Įkraunama...
Įkraunama...

GRŪDOS kelionių agentūra

As vaziavau ir nusivyliau. Organizuotumo truksta. Nuvaziavom i Berlyno zologijos parka. Pavaiksciojom, dar truputi pasimetem (Bet cia musu kalte). Po to parko susitare vadove susitikt su visais macdonalde, kur laukem autobuso. Musu buvo dauguma (99%) mamos su mazais vaikais (kadangi kelione Legolendas - Heide parkas ir dar sis tas) Laukiam valanda... dvi.... tris... keturias... Vadove iskviete vietine policija. Jau sutemo. Visi buvo suruge, be nuotaikos, alkani (nes nepasieme pakankamai pinigu, tai uzteko per tris zmones vienas hamburgeris nusipirkt, nes pinigai visi palikti autobuse), vaikai kas uzmige ant mamu ranku, pavarge, suirze....O bent jau ir pora zingsniu i gatve iseit baisu,, tamsu, visokiu bomzu vaiksto nesuprantama kalba kalbantys. Dar salia musu atsisedo kazkokie bomzai su suniu (nezinau kaip ten sunis leidzia). Nors nakti miesto centre zmoniu pilna. Kol atvaziavo autobusas.... Ir daugiau blogu atsiliepimu girdejau. Keliones gan fainos, bet buna nesklandumu. Ir dar apie viena viesbuti, "F1" viesbucio sienos kartonines. Buvau du sykius. Nors viena tik su draugem normaliai plepejom treciam aukste, is pirmo atejo piziuretojas ir liepe eit miegot. Nes per tas kartonines sienas viskas girdisi. O dusai ne kartoninia, bet plasmasiniai, vos truputi uzkliuni us kampo labai viskas girdisi. Nors irengta neblogai, ir telikas kambary, kosmetinis stalis, kriaukle, ir dviaukste lova (virsutine vienviete, apatine dviviete), yra kur daiktus pasikabint.
Atsakyti
Visų pirma pasakau, kad dirbu turizmo srityje, ir "Grūda" yra mūsų partneriai. Bet čia ne prie ko.
Lygiai prieš 4 metus, su "Grūda" keliavau į Šveicariją. Gidas buvo Renaldas, o kaip mokinė į pirmąją kelionę važiavo Rasa, kuri mums ir pasakojo viską beveik. Vairotoją pamenu tik vieną Romą thumbup.gif, dar ir dabar sutikus neseniai kalbėjomės, pamena thumbup.gif Išvis kelionė fantastiška, vadovai ir vairuotojai thumbup.gif
Esu ir pati vežus vaikų ekskursijas iš "Grūdos", nes jie tiesiog nepajėgia mokslo metų pabaigoj tiek ekskursijų išvežti, kiek yra norinčių.
Šiaip girdžiu nusiskundimų apie "Grūda" dažnokai. Bet ir gerų atsiliepimų yra.
Kiek pamenu anksčiau į Vengriją važiuodavo Ričardas , tai super vadovas, mano buvęs dėstytojas smile.gif
Atsakyti
Na nezinau, man teko susidurti su "Gruda" ne viena karta. Po pirmos keliones likau suzaveta (pries tai vaziavom su Kauno ugnele, Gintarine Evelina), tad ir naudojomes sios firmos paslaugomis. Vaziavome i Vengrija, Cekija, Slovakija ir Lenkija - niekur jokiu nesklandumu nebuvo, gidai labai draugiski ir paslaugus...
Na mes is KLP, bet autobusai-gidai is VLN buvo. thumbup.gif
Atsakyti
Vakar grįžau iš kelionės po Slovakiją. Kelionė buvo puiki, thumbup.gif biggrin.gif thumbup.gif na neskaitant nepatogumų autobuse. verysad.gif Gidė Violeta (atrodo) buvo šauni. thumbup.gif Patardavo kur kas pigiau, kur apsimoka fotkinti, o kur ne (nes nuotraukos nelabai gaunasi), išvardino pagrindinius vietinio maisto ir gėrimų pavadinimus... Visada eidavo paskui visus paskutinė mirksiukas.gif ir vis suskaičiuodavo, kai grįždavome į autobusą. biggrin.gif Tiesa, aš keliavau su Novaturu...
