Įkraunama...
Įkraunama...

GRŪDOS kelionių agentūra

Ir aš apie Grūdą nieko gero pasakyti negaliu.Važiavom žiemą slidinėti į Slovakiją, tai nervų ir sveikatos užteko tik ant kelionės, o nuvažiavę į vietą iškart atsiskyrėm ir susitikom tik važiuojant atgal, tai atostogos buvo puikios neskaitant kelionės, o kad gidai ima į kišenę tai faktas, nes žmonės skundėsi, kad už bet kokį nuvežimą iki trasų reikia mokėti sad.gif
Atsakyti
Gal pati agentūra nėra bloga, tik blogi gidai. Juk nuo jų priklauso organizuotumas ir komfortas. Aš su vyru prieš 2 metus keliavom į Šveicariją su Grūda. Gidas buvo vyras, neprisimenu vardo, bet tokio vid. amžiaus, labai guvus, moka pakalbėti. Likome kelione labai patenkinti. Apvaikščiojom kas nebuvo įtraukta į tvarkaraštį, pamatėm ko kiti nepamatė. Tiesa reikėjo paskubėti, nespėjome į kažkokį lėlių muziejų, bet užtat pamatėme kalnus, visokias karves, krioklius, užtvanką, ir t.t. Buvo tada baisus potvynis Vokietijoje, viskas užlieta, tai gidas mobiliu kalbėjo ištisai, kaip pravažiuoti, kokiais keliais. Tiesiog bėgome nuo to potvynio. Drezdene nubėgome į muziejų, į autobusą bridome per balas, po to muziejų uždarė, nes sparčiai kilo vanduo. Gidas bendravo su šveicarais ir kitais žmonėmis, mūsų grupę vedžiojo ir dieną ir kas norėjo, naktį. Ženevoje vos negavo karščio smūgio, tiek nuo kojų buvo nusivaręs. Kiekvienoje grupėje yra nepatenkintų žmonių, nemoka džiaugtis kelione, nesupranta, kad ne viską įmanoma numatyti. Ta kelionė buvo vienintelė su Grūda, bet likau patenkinta. Keliavau ir su kitomis, na apie novatūrą verčiau patylėsiu, nes tai jau kita tema.
vacation4.gif
Atsakyti
hmm... kazkokios visos labai nesupratingos

teko man daug keliauti su novaturu, o siemet vaziavome su gruda i slovakija. Visokiu gidu yra. Cia faktas. Ir ne visos keliones buna vykusios. Tas pats novaturas kartais, atsiprasau uz nelietuviska zodis - "nedadarydavo" kelioniu ir tikrai budavo nekas. Pvz uzsako pusei keleiviu gera viezbuti, o kitai pusei zemo lygio moteli salia. Ir cia jau laimes dalykas kur papuolei gyventi. Visko pasitaikydavo. Jeigu vaziuoja apie 30 zmoniu su skirtingais poreikiais, tai na is anksto aisku , kad viskas idealiai tau nebus - teks derintis. O jei kazkam tai nepriimtina - prasau, perkates lektuvo bilieta i graikija, turkija ar panasiai, ir viska darote individualiai pagal savo norus. Tik ir tokioje kelioneje teko matyti besiskundzianciu ir nepatenkintu. Na - cia jau bent jau man atrodo - ispindejimas (ir vel atsiprasau uz zodi smile.gif
O del vadovu ir ju bilietu - isivaizduokite kad pacios esate gides ir 5 karta sia vasara einate i ta pacia pili....ir dar reikia pirkti bilieta. Man atrodo logiska, kad atsivedes grupe gidas eina nemokamai. Ir tikrai daug patogiau kai gide surenka pinigelius ir nuperka 45 bilietus, o ne visi stovi pusvalandi eileje ir perka kas sau. O jei nepasitikite - pasiziurekite, visur virs kasu buna bilieteliu kainos.
Uzjauciu jei kam pasitaike sukciaujanti gide(as), bet nurasyti visos agenturos del vienos neverta. Neabejoju, kad pati agentura nieko nezino apie toki sukciavima, nes kaip ir bet kuri istaiga toki darbuotoja atleistu.
