Tam PERSONA puslapyje, kur nurodziau, reikia virsuje pasirinkti kalba vokieciu, kur yra UK prasyta, tada ismeta vokiska psl, ten virsui parasyta: wo kann ich persona kaufen, ten ieiti reikia ir pasirinkti apotheken, tada ismeta visas Vokietijos vaistines su adresais ir kontaktais. Taip pat ir angliskame puslapyje. As pirkau Halle mieste, Zur Rose vaistineje, tai slapimo juosteles kaip ir geros, pradejau jau naudotis, tai lyg tais viskas gerai, aisku pradzioje daug raudonu dienu, kai anot Personos nesaugu myletis, bet taip ir turi buti, nes monitorius renka apie vartotoja informacija pradzoje naudojimo. O del monitoriaus, tai reiks pasidometi.
Ar yra mamyčių, kurių beveik pusė ciklų neovuliaciniai? Kodėl taip galėtų būti?
QUOTE(Raideles @ 2006 06 23, 23:30)
Bet as vis tiek knygeleje viska pasizymiu.
Na mamytes (Raideles, Kuzia), naturaliai prisipanavot, o dabar idomu kai po tris turit, kaip ir ka toliau planuojat.

QUOTE(krootas @ 2006 06 23, 20:26)
Tiesiog įdomiau būtų pasiskaityti pasisakymus kaip sekasi ne tų, kurie šeimos pagausėjimą tik planuoja (tik nori atidėt) o tie, kurie jau nebeplanuoja ir jį taiko minimum 5 metukus...
Nors...tai vadinama šeimos planavimo, o ne neplanavimo metodu.
Nepasakysiu ar tai tiesa, bet man rodos šis metodas ir buvo "išrastas" poroms, kurios turi sunkumų dėl pastojimo.
Nors...tai vadinama šeimos planavimo, o ne neplanavimo metodu.

Va butent tai ir man idomu jau.

QUOTE(Puumpaa @ 2007 01 31, 23:14)
Na mamytes (Raideles, Kuzia), naturaliai prisipanavot, o dabar idomu kai po tris turit, kaip ir ka toliau planuojat.

Aš niekada ir nesakiau, kad aš UŽ natūralų planavimą, kai vaikų daugiau nenori

QUOTE(Raideles @ 2007 02 01, 10:35)
lekstina, ar išsiaiškinai kodėl? Pagalvojau, kad to priežastis gali būti maitinimas. Hormonai makaluojasi? O ką Birutė apie tai sako?
Puumpaa, tai po trijų vaikų daugiau norėti jau negalima?
O aš dar norėsiu. Po kokių 5 metų. 
Puumpaa, tai po trijų vaikų daugiau norėti jau negalima?

Jau savaitė, kaip nustojau maitinti, dabar žiūrėsiu, kas bus. Jau kurį laiką nuolat vyko ovuliacija. Bet paskutiniam cikle vėl ne

Mes ir mažės laukėme daugiau nei metus. Jau ir neramu buvo. Bet NŠP pradėjau taikyti tik po dukrytės gimimo, tai nežinau, kaip ten su tom ovuliacijom buvo iki pastojimo

O tu šaunuolė - daug vaikučių

Papildyta:
QUOTE(Kuzia @ 2007 02 01, 01:07)
O aš pasitikiu šiuo metodu ir galvoju tik jo ir laikytis. Beje, tai mūsų su vyru požiūris, ne mano vienos...
Man tas seilių aparačiukas buvo visai sudominęs, bet paskaičiau išsamiau, tai labai ten daug darbo su juo. Iš ryto džiovisnti seiles, tada žinosi ar esi vaisinga
Kol kas ir taip nujaučiu

Šiandien filmuojama Nomedos laida apie kontracepciją, kurioje Rudzinskas kalbės ir apie NŠP. Tik nežinau, kada rodys...
QUOTE(lekstina @ 2007 03 22, 10:12)
Šiandien filmuojama Nomedos laida apie kontracepciją, kurioje Rudzinskas kalbės ir apie NŠP. Tik nežinau, kada rodys...
Tai jau kvietė pašnekove būt

QUOTE(Kuzia @ 2007 03 22, 13:53)
Esi visiškai teisi, bet aš sirgau - negalėjau. Kažkada tik teko per radiją pasidalinti patirtimi

QUOTE(Raideles @ 2007 03 26, 21:17)
Per Marijos radiją? O kurią valandą? O kaip su Nomedos laida?
Taip - per Marijos radiją. Kartos šeštadienį 12,10 val. Laida "Gyvybės medis".
Nomedoj nebuvau, tik pasakojo gyd. V. Rudzinskas ir akušerė Vilija - lyg ir neblogai, nors buvo stengiamasi daryti didelę konfrontaciją su kontracepcija. Tik neaišku, kiek iškarpys... Nežinau, kada rodys, bet laida turėtų būti apie kontracepciją.