Atsakyti
na sia vasara mano tevukai isvyko su gruda i kelione. na ir jokiu nesklandumu nepatyre - viskas normaliai organizuota, gide daug pasakoja, ir siaip viska pataria: kas kur kaip... vnz., grizo laimingi ir, sake, ir kitais metais vaziuos smile.gif
Atsakyti
Nieko prieš juos neturiu - keliavau kai dar jauna buvau, ir viskas atrodė be priekaištų (aišku, neturėjau savo vertinimo sistemos ir kaprizų) Bet jau pavadinimas doh.gif Lyg jie grūste grūda turistus... laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virdzinija: 30 rugpjūčio 2005 - 20:06
pavadinimas is tikro nuo upelio esancio dzūkijoj pavadinimo, gaila, kad Lietuvoje tokių vietų nezinoite, o apie agentūrų darbą lengva kalbeti kai pats to darbo nedirbi ir nesusiduri su problemomis, kurios kartais tikrai neįveikiamos, raskite man agentūra kuri dirbtų idelaii, is vienos keliones isvadų daryti negalima, taigi neklysta tas kuris apskritai nieko nedaro o kritikuoti ir aikcioti kokie jie tai lengviausiai, zinot ko gero niekur kitur nera tokiu ikyriu ir daug reikalaujancių turistų kaip Lietuvoj, uz minimum kainą maksimum paslaugų, nepatinka autobusinės kelionės pirkit bilietus lėktuvu, nusipirkit keliones vietoje ir aikciokit koks ten servisas
Atsakyti
Sveikos, mamytės. Rugpjūtį keliavom su Grūda į Slovakiją. Viskas buvo liuks biggrin.gif thumbup.gif . Gidas Rolandas- šaunuolis kokių reta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Ir kitą kartą važiuočiau ir kitiems patarčiau. Draugai irgi su Grūda keliavo ne kartą ir nusiskundimų negirdėjau. Man atrodo, kad visose agentūrose visko pasitaiko. Tiesiog pačiam reikia į viską iš linksmesnio taško pažiūrėt ir viskas bus O.K. biggrin.gif
Atsakyti
Perskaičiau visus atsiliepimus ir esu giliai nustebusi, kaip nepasiseke nekuriems keliones su Gruda. Esu 100 proc. isitikinusi, kad kelionės sėkmė didžiąja dalimi priklauso nuo kelionės gido. Važiavome 4 sykius su Gruda, ir nei sykio nenusivylėm. Tai gal mums pasisekė? ax.gif
Kelionė į Kroatiją buvo seniai, gidės vardo nepamenu, tačiau nebuvo jokių nesusipratimų.
2003 važiavome per Vokietiją į Prancūziją, Belgiją, Olandiją. Gidas buvo puikus, labai profesionalus, vardu Sigitas.
2004 kelionėje i Krokuvą ir Prahą mus lydėjo Ričardas. Nežinau nei vieno iš grupės žmogaus, kuris bent žodį būtų pasakęs blogai apie jį. Kiek teko girdėti, tai ir Ričardas ir Sigitas yra istorijos dėstytojai, žinių tikrai netrūksta. Mėgstu pasiskaityt iš anksto apie kraštą į kurį važiuoju ir nebijau "parodyti" viną ar kitą vietą.
Šiais metais kovą per Grūdą užsisakinėjome kelionę į Egiptą. Esu labai patenkinta agentūros darbuotojos Žanos rūpesčiu. Mūsų bėda, kad kelionę pasirinkome per Tezturą... čia jau ne Grūda, o mes patys pasirinkome... Niekada niekam nesiūlau Tezturo, sakau iš dūšios.
Dar šią vasarą su Grūda važiavome į Sankt Peterburgą. Vėl kelionė pavyko puikiai. Lydėjo vadovė Dalia (gide gal nelabai pavadinčiau jos, nes ji tik rūpinosi mumis, o ne pravedė ekskursiją). Rūpinosi tikrai kaip mažais vaikais... Tačiau suprantu ir ją - vis tik mūsų buvo apie 40... Kaip suvaldyti?... Tiesa, autobusas buvo klaikus, net buvo mintis užprotestuoti ir nelipti į jį. Tačiau mūsų laimei ir į Piterį ir iš jo grįžome sėkmingai. Tačiau tai pirmas sykis kai papriekaištavome Grūdai. Kitais metais paprašysiu autobuso pagaminimo metų ir nuotraukos prieš sumokėdama pinigėlius ax.gif
Mielosios, jei kada teks važiuoti su mano minėtais gidais, tikrai parašysite kaip aš... O tą ką jūs rašote, būtinai isiminsiu, ir tikrai su jūsų minėtais gidais nekeliausiu.
Tad sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
Yra ir istorikas Ričardas mirksiukas.gif , kažkurioj iš Kauno mokyklų dirba. Kaip gidas- tikrai šaunus:4u: Dar "Grūdoj" toks Giedrius yra- super gidas thumbup.gif : nuotykiai ir gerai praleistas laikas garantuoti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gulcan: 08 spalio 2005 - 11:54
Aš su GRŪDA dar prieš 5 metus važiavau į Mikolaikus ir likau labai patenkinta.
dabar čia visko prisiskaičiau ir vėl neramu pasidarė, kitą savaitgalį važiuoju į Rygos vandens parkus. Nu tikiuosi viskas bus gerai biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi keliavau su GRŪDA į kroatiją, mūsų gidas buvo Ričardas, apie kelionę galiu pasakyti thumbup.gif o apie gidą tai be jokių komentarų tiktai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif daugiau tokių!!!! biggrin.gif
Atsakyti