Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsinis treniruoklis

QUOTE(Sibile99 @ 2010 03 30, 17:31)
Kaip čia dabar yra? Ar buvo kuriai nors taip? Ką dabar daryti?  unsure.gif

o ar tikrai yra dar kur apimtims mazeti? g.gif
kartais organizmas is tikro padaro pertrauka, bent man lasinukai tirpsta taip suoliais..tai vietoj, tai vel patirpsta, paskui keleta savaiciu vel stovi o ziurek per savaite ir numetu viska ka turejau per tas kelias numest
jei dar tikrai yra kur apimtims mazet tai nepasiduok ir nemesk ka pradejus ir ledai vel pajudes
o mityba pakoreguot sveiko proto ribose zinoma gerai 4u.gif

beje as valgau ir saldumynus ir sausus pusrycius, bet tiktai pusryciams, ir svoris krenta, jei imciau ir sau pasakyciau-jokiu saldumynu ar to ano nebegalima visai, tai turbut labai uzsimanyciau tu draudziamu sau produktu, nu ir apsiesciau garantuotai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 30 kovo 2010 - 21:35
QUOTE(qqte @ 2010 03 30, 19:31)
o ar tikrai yra dar kur apimtims mazeti?  g.gif
kartais organizmas is tikro padaro pertrauka, bent man lasinukai tirpsta taip suoliais..

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif sia tikru tikriausia tiesa. mano organizmas butent toks.
1. laikantis sulciu detoksu pirmom dienos po kilograma ir beveik du krenta, po triju dienu bent porai uzstringa ir tada vel pradeda kristi, tik ja mazesniais kiekiais, po kokius 700g.
2. pasiekiu tokias svorio ribas, kurias perlauzti labai sunku. zinau, kad maziau 57kg sverti bus labai sunku. reikes daug kantrybes ir uzsispyrimo, bet... paskui ir perkopti ta svori buna labai sunku. atrodo valgai jau tiek daug, bet vistiek svarstykles to skaiciaus neperlipa. aisku, nereikia piknaudziauti, nes viskam yra ribos biggrin.gif

tad auksciau nosi, pajudes tie ledai.
del mitybos... man geriausias budas sveikai maitintis yra ne draudimas, bet kompromisu darymas. pvz. stoviu ir galvoju, ka cia suvalgius... taip norisi bandeles, mazdaug primetu, kad tai 250kcal. bet juk zinau, kad nuo bandeles ilgai soti nebusiu ir dar kazka suvalgysiu+ tai nelabai naudinga mano organizmui, zinau, kad man nuo miltiniu auga svoris. tada galvoju, ka ir kiek galeciau pasigaminti sveiko. zinau, kad ir 4 baltymu+ 100g kreveciu+ dideles kruvos agurku lekste nesieks net 150kcal, o busiu soti ir patenkinta+ tai bus labai skanu. ir pirmyn... gaminu omleta. draudimas pati prasciausia ideja, reikia nevalgyti, nes pasirinkai to nedaryti, ne del to, kad negalima. musu smegenys taip uzprogramuoti, kad uzdraustas vaisius saldesnis. kai teisingai pradedi mastyti, nevereikia nei saldumynu, nei miltiniu, nei kito perdirbto maisto.
aisku, situacija apsunkina siauras sveiku maisto produktu asortimentas ziema ir pavasari. Londone pas mane visiskai nesijaucia sezonu kaita, bet lietuviskose parduotuvese tikrai gan skurdu vaisiu ir darzoviu skyriuje.

darzovemis taip pat reikia ismokti megautis. seniau sveikai maitinausi, bent jau pati taip maniau. liesi jogurtukai (kurie pasirodo yra didziausias grazios figuros priesas), vaisiai. darzoves.. ju nemegau. salotu kruvas pradejau krautis i lekste pradejus gaminti su SB, jis mane to ismoke. O pradejus sulciauti ismokau pamilti ir megautis tokiomis darzovemis, kuriu seniau siaubingai nekenciau: paprikos, cukinijos. tereikia ismokti sau skaniai pasigaminti.
Atsakyti
QUOTE(I'm love @ 2010 03 29, 10:26)
Oho. saunuole thumbup.gif . O kaip maitiniesi
, jei ne paslaptis rolleyes.gif ?

