Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas

QUOTE(Una Li @ 2009 07 08, 23:09)
Supranti, jei būtum neturėjusi santykių vaisingomis dienomis, tuomet būrų pavedęs NŠP. Dabar greičiausiai pavedė prezervatyvai.
Visiškai sutinku, kad būna įvairių nenumatytų situacijų, bet ta nėra taisyklė ir tos situacijos ne dažnesnės nei pastojimai su KT, spiralėm ir prezervatyvais.

tikrai ne prezervatyvai
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 07 09, 00:11)
tikrai ne prezervatyvai

Nebūtinai turi plyšti, kartais jie netinkamai gabenami, per karštai laikomi ir tuomet guma tampa pernelyg didelėmis poromis, pro kurias gali prasiskverbti spermatozoidai.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 07 09, 00:11)
tikrai ne prezervatyvai

esu pastojusi su prezervatyvu... nors nenusmuko, nesuplyso, ta cikla daugiau santykiu neturejom, nes vyras isvaziavo i komandiruote. beje, nestumas galiausiai nesivyste, 9 savaite buvo atlikta abrazija.
Atsakyti
Na vakar įsigijau vaisingumo kompiuterį Ladycomp. Pradėsiu naudoti. Kraunu bateriją dabar smile.gif
Su juo turbūt lengviau ir geriau pažinsiu savo organizmą, kalbant apie NŠP. Pradžiai dar sakiau įdomumo dėlei suvedinėsiu temperatūrą į www.fertilityfriend.com, kad pastebėt kreives. Paskui jau pasikliausiu vien tik Ladycomp.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 07 09, 00:00)
as naudojausi tuo, ka jus aprasote, per vaisingas dienas nesusilaikyma, o prezervatyvus. Per pavojingas dienas, t.y. ciklo pradzioj nla arba zvakutes, kadangi spermatozoidai isgyvena apie tris d. Taigi mane pavede butent nsp. Bilingso, dienu skaiciavimo plius gimdos kaklelio stebejimo metodai.

Absurdiškas teiginys. Kur Tu įžvelgi natūralų šeimos planavimą taikydama visą "bukietą" kitų priemonių?
Papildyta:
QUOTE(nep @ 2009 07 08, 14:23)
Bet ateityje pasikliausiu mokslo naujovemis. Gal spirale. Nes hormonu tai vistiek nesinori. Kenkia. Tik, kad nelabai yra is ko pasirinkti...

O spiralė - toks visiškai nekaltas daikčiukas?
Papildyta:
QUOTE(LTK @ 2009 07 11, 12:52)
Na vakar įsigijau vaisingumo kompiuterį Ladycomp. Pradėsiu naudoti.

Lauksim žinių kaip sekasi su juo "susišnekėti". smile.gif
Atsakyti
As irgi manau,kad NSP - susilaikymas per vaisingas dienas,butent ta ir darau ax.gif gali pavest tik tai,kad dar nelabai galiu atskirt kurios yra vaisingos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2009 07 12, 11:16)
As irgi manau,kad NSP - susilaikymas per vaisingas dienas,butent ta ir darau ax.gif  gali pavest tik tai,kad dar nelabai galiu atskirt kurios yra vaisingos  blush2.gif

va butent tai ir yra lemiantis minusas, net, kaikurios, kurios mano, kad gali atskirti, rekomenduoja kursuose temperaturini metoda, kazkodel turi 9 vaikus g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 14 liepos 2009 - 20:42
QUOTE(nep @ 2009 07 14, 21:42)
va butent tai ir yra lemiantis minusas, net, kaikurios, kurios mano, kad gali atskirti, rekomenduoja kursuose temperaturini metoda, kazkodel turi 9 vaikus  g.gif  smile.gif

Ir ką tai sako? Arba tai, kad ji praktiškai išbandė įvairius variantus, arba tik susilaukus daug vaikų atrado šį metodą, arba jie nori gausios šeimos tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2009 07 14, 21:38)
Ir ką tai sako? Arba tai, kad ji praktiškai išbandė įvairius variantus, arba tik susilaukus daug vaikų atrado šį metodą, arba jie nori gausios šeimos tongue.gif .

kazkaip nemanau schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 07 15, 10:05)
kazkaip nemanau  schmoll.gif  smile.gif

Priminei mano mamą. Kai pasakydavau, kad mokslininkai teigia tą ir tą, ji atsakydavo: "Aš taip nemanau" biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 07 14, 21:42)
va butent tai ir yra lemiantis minusas, net, kaikurios, kurios mano, kad gali atskirti, rekomenduoja kursuose temperaturini metoda, kazkodel turi 9 vaikus  g.gif  smile.gif

Kad atskirti reikia manau daug patirties,o tos kurios pastoja tai r kaltina metoda,nejaugi save kaltins lotuliukas.gif
Atsakyti
Nė vienas metodas neduoda 100% garantijos, tik NŠP negadina sveikatos ir nieko nekainuoja (galima apsieit ir su gyvsidabriniu termometru).
Atsakyti