Du čiaupai dabar jau yra klasika. Pvz. retro stiliaus maišytuvai su viena rankena visiškai nesižiūri. Atsiranda aišku ir moderno stiliaus maišytuvų su dviem rankenom, bet mano tokia nuomone kad virtuvėje, kai viena šeimininkės ranka dažniausiai užimta, patogiau yra su viena rankena. Juolab dabartiniai maišytuvai su dviem rankenom, ypač modernaus dizaino, yra su taip vadinamais pusės posūkio trambukais (t.y. rankenėlė sukasi ne kelis apsisukimus, kaip anksčiau, norint atsukt arba užsukt, o tik pusę apsisukimo), o jie keraminiai (kaip ir vienos rankenos maišytuvo kartridžas). Taigi privalumų kaip ir nėra.
QUOTE(dianulle @ 2012 01 04, 13:09)
Indukcines kaitvietes kaista tik toj vietoj kur yra puodas (jo dugnas), todel taupoma elektra. Be to daug greiciau ikaista negu paprastos elektrines - vel kazkiek susitaupo elektros. Dar galima tiksliau reguliuoti siluma - vos padidinus/sumazinus kaitruma, iskart ir pasikeicia temperatura (nereik laukti kol labiau uzkais, ar praves). Bet indukcine kaitlente veikia ne su visais puodais, reik specialiu. Is esmes indukcine yra pazangesne.
Patikslinsiu - indukcinės kaitvietės pačios nekaista. Kaista paties puodo dugnas, o kaitvietė nebent nuo jo kažkiek sušyla. Per minutę laiko užverda du litrai vandens. Puodai - magnetiniais dugnais.