Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsinis treniruoklis

ir as jau valanda isminu, kai tik pradejau mint galvojau, kaip kiti atlaiko valanda, atrode man tai neimanoma lotuliukas.gif o dabar pati tai padarau, aisku gerokai paprakaituoju, kiaurai permirkstu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cvetocik @ 2010 04 01, 17:41)
ir as jau valanda isminu, kai tik pradejau mint galvojau, kaip kiti atlaiko valanda, atrode man tai neimanoma lotuliukas.gif o dabar pati tai padarau, aisku gerokai paprakaituoju, kiaurai permirkstu doh.gif

šaunuolė thumbup.gif
Man elipsiukas yra labai didelis atsipalaidavimas wub.gif kadangi svorio nemetu, tik raumenis pastiprint noriu, todėl jaučiu malonumą mindama. Dvigubas malonumas dabar vien jau dėl to, kad po darbo grįžęs vyras perima sūnelio priežiūrą ir tą valandą ant 1,5 val ant treniruoklio man yra super laikas - jaučiuosi ir į formą grįžus ir pailsėjus emociškai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cvetocik @ 2010 04 01, 17:41)

man dar ir dabar atrodo neimanoma 1val ismynt, paminu 35min ir viskas, vos islaukiu, atrodo laikrodis vietoj stovi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Deresa @ 2010 04 02, 09:26)
man dar ir dabar atrodo neimanoma 1val ismynt, paminu 35min ir viskas, vos islaukiu, atrodo laikrodis vietoj stovi verysad.gif

as kol minu i laikrodi stengiuos neziuret, daugiau zvilgteliu kiek km smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2010 04 01, 18:18)
šaunuolė  thumbup.gif
Man elipsiukas yra labai didelis atsipalaidavimas  wub.gif  kadangi svorio nemetu, tik raumenis pastiprint noriu, todėl jaučiu malonumą mindama. Dvigubas malonumas dabar vien jau dėl to, kad po darbo grįžęs vyras perima sūnelio priežiūrą ir tą valandą ant 1,5 val ant treniruoklio man yra super laikas - jaučiuosi ir į formą grįžus ir pailsėjus emociškai  thumbup.gif

bet ar raumenys labai pasistiprina su elipsiuku?
as galvoju gi paminant vistiek reik daryt ir jegos pratimus kad jie pastipretu g.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2010 04 02, 07:23)
bet ar raumenys labai pasistiprina su elipsiuku?
as galvoju gi paminant vistiek reik daryt ir jegos pratimus kad jie pastipretu  g.gif

mano blauzdos kaip metalines. nors as visada dar ir laiptais lipu ant pirstu galiuku, tai labai padeda. MB kazkada paklause ar nebusiu buvus vyru praejusiam gyvenime, nes kojos nepaprastai stiprios. bet taip visada buvo...
bet siaip elipsiukas daugiau cardio, norint ryskinti raumenukus jegos pratimai yra butini, bent pora kartu per savaitele. reikia traukti savo hanteliukus is kampo...
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 04 02, 11:06)
mano blauzdos kaip metalines. nors as visada dar ir laiptais lipu ant pirstu galiuku, tai labai padeda. MB kazkada paklause ar nebusiu buvus vyru praejusiam gyvenime, nes kojos nepaprastai stiprios. bet taip visada buvo...
bet siaip elipsiukas daugiau cardio, norint ryskinti raumenukus jegos pratimai yra butini, bent pora kartu per savaitele. reikia traukti savo hanteliukus is kampo...

blauzdos tai man mazai aktualu-pas mane jos irgi neprastos, o va uzpakaliuka tai noretusi sutvirtint stipriau, kazkaip man regis mazai veikia ji elipsiukas, bent man tai niekad nuo jo koju nei uzpakaliuko neskauda schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos sportuojančios,atšilus orams norėčiau junktis į jūsų gretas.Priimsit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2010 04 02, 12:08)
blauzdos tai man mazai aktualu-pas mane jos irgi neprastos, o va uzpakaliuka tai noretusi sutvirtint stipriau, kazkaip man regis mazai veikia ji elipsiukas, bent man tai niekad nuo jo koju nei uzpakaliuko neskauda  schmoll.gif

as vakar myniau pasilenkus i prieki, t.y atsiremus alkunemis i elipsiuko prieki (nezinau kaip issireikst), tai siandien uzpakaliuka skauda ax.gif
myniau 40min normaliai ir 10min taip kaip aprasiau. jei kas nors ka nors suprato biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moteris-ne-indaplove: 02 balandžio 2010 - 16:39
sveikutes!
as irgi nuo siandienos jungiuosi i jusu buri 4u.gif MB velykine dovana dave user posted image smile.gif
dabar skaitysiu temute ir ieskosiu naudingu patarimu, kad teisingai ji naudoti ir kad rezultatai butu matomi.
bandysiu nugaleti savo zelatinines slaunis ir celiulita cool.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2010 04 02, 09:08)
blauzdos tai man mazai aktualu-pas mane jos irgi neprastos, o va uzpakaliuka tai noretusi sutvirtint stipriau, kazkaip man regis mazai veikia ji elipsiukas, bent man tai niekad nuo jo koju nei uzpakaliuko neskauda  schmoll.gif

uzpakaline dali labiau veikia minimas atgal, gal pabandyk...? mani ir 8min buns is youtube padrebina lasinukus. jei nebeuztenka intensyvumo, svarelius reiketu nusipirkti ant koju.
Atsakyti
dar norejau paklausti ar mazeja slaunu apimtys?mes pas mane jos labai storos
Atsakyti