Sutepiau anticeliulitinį kremą. Man patiko.
QUOTE(vaižgantė @ 2007 07 23, 21:57)
ar pirksi ji antrakart?
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 07 23, 22:06)
ar pirksi ji antrakart?
Ne, nes pasirinkau gerokai brangesnes- prancūziškas Marios Galland kūno priežiūros priemones...Jos skirtos profesionalams...Kadangi dirbu su jomis, tai ir sau naudoju. Bet- brangu...Kiek veismingos- parodys laikas.
Man iš "Krasnaja linija" patiko daug kas -intymios higienos prauskliai (jų išbandžiau keletą rūšių), rankų kremas - tikrai labai fainas, turėjau ir šampūną - plaukai buvo papurę, švelnūs
Aš "Krasnajos linijos" produktus tikrai dar pirksiu. Nebandžiau tos čia giriamos anticeliulitinės želė, kažkaip nemačiau poreikio tepliotis, nes kaip ir nėr to celiulito pas mane, arba aš jo nematau
Labai patiko dregnos serveteles intymiai higienai is krasnaja linija ir rankoms naudodavau kai prireikdavo tai nuo ju svelnios tokios buvo
o vat kremas rankoms nepatiko atdaviau mamai skystas kazkoks nedrekina ir kvapas
Man tai patiko rankų kremas
O as nusipirkau sampuna dazytiems plaukams, tai
Kazkada buvau nusipirkus nuo celiulito krema, labai patiko. kvapas malonus, geriasi gerai, o ir kazkaip sustangrino labai greit:) O kas svarbiausia prie siu pliusu visu - kaina visai nedidele:)
Dabar zadu vel ji pirkt ruosiantis siltiems orams ir dar intymios hiienos prausikliai sudomino nes jau maniskis intimo cliven baigesi:) kokiu ten buna krasnaja linija? koki rekomenduotumet is ju?
Dabar zadu vel ji pirkt ruosiantis siltiems orams ir dar intymios hiienos prausikliai sudomino nes jau maniskis intimo cliven baigesi:) kokiu ten buna krasnaja linija? koki rekomenduotumet is ju?
QUOTE(Monicute @ 2011 03 06, 21:59)
Kazkada buvau nusipirkus nuo celiulito krema, labai patiko. kvapas malonus, geriasi gerai, o ir kazkaip sustangrino labai greit:) O kas svarbiausia prie siu pliusu visu - kaina visai nedidele:)
Gal kur matet pirkti anticeliulitini krema? Jau kuris laikas niekur nerandu