O musu gide Vaiva (grudos) buvo tikrai nuostabi. Neperdedu. Ir nuostabus vairuotojai. ir aciu jiems uz tai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zydre: 17 liepos 2004 - 10:15
Teko ir man keliauti su Gruda. Beveik pries metus vaziavom i Lenkija, Tropikana. Ispudziai patys geriausi thumbup.gif ( cia apie keliones organizavima ir gide). Autobusas buvo patogus, sedejimo vietu keisti nereikejo. Kaip isvaziuojant susedome taip ir grizome. Isvykome is Klaipedos, pakeliui uzsukome i Kauna ir Vilniu, paiimti kitus turistus. Gide buvo labai jau gera, linksma bendraujanti viska aiskiai ir idomiai pasakojo. thumbup.gif Kai autobuse man pasidare bloga, tai ji uzleido man savo vieta priekyje, bei pasiule kokius vaistus reiketu nusipirkti nuo siubavimo. na kelione tikrai buvom patenkinti. Vienintelis minusas buvo tame, kad autobuse salia musu sedejo 5 mokyklinio amziaus vaikai, kuriu mamos prisigere blink.gif ir visai ju nekontroliavo. Tai jie ten dare ka norejo. Na bet juk turistu nepasirinksi.
Ir dabar planuojam su Gruda vaziuoti i Praha, na bet po jusu komentaru tai siek tiek issigandau. Vyro bendradarbe treciadieni isvaziavo i Praha su Gruda, tai lauksim jos sugriztant ir ziuresim kokie jos ispudziai bus.
Atsakyti
vaziavau ir as su gruda, bet jau seniai tas buvo, dar mokykloj mokiaus. berods 9 buvau... tai va, vaziavom i Budapesta. kelione mokinukam, bet zinokit jau kelione buvo... kai prisimenu viesbuti. toks komfortas grupei padykusiu moksleiviu!!! ne koks pertvarkytas barakas, ne darzine, o narmalus viesbutis su puikiu restoranu. ir muiliukai, ir sampuniukai, ir mini baras, tarnaite atvarydavo kasdien, lovas paklodavo, kambari isvdintavo. zodziu, viskas buvo liuks. daug visko pamatem, daug apkeliavom ir jokiu nusiskundimu neturejom. ir gide kiek pamenu buvo liuks. nuo tos keliones ir prasidejo man aistra keliavimui po kitas salis. bet tai buvo ujeij kiek metu atgal... 9 jei neklystu g.gif
Atsakyti
Perskaičius jūsų komentarus išsigandau, jau ketinau užsakyti kelionę į Kroatiją Makarskos kurortą kartu su GRŪDA, nes jų siūlomas kelionės maršrutas man labiausiai patiko, be to noriu atostogauti būtent Makarskoje. Dabar pasimečiau, net nežinau ką daryti. Gal kas buvot su GRŪDA Makarskoje, Kroatijoje? Ar patiko?
Atsakyti
Sveiki. Na va. Pavelavau biskuti. Jau nusipirkau kelione su Gruda g.gif i Slovakija (aktyvus poilsis kalnuose, 7 d). Tiesa, pirkau per Wrislit kelioniu agentura, musu firma yra ju pagrindiniai klientai, ir jie man Gruda isgyre, kad jie tipo asai ant kelioniu i Slovakija. Siaip gerai sutariam su tom mergaitem, taigi nemanau, kad jos meluos, nes galim greit nutraukti malonu bendradarbiavima wink.gif .
Taigi isvykstu 08.14, ziuresim kaip bus. Tikiuosi viskas OK. O jei ne - tai bus pamoka kita syki rinktis kita agentura.
Ir dar. Kadangi kiekviena diena bus zygiai i kalnus, tai nemanau, kad pacios gides po kalnus lakstys. Ir po teisybei yra parasyta, kad grupems vadovaus patyre kalnu vadovai wink.gif . Taip kad tikiuosi bjauriu gidziu antpuolio nepatirti biggrin.gif
IKI!
Atsakyti
Na grizau is Slovakijos su Gruda. Nuostabi kelione! Gide, Vaiva, labai faina. Aisku, paskutine diena buvo truputi ne nuotaikoj, bet nemanau, kad ir as buciau, jei zinociau, kad grizti i LT penktadieni po piet, o sestadieni vel isvaziuoji atgal su kita grupe. Na bet cia tiek tos. Apskritai tai buvo aktyvaus poilsio kelione, t.y. kaip kalnu ozkos ir oziai strykciojom po kalnus. Marsrutai buvo kai kurie pakankamai sudetingi ir reikalaujantys daug istvermesm kiti lengvesni. Grizus i viesbuti krisdavom kaip lapai miegoti, jokiu baliavoniu nesinorejo, nieko. Siaip, labai smagiai praleidau savaitele, o kalnai kalnai.... Butinai vaziuosiu sia ziema slidineti i Slovakija. O Gruda kaip Gruda. Man patiko visas organizavimas ir pan. Jokiu priekaistu. Juolab, kad uz kelione moki "papigiai" - 550 Lt. Taigi, uz tokias babkes nereikia tiketis stebuklu ir kazko tokio. Viskas buve laaabai gerai.
