O po kiek tos "Domol" Drogo parduotuvėse? Gal kas parašysite..gal verta savaitgalį važiuot ieškot "Drogo" smile.gif (šiaip nesilankau..)

Is as pasiskaicius susigundziau Domol indaploviu tabletes isbandyti rolleyes.gif

Pirkau siandien Drogetas zalias, ekologiskas (nes maciau yra dar kitokios). Kainavo 15.99 Lt uz 32 vnt.Kaina patiko thumbup.gif o tableciu dar neisbandziau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veriru: 05 kovo 2010 - 13:15
QUOTE(Silvy @ 2010 03 04, 22:44)
Ecover irgi turbut neekologiskos priemones?Varciau as kelis produktud,nei ant vieno nera jokio zenklelio g.gif

Nea, bet mūsų pikkolo wub.gif yra minėjus, kad geros jų sudėtys ax.gif
Atsakyti
BioD indu ploviklio sudetis:
Cocunat oil,Aqua,Citric Acid,Sodium Chloride,Vegetable Glycerine.Kazi gera?
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2010 03 05, 15:27)
BioD indu ploviklio sudetis:
Cocunat oil,Aqua,Citric Acid,Sodium Chloride,Vegetable Glycerine.Kazi gera?

Nieko blogo nėra.
Atsakyti
sveiki,

as tai nesenai uzsipirkau Bio D ivairiu plovikliu, matysim kaip plaus g.gif ax.gif
kiek girdejau jie daba bando gintis kad gautu sertifikata rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Saulužė,2010 02 01, 13:02]

Skalbiu muilo riešutais
Pliusai: pigu, ekonomiška, minkšti skalbiniai, nėra kvapo {norint galima pačiai kvėpint mėgiamu eteriniu aliejum}
Minusai: jei dėmių neįtrinsiu muilu, jos dažniausiai ir liks,, neišplauna vyr. prakaito
]

Gal galite parasyti kokios firmos yra tie muilo riesutai? Busiu dekinga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo belisima: 07 kovo 2010 - 10:12
QUOTE(belisima @ 2010 03 07, 11:11)
Gal galite parasyti kokios firmos yra tie muilo riesutai?  Busiu dekinga

iska 4u.gif jei čia firma g.gif bent jau toks štampukas įkaltas,, iš išorės medvilniniam maišelyje, o šiaip yra ir kitokių firmų, man sakė kiti tik perpakuoti Lietuvoj, čia mano pirmieji bandomi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2010 03 03, 10:44)
Bio-D neekologiški gaminiai schmoll.gif draugiški aplinkai 4u.gif dėl to ir pigesni turbūt

Netiesa, Sauluže,
Bio-D tikrai atitinka visus ekologiškiems gaminiams keliamus reikalavimus ir ketina turėti ekoženklą.
"Ethical Consumers Magazine" daugeliu atvejų suteikia Bio-D "Best Buy" įvertinimą http://www.ethicalco...etcleaners.aspx
Taip pat berods 2008 metais Bio-D gavo apdovanojimą už gamyboje naudojamus aplinką tausojančius metodus.

P.S. kas Jūsų supratimu yra "ekologiška" ir kas "draugiška aplinkai"? Mano supratimu tai tas pats, nes abiem atvejais prioritetas yra gamta.
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2010 03 08, 10:29)
iska 4u.gif jei čia firma g.gif bent jau toks štampukas įkaltas,, iš išorės medvilniniam maišelyje, o šiaip yra ir kitokių firmų, man sakė kiti tik perpakuoti Lietuvoj, čia mano pirmieji bandomi ax.gif

o gal vystyklus bandete su jais skalbti? kaip isskalbia, minkstesni buna?
nenusprendziu ar eko miltelius pirkti ar koki skysti ar tuos riesutus...

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linchic @ 2010 03 08, 11:26)
Netiesa, Sauluže,
Bio-D tikrai atitinka visus ekologiškiems gaminiams keliamus reikalavimus ir ketina turėti ekoženklą.
"Ethical Consumers Magazine" daugeliu atvejų suteikia Bio-D "Best Buy" įvertinimą http://www.ethicalco...etcleaners.aspx
Taip pat berods 2008 metais Bio-D gavo apdovanojimą už gamyboje naudojamus aplinką tausojančius metodus.

P.S. kas Jūsų supratimu yra "ekologiška" ir kas "draugiška aplinkai"? Mano supratimu tai tas pats, nes abiem atvejais prioritetas yra gamta.

4u.gif
Aš ekologiškais laikau gaminius su sertifikatu, jei jo nėra, bet sudėtis gera, tai draugiškas aplinkai,, gal ir ketina turėt ekoženklą, bet kol kas jo nėra, patys ant savo gaminių irgi rašo, kad yra draugiški aplinkai, tiek Bio-d, tiek Ecover, kitaip tiesiog negali, nes nesertifikuoti ax.gif

QUOTE(Fajeta @ 2010 03 08, 11:39)
o gal vystyklus bandete su jais skalbti? kaip isskalbia, minkstesni buna?
nenusprendziu ar eko miltelius pirkti ar koki skysti ar tuos riesutus...

4u.gif

Vystyklų ne 4u.gif šiaip turėtų būt minkštesni, bet dar džiovinu ant radiatorių tai pakietina,, jei pirksit riešutus, tai siūlau mažesnį kiekį imt pabandymui, nes sakau kiekvieną dėmę reik rankytėm įveikt, antraip viską ištrauksit dėmėtus...
Atsakyti