Įkraunama...
Įkraunama...

Patogi virtuvė

QUOTE(babis @ 2011 12 31, 12:55)
Aciu visoms pasisakiusioms 4u.gif  Laukiu ir daugiau nuomoniu biggrin.gif
Jo, as irgi uz stalcius thumbup.gif  Tik man sake, kad po kriaukle nelabai iseis del sifono, tai reikes ale stalciu imitacija daryti g.gif

berods jei perki franke plautuve, jie duoda spec sifoną - tokį kad gali darytis stalčių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viesnia @ 2012 01 01, 18:04)
Labai mazos tos rankeneles, ar bus patogu atidarineti?

Maciau yra ju ir platesniu ax.gif
Man labai grazu infrezuotos rankeneles, bet jauciu su tokiom visus nagus nusilauzysiu, plius dar dulkes girdejau megsta ten rinktis g.gif
QUOTE(Vilienė @ 2012 01 01, 21:39)
berods jei perki franke plautuve, jie duoda spec sifoną - tokį kad gali darytis stalčių  4u.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geruta @ 2012 01 02, 14:53)
Nezinau ar i tema ,bet labai domina jei kas atsakytu
kuo skiriasi kaitlentes tiesiog elektrine ir indukcine,gal yra dar kokiu variantu
Apsvieskite kas nusimanote
aciu

Atsakyti
QUOTE(babis @ 2012 01 02, 11:43)
Maciau yra ju ir platesniu ax.gif 
Man labai grazu infrezuotos rankeneles, bet jauciu su tokiom visus nagus nusilauzysiu, plius dar dulkes girdejau megsta ten rinktis g.gif

Dekui 4u.gif

tik suabejojau ar duoda ar pirkt reikia, nes PL man sakė duosim, o LT dar neklausiau g.gif
Atsakyti
Labas vakaras, planuojame remonta, ir reikia sugalvoti kokios gi virtuves noriu, pradejau galvoti ir uzstrigau pacioj pradzioj blush2.gif koks pavirsius geriau- matinis ar blizgantis? kazkaip asmeniskai man grazesnes atrodo blizgus virtuves baldai, bet ar lengvai valosi pirstukai visi ir pritepliojimai? suprantu, kad ir viena ir kita reik valyti, tik klausimas kuri paprasciau? ax.gif nes isrdele labiau prie blizgiu linksta, o protas vis grumuoja, kad teks apsigyventi virtuvej po kiekvieno prilietimo valant ir trinant spinteles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule_S @ 2012 01 02, 23:28)
Labas vakaras, planuojame remonta, ir reikia sugalvoti kokios gi virtuves noriu, pradejau galvoti ir uzstrigau pacioj pradzioj  blush2.gif  koks pavirsius geriau- matinis ar blizgantis? kazkaip asmeniskai man grazesnes atrodo blizgus virtuves baldai, bet ar lengvai valosi pirstukai visi ir pritepliojimai? suprantu, kad ir viena ir kita reik valyti, tik klausimas kuri paprasciau?  ax.gif nes isrdele labiau prie blizgiu linksta, o protas vis grumuoja, kad teks apsigyventi virtuvej po kiekvieno prilietimo valant ir trinant spinteles  biggrin.gif

Lengviau valyti blizgu, o ant matinio maziau matosi.
Norejau blizgaus, pasidariau matini ir vistiek noriu blizgaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule_S @ 2012 01 03, 00:28)
Labas vakaras, planuojame remonta, ir reikia sugalvoti kokios gi virtuves noriu, pradejau galvoti ir uzstrigau pacioj pradzioj  blush2.gif  koks pavirsius geriau- matinis ar blizgantis? kazkaip asmeniskai man grazesnes atrodo blizgus virtuves baldai, bet ar lengvai valosi pirstukai visi ir pritepliojimai? suprantu, kad ir viena ir kita reik valyti, tik klausimas kuri paprasciau?  ax.gif nes isrdele labiau prie blizgiu linksta, o protas vis grumuoja, kad teks apsigyventi virtuvej po kiekvieno prilietimo valant ir trinant spinteles  biggrin.gif

ant šviesių blizgių mažiau matosi, nei ant tamsių blizgių
Atsakyti
QUOTE(oge @ 2012 01 03, 00:01)
Lengviau valyti blizgu, o ant matinio maziau matosi.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Vilienė @ 2012 01 03, 12:07)
ant šviesių blizgių mažiau matosi, nei ant tamsių blizgių

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jei spinteles su rankenelem, tai nelabai ir bus ka valyti, juk uz pavirsiu neimsite. Pas mane itin blizgi juoda plokste ir be rankeneliu, taigi ir tai tenka pavalyti retai ta vieta kur atidarinejam. Kazkokios ypatingos prieziuros tikrai nereikia
Atsakyti
... man patiko labai praktika virtuvėje, rankomis nelieti tiek maišus keiti thumbup.gif
Manau ir Jums patiks.

http://www.parduotuv...rin%C...97žės
Atsakyti
QUOTE(Salli @ 2012 01 03, 14:17)
... man patiko labai praktika virtuvėje, rankomis nelieti tiek maišus keiti  thumbup.gif
Manau ir Jums patiks.

jei yra jai vieta virtuveje, mes uzsisakeme montuojama, su 2 konteneriais (rusiuojam siuksles), o tokiai siuksledezei netureciau kampo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Salli @ 2012 01 03, 15:17)
... man patiko labai praktika virtuvėje, rankomis nelieti tiek maišus keiti  thumbup.gif
Manau ir Jums patiks.

aš turiu tokią, nes man nepatinka šiukšlių dėžė spintelėj.
Atsakyti