QUOTE(qqte @ 2010 03 30, 22:31)
o ar tikrai yra dar kur apimtims mazeti?

kartais organizmas is tikro padaro pertrauka, bent man lasinukai tirpsta taip suoliais..tai vietoj, tai vel patirpsta, paskui keleta savaiciu vel stovi o ziurek per savaite ir numetu viska ka turejau per tas kelias numest
jei dar tikrai yra kur apimtims mazet tai nepasiduok ir nemesk ka pradejus ir ledai vel pajudes
o mityba pakoreguot sveiko proto ribose zinoma gerai
beje as valgau ir saldumynus ir sausus pusrycius, bet tiktai pusryciams, ir svoris krenta, jei imciau ir sau pasakyciau-jokiu saldumynu ar to ano nebegalima visai, tai turbut labai uzsimanyciau tu draudziamu sau produktu, nu ir apsiesciau garantuotai
Na, tirpti yra kur

Ūgis 167, dabar nevalgiusi sveriu 64, norėčiau dar penkių atsikratyti.
Kad apie mitybą reikia galvoti, tai suptrantu (tai reikia daryti ir tada, kai "nesidietinama"), tačiau kažkokiomis ypatingomis dietomis savęs kankinti nenoriu. Ten viršuj kažkas rašo, kad sukramsnoja sumuštinį, pasiurbia sriubytės ir jogurto... Tikiu, kad rezultatai jau po savaitės matos, bet savęs kankinti neketinu. Pirmiausia, daug mokausi, dirbu ir sprotuoju. Ir taip dėl tos nesibaigiančios žiemos ir vitaminų trūkumo visa apšokus vaikščioju, jei dar nevalgyčiau tai visai...
Antra, kas iš to, kad aš mėnesį nevalgysiu, jei vistiek anksčiau ar vėliau arba nervai trūksta, arba gyvenimo sąlygos pasikeičia (tarkim, į kokią kelionę išvažiuoji. Pabandyk tada pasidietinti

). Trečia, mano motina visą laiką protingai sakydavo, kad dietintis gali tik tas žmogus, kurio nervai yra ramūs kaip vandens paviršius. Trumpai tariant, neturėk darbo ir jokių rūpesčių - galėsi visą dieną kalorijas skaičiuoti
Porcijas mažinu ir tą koldūną su bulvėm planuoju karpyti.. Tačiau rezultatų norėčiau siekti sportu, ne (beveik) badavimu... Minu toliau. Žiūrėsiu, kas bus
Papildyta:
QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 31, 00:06)
seniau sveikai maitinausi, bent jau pati taip maniau. liesi jogurtukai (kurie pasirodo yra didziausias grazios figuros priesas), vaisiai. darzoves..
Net keista darosi apie tuos jogurtus skaitaint

Taigi ten vieno procentuko (ar dar liesesni).. beveik vandenėlis su sultim.. Ir blogas, pasirodo, rupūžė