Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas

QUOTE(Raideles @ 2007 05 15, 20:44)
Mes dabar taipm LAM  biggrin.gif TAi kol kas nėra ką dalintis, bet jau reik susimąstyti  ax.gif
Tik mano BT būna tokia žema rytais, kad netelpa į lentelę  biggrin.gif

O kaip jums sekasi?

MAno BKT irgi būna žemesnė nei lentelėje, todėl pasidariau sau pritaikytą versiją ax.gif Jei reikia, galiu atsiųsti mirksiukas.gif Šiaip dar šiek tiek patobulinau, kad man pačiai lengviau stebėti būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(syte @ 2007 05 15, 19:56)
MAno BKT irgi būna žemesnė nei lentelėje, todėl pasidariau sau pritaikytą versiją  ax.gif Jei reikia, galiu atsiųsti  mirksiukas.gif Šiaip dar šiek tiek patobulinau, kad man pačiai lengviau stebėti būtų ax.gif

Gal ir gera idėja, atsiųsk man. Nes aš vis neturiu laiko, vis atidėlioju, o jau buvau pasiryžusi nuo pirmų dienų po gimdymo stebėti. Ir štai jau penki mėnesiai praėjo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2007 05 15, 21:08)
Gal ir gera idėja, atsiųsk man. Nes aš vis neturiu laiko, vis atidėlioju, o jau buvau pasiryžusi nuo pirmų dienų po gimdymo stebėti. Ir štai jau penki mėnesiai praėjo... smile.gif

Patikėk, kiek man reikėjo laiko, kol prisiverčiau tą lentelę pasidaryti - vis sąsiuvinuke žymėdavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2007 05 15, 21:08)

Oj, jau 5 mėn. thumbup.gif Tai jau kaip ir laikas vėl prisijungti prie šios kompanijos biggrin.gif
Sveikinu 4u.gif
Mes jau irgi apie antra leliuka galvojam, bet dar vis stebiu smile.gif o mano BKT labai tvarkingai telpa lenteleje...
Atsakyti
Mes ir naudojamės natūraliu šeimos planavimo metodu, bet paskaitinėjusi čia suabejojau, ar tikrai teisingai viską darau... g.gif

Merginos, BKT- kas tai? blush2.gif Ar tai ta pati BT?

Lekstina, ar galėtum nurodyti kur būtų galima plačiau pasiskaityti apie simtoterminį metodą? 4u.gif

Aš kol kas maitinu mažiuką MP, bet jau turiu reguliarius ciklus, tad stebiu BT ir gleives...
Atsakyti
QUOTE(Wellona @ 2007 05 23, 11:29)
Mes ir naudojamės natūraliu šeimos planavimo metodu, bet paskaitinėjusi čia suabejojau, ar tikrai teisingai viską darau... g.gif

Merginos, BKT- kas tai?  blush2.gif Ar tai ta pati BT?

Lekstina, ar galėtum nurodyti kur būtų galima plačiau pasiskaityti apie simtoterminį metodą?  4u.gif

Aš kol kas maitinu mažiuką MP, bet jau turiu reguliarius ciklus, tad stebiu BT ir gleives...

Na, aš ne Lekstina, bet nuorodą galiu duoti www.gyvybe.lt 4u.gif
BKT - bazinė kūno temperatūra, o BT tikriusiai reiškia bazinė temperatūra g.gif Tai greičiausiai tas pats g.gif
Atsakyti
BKT tai bazinė kūno temperatūra
Metodas yra toks:
kalendorinis+ovuliacinis+temperatūrinis
Atsakyti
Sveikutes, oij kaip smagu atrasti sita tema smile.gif)) Mes su vyru esam UZ NŠP visom keturiom. Santuokoje gyvenam 3 metai ir sekmingai suplanavom vaikuti, o kada norejom - sekmingai isvengem. Nesu gyvenime ragavusi tableciu ar naudojusi "sargi". Net nutraukta lytini akta, kuri gal praktikuoja vaisinguoju periodu, abu atradom kaip moraliai neteisinga veiksma. Lytinis aktas mums tapo tikrai sventu dalyku ispildantis visus asmens prigimtines tvarkos desnius.... ojoj, galeciau kalbet ir kalbet apie tai....
istikruju tai esu paskutinio kurso studente ir savo bakalaurini rasau butent NSP tema.
Atsakyti
Gerdukas, šaunuoliai judu su vyru smile.gif

BKT - bazinė kūno temperatūra ir BT bazinė temperatūra - iš tiesų tas pats dalykas smile.gif
Atsakyti
Aš net su kontraceptiniu pleistru sugebu pastoti, tai jei naudočiau tai, ką siūlot, arba keliskart metuose reikėtų abortus daryti, arba išvis su vyru skirtinguose kambariuose miegoti...
Mano draugė, kuri naudoja šį metodą, ką tik ketvirtą vaiką pagimdė...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 23, 19:57)
Aš net su kontraceptiniu pleistru sugebu pastoti, tai jei naudočiau tai, ką siūlot, arba keliskart metuose reikėtų abortus daryti, arba išvis su vyru skirtinguose kambariuose miegoti...
Mano draugė, kuri naudoja šį metodą, ką tik ketvirtą vaiką pagimdė...

Vaizgante, va butent su pleistrais ir pastojama, kad neimanoma suvokti savo kuno, naudojant kontraceptikus. O klaidu vartodamos moterys padaro daugiau ar maziau.

Naudoju NSP daugiau kaip metus, ne itin kruopsciai (matuoju temperatura tik apie 10 dienu per cikla). Nu bet niekaip neina nepastebeti vaisingu dienu. Tiesa, as sio metodo naudojimo negrindziu religiniais isitikinimais, man visu pirma tai yra mano sveikatos klausimas.
Atsakyti
O aš savo ovuliaciją išvis jaučiu, tai man dar palengvina šio metodo naudojimą. O kontraceptikų negeriu nes nežinau kaip jie veikia mano organizmą
Atsakyti