Atsakyti
Sveiki, planuojam liepos mėnesį kelionę į Slovakijos kalnus. Gal kas jau šiemet ten buvot su Grūda ar kita kelionių agentūra? Kokie įspūdžiai?
Atsakyti
Na, galiu ir as pasidalinti ispudziais apie Gruda. Pernai rugpjucio men. teko "laime" keliauti su sia agentura i Kroatija Makarskos kurorta... Klaiki kelione! Ispudziai tokie, kaip ir visu kitu anksciau cia rasiusiu, todel nesikartosiu. Nuolatinis visur "velavimas", reguliavimas ir t.t. O gide buvo tokia "frau" Zibute. Apibudinant trumpai - stalininiu laiku liekana. Elgesys su zmonem - kaip su pirmokais ir t.t. Sustojam i WC - 20 min. - tik pabandyk paveluoti, busi apklykta. Visas autobusas reikalauja to ir ano - toji ne, bus taip kaip as pasakiau ir "prasom nepriestarauti!". Pvz., vaziuojam atgal... norim paziuret filma - viena parode ir gana. Sake "Esu pakraupus nuo jusu!!! Vaziuojam pro Slovakijos kalnus, o jus telika ziurit!!!". 1. Koks kieno reikalas, ka as noriu veikti. 2. Gal ir visai nieko butu i kalnus ziuret... bet kai uz lango gili naktis... matai tik juoda tamsa. g.gif Ekskursijos kur veda - PRIVALAI eiti! (Nesvarbu ar esi buves). Su tuo velavimu... Budapesta matem tik pro langus, nors turejom praleisti visa diena... Zagreba matem... tamsoje... kitaip nespejom... As tai pakliuvau "i nemalone" nuo pat pirmos ekskursijos. smile.gif Visus vede i Plitvico nacionalini parka. As su vaiku ir dar pora nejom... (buvom uzpernai). Zibutes israiska buvo nenusakoma... "Jus ka??? Gal buvot???"
Uzpernai Kroatijoj buvau su Guliverio kelionem. Fantastiska kelione! Grizau patenkinta, pailsejus, idegus ir t.t. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Visus metus po to dar "skraidziau padebesiais". biggrin.gif
Su Gruda - grizau dar labiau pavargus, nei buvau, pikta ir t.t.
Pernai Gruda susiviliojau vien del to, kad "100% isvykimas is Klaipedos". Bet... jau pradzia nieko gero nezadejo. Susirinkom 4 val. ryto, atriedejo toks kledaras... Nu mastau, ilgai vaziuosim. Pasirodo, Kaune persedam i kita autobusa ir vykstam toliau. Bet... prie Kauno pilies stovi... 5 autobusai... Mes, grupele pasimetusiu klaipedieciu, blaskomes su visa manta tarp tu autobusu... Kas i Cekija, kas dar kur... Paskui siaip ne taip issiaiskinu i kuri lipti... Galu gale... pajudam... 9 val rytoj. Pamastymai. Galejau sekmingai sau miegoti namie lovytej iki 6 val. ir masina atvaziuot 9 val.
Isvada. Daugiau niekada niekur nevaziuosiu su Gruda. Ir kitiem nepatariu.
Del Zibutes. Dar viena diena - ir mes ja butume bash.gif bash.gif bash.gif Kiek man yra zinoma, ji yra Gintarines salos gide. O Gruda ja samdo, kai nebeuztenka savu gidu. Dazniausiai vazineja i Cekija, Slovakija...
Manau, kiek imanoma, uzsisakant kelione reiktu issiklausinet kas bus gide. Jei netycia pakliutu si persona... nuo pat pradziu reik grieztai "nusodint".
Va, maniau trumpai parasysiu. biggrin.gif
Atsakyti
Dėkui už išsamų pasakojimą smile.gif . Kažkaip susiviliojom Grūdos kelionės maršrutu, bet matau, reikės dairytis kito varianto. Pažiūrejau Guliverio kelionių tinklapį, tai panašu, kad jie savo kelionės į Slovakiją neorganizuoja, o pardavinėja Novaturo. Su tom autobusinėm kelionėm - tikta loterija, niekad nežinai, ar tikrai su ta agentūra išvažiuosi iš kurios pirkai kelionę, o jei dar gidas koks "pedagogas" cry.gif
Atsakyti
Pritariu, kad viskas nuo vadovo priklauso.. Toj pacioj Grudoj yra vienas vadovas vyras, vardo gaila neprisimenu, bet kas is pazistamu vaziavo su juo, tai labai patenkinti buvo, nes pamate daug daugiau negu agentura buvo isipareigojusi..
Atsakyti