ryte vienas sumustinis, per pietus arba tik sriubos arba kokios mesyte, bet labai mazai, vakare jogurtas, retkarciais per diena kelis vaisius suvalgau - viskas
po 6 nevalgau
siaip nera labai sunku, tik saldumynu sunku atsisakyti
kartais zuvi valgau, bet nevalgau miltiniu visokiu patiekalu: blynu, makaronu, bandeliu
kartais koki saldainiuka maza suvalgau blush2.gif
vakar prie elipsio pridejau dar atsilenkimus, nes viskas jau kaip ir grazu, bet pilvukas matosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deresa @ 2010 03 31, 06:20)
ryte vienas sumustinis, per pietus arba tik sriubos arba kokios mesyte, bet labai mazai, vakare jogurtas, retkarciais per diena kelis vaisius suvalgau - viskas
po 6 nevalgau

as taip besimaitindama kaip anoreksike atrodyciau unsure.gif tikrai nesuprantu kodel tokius mazus kiekius valgant apimtys visiskai nesikeicia.
gal tikrai nebera kam "trauktis"? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2010 03 30, 22:31)
o ar tikrai yra dar kur apimtims mazeti?  g.gif
kartais organizmas is tikro padaro pertrauka, bent man lasinukai tirpsta taip suoliais..tai vietoj, tai vel patirpsta, paskui keleta savaiciu vel stovi o ziurek per savaite ir numetu viska ka turejau per tas kelias numest
jei dar tikrai yra kur apimtims mazet tai nepasiduok ir nemesk ka pradejus ir ledai vel pajudes
o mityba pakoreguot sveiko proto ribose zinoma gerai  4u.gif

beje as valgau ir saldumynus ir sausus pusrycius, bet tiktai  pusryciams, ir svoris krenta, jei imciau ir sau pasakyciau-jokiu saldumynu ar to ano nebegalima visai, tai turbut labai uzsimanyciau tu draudziamu sau produktu, nu ir apsiesciau garantuotai  blush2.gif

Na, tirpti yra kur smile.gif Ūgis 167, dabar nevalgiusi sveriu 64, norėčiau dar penkių atsikratyti.
Kad apie mitybą reikia galvoti, tai suptrantu (tai reikia daryti ir tada, kai "nesidietinama"), tačiau kažkokiomis ypatingomis dietomis savęs kankinti nenoriu. Ten viršuj kažkas rašo, kad sukramsnoja sumuštinį, pasiurbia sriubytės ir jogurto... Tikiu, kad rezultatai jau po savaitės matos, bet savęs kankinti neketinu. Pirmiausia, daug mokausi, dirbu ir sprotuoju. Ir taip dėl tos nesibaigiančios žiemos ir vitaminų trūkumo visa apšokus vaikščioju, jei dar nevalgyčiau tai visai... unsure.gif
Antra, kas iš to, kad aš mėnesį nevalgysiu, jei vistiek anksčiau ar vėliau arba nervai trūksta, arba gyvenimo sąlygos pasikeičia (tarkim, į kokią kelionę išvažiuoji. Pabandyk tada pasidietinti biggrin.gif ). Trečia, mano motina visą laiką protingai sakydavo, kad dietintis gali tik tas žmogus, kurio nervai yra ramūs kaip vandens paviršius. Trumpai tariant, neturėk darbo ir jokių rūpesčių - galėsi visą dieną kalorijas skaičiuoti tongue.gif
Porcijas mažinu ir tą koldūną su bulvėm planuoju karpyti.. Tačiau rezultatų norėčiau siekti sportu, ne (beveik) badavimu... Minu toliau. Žiūrėsiu, kas bus g.gif
Papildyta:
QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 31, 00:06)

seniau sveikai maitinausi, bent jau pati taip maniau. liesi jogurtukai (kurie pasirodo yra didziausias grazios figuros priesas), vaisiai. darzoves..

