QUOTE(alexxxia @ 2010 01 30, 13:32)
Nu ka, seniai bebuvau pas jus, jau ir tema nauja

as toliau minu, tik buvo pertrauka 3 savaites, atostogavau. kaloriju skaiciavimas (ne maziau 1500) ir plius minimalus sportavimas (200 kcal) duoda rezultatu-per nepilnus 2 menesius nera beveik 4 kg. plius per 3 savaites atostogu kitoje salyje nepriaugau nei gramo, o dar ir numeciau, nors valgiau ir uz mama, ir uz teti
mazhulinka, sakyk, ka nori ir itikinek kaip nori, bet per pora savaiciu 6 kg riebalu nenukrenta. nepyk, izeist nenoriu, bet tikrai skambi kaip fanatike

nu, juokingos man tos visos knygutes, kur aiskina, peveze, kad pienas daro tokia ir tokia zala, kitoj knygoj pagal kita veikeja, jau nedaro pienas zalos ir t.t. o visos tos vieno produkto dietos ar sulciu dietos, tai man isvis baisios yra.

neperlenk lazdos

cia toks pradinis uzsidegimas, ojjjjj, kiek pas mane ju buve ir irgi skambedavau kaip vaiksciojanti kokia nors dietos ar sveiko maitinimosi knyga, irgi budavo beprotiskai greitas metimas, po ko sekdavo beprotiskai greitas priaugimas. tiesiog ateina diena, kad ir kaip kruopsciai savo sistemos laikais ir esi i ja itikejus, kai smegenys neistveria to zverisko tempo, na, arba istveria, bet su atitinkamom pasekmem. sekmes
dziugu girdeti, kad elipsiukas netapo dziovykla

dar dziugiau, kad rezultatai neblogi
iprociai yra iprociai, uzsimaniau blyneliu, kepiau juos is rupiu miltu, be riebalu, galvojau kad numirsiu sekancia diena, organizmas nebenori nieko sunkaus. as nesiruosiu vien sultis gerti, geriu tirstukus, kurie tikrai nemazai kaloriju turi, taip pat zuvies labai nemazai stovejo saldymo kameroje, prajudinau ledus

mano gyvenimo budo esme: 70- 80% maisto be etikeciu, o kita jau ko sirdis geidzia, bet ta irdis daugiau dideles akys, uzsimanau, bet paskui fiziskai labai negera buna, ne dvasiskai kaip seniau, vien del to, kad nuslydau nuo kokios grieztos dietos meniu...
svarstykles padejau i sunkiai pasiekiama vieta, nes tas fanatiskas svorio sekimas jau gerklesj stovi.
vakar interneto neturejau, tad tik su elipsiniu prakaitavau, ir tai dariau is visos sirdies, po pusvalandzio labai intensyvaus minimo prakaitas tiesiog zliauge