Net keista darosi apie tuos jogurtus skaitaint g.gif Taigi ten vieno procentuko (ar dar liesesni).. beveik vandenėlis su sultim.. Ir blogas, pasirodo, rupūžė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sibile99 @ 2010 03 31, 08:26)
Antra, kas iš to, kad aš mėnesį nevalgysiu, jei vistiek anksčiau ar vėliau arba nervai trūksta, arba gyvenimo sąlygos pasikeičia (tarkim, į kokią kelionę išvažiuoji. Pabandyk tada pasidietinti  biggrin.gif ).
Net keista darosi apie tuos jogurtus skaitaint  g.gif  Taigi ten vieno procentuko  (ar dar liesesni).. beveik vandenėlis su sultim.. Ir blogas, pasirodo, rupūžė  schmoll.gif

Nereikia tai padaryti trumpalaikiu dalyku.. todel ir nemegstu kaloriju skaiciavimo, grieztu dietu. eliminavus produktus, kurie duoda mazai naudos, bet yra kaloringi ir sunkiau virskinami figura po truputi keisis i geraja puse ir palaipsniui sustos ties riba, kuri musu organizmui priimtiniausia. nereikes verkti del priaugto svorio ar laipioti ant svarstykliu kasdien. po truputi, mazais zingsneliais viskas imanoma. buna ir isimciu, kai sveiko maisto aplinkui nera, ir valgai, juk nesustoresi, jei daugiau pavalgysi tik per sventes ar kai nera pasirinkimo. tik tie apsivalgymai dazniausiai tesiasi dar ilgai po ypatingu progu lotuliukas.gif
geriausiai yra gyvas, pusriebis jogurtas. jei tiketi, kad musu organizmas neissikiria fermento, kuris virskina piena, bio jogurtai vieninteliai tinkami, nes jie patys turi bakteriju, kurios pades suvirskinti. Liesi jogurtai blogai del to, kad jie neuzpildo, o pridetiniai saldikliai kelia apetita. galiausiai atsitinka taip, kad po to lieso jogurto seka dar kazko valgymas arba nezmoniskas kovojimas su alkiu. niekada nebuvau atkreipus demesio i cukraus kieki piene... ar matet, kad liesame jo daugiau nei pusriebiame arba pilno riebumo? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 30, 23:06)
aisku, situacija apsunkina siauras sveiku maisto produktu asortimentas ziema ir pavasari. Londone pas mane visiskai nesijaucia sezonu kaita, bet lietuviskose parduotuvese tikrai gan skurdu vaisiu ir darzoviu skyriuje.

darzovemis taip pat reikia ismokti megautis. seniau sveikai maitinausi, bent jau pati taip maniau. liesi jogurtukai (kurie pasirodo yra didziausias grazios figuros priesas), vaisiai. darzoves.. ju nemegau. salotu kruvas pradejau krautis i lekste pradejus gaminti su SB, jis mane to ismoke. O pradejus sulciauti ismokau pamilti ir megautis tokiomis darzovemis, kuriu seniau siaubingai nekenciau: paprikos, cukinijos. tereikia ismokti sau skaniai pasigaminti.

na darzoves tai as dievinu nuo vaikystes, gal todel man sveikai maitintis nesudaro
dideliu problemu..o ir porciju praktiskai mazint nereikia-tiesiog dali porcijos pakeiti salotu didesne dalim ir vualia..va del pasirinkimo...pilna pas mus tu darzovciu, bet ju kokybe ka as zinau kokia, geriau krimst sezonines darzoves
mes ziuriu truputi ne i tema cia jau biggrin.gif

QUOTE(Deresa @ 2010 03 31, 08:20)
po 6 nevalgau
siaip nera labai sunku, tik saldumynu sunku atsisakyti
kartais zuvi valgau, bet nevalgau miltiniu visokiu patiekalu: blynu, makaronu, bandeliu
kartais koki saldainiuka maza suvalgau blush2.gif
vakar prie elipsio pridejau dar atsilenkimus, nes viskas jau kaip ir grazu, bet pilvukas matosi 4u.gif

vajejetus, ilgai sitaip tempsi?skyle skrandy neatsiras? g.gif

QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 31, 11:57)
niekada nebuvau atkreipus demesio i cukraus kieki piene... ar matet, kad liesame jo daugiau nei pusriebiame arba pilno riebumo? doh.gif

geras, o as geriu tik riebu piena jei is vis geriu, neskanu man tas liesas schmoll.gif

beje sportu kad ir minant elipsiuka imanoma atsikratyt tu kg, tik vat maisto porcijos jei nemazeja tai bent jau nedidet turetu, na ir aisku rezultato reiks laukt ilgiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2010 03 31, 10:30)
beje sportu kad ir minant elipsiuka imanoma atsikratyt tu kg, tik vat maisto porcijos jei nemazeja tai bent jau nedidet turetu, na ir aisku rezultato reiks laukt ilgiau  smile.gif

sportuojant galimas svorio priaugimas pradzioj, naturaliai. paskui, jei vistiek jis kyla, manau, kad tai jau pasilepinimo "nes sportuoju" padarinys. juk daznai taip buna, pagalvoji, kad sau gali leisti, nes prakaita liejai biggrin.gif daznai apetitas nuo sporto padideja..

del lieso pieno, butent... kaip vandeneli geri, i kava isipylus atrodo, kaip pamazgos, skonis.... jau geriau ipilti maziau riebaus, nei leisti lietis laisvai liesam. isivaizduoju koks jo skonis butu be to cukraus doh.gif
Atsakyti
Va, nusipirkau šiandien sporto papildų (Fat Burner). Tikiuosi, riebaliukai išsijudins unsure.gif
Atsakyti
mazhulinka, ką tik perverčiau Tavo blogą. Super. Manau, neužilgo vakarienei srėbsiu kokteiliukus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2010 03 31, 12:30)
mes ziuriu truputi ne i tema cia jau  biggrin.gif
vajejetus, ilgai sitaip tempsi?skyle skrandy neatsiras?  g.gif

tai, kad as ir nenoriu valgyt, nemarinu saves
siandien neatsilaikiau pries saldainius 6 ant karto sukimsau verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 31, 09:50)
as taip besimaitindama kaip anoreksike atrodyciau unsure.gif tikrai nesuprantu kodel tokius mazus kiekius valgant apimtys visiskai nesikeicia.
gal tikrai nebera kam "trauktis"? g.gif  4u.gif

man jau 6, 5 kg nukrite mirksiukas.gif tik pilvas nenori mazet, vos vos
Atsakyti
QUOTE(cvetocik @ 2010 03 22, 17:37)
per kiek laiko jus pradejot mint po 1 val.?

Aš iškart myniau po 45 min, gal po kokios savaitės 1 val mindavau. Bet prieš tai bėgiojus buvau nemažai, todėl nebuvo sunku didesnis krūvis.

Papildyta:
QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 23, 21:06)
pasiziurejau video, pasiskaiciau. minama atgal, labiau treniruojasi uzpakaline slaunies dalis, tad manau labai gerai, jei ka celiulitas kankina, isjudinti tuos raumenukus, juos sustiprinti, kad ta bjaurybe uzmaskuotu...

Ačiū, kad pasidalinai info 4u.gif Buvau apleidus šitą būdą biggrin.gif

Dėl to, kad nepabostų, minu su ausinuku. Kol perklausau visas įsirašytas dainas, visas laikas prabėga greitai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti