Įkraunama...
Įkraunama...

Patogi virtuvė

QUOTE(astarte12 @ 2012 01 05, 12:42)
Sveiki,
pas mus bus kampinė kriauklė (kaip pirmam paveikslėlyje) ir noriu paklausti dėl viršutinių spintelių, kaip patogiau daryti: tokias kaip 1 paveikslėlyje (stiklo nenoriu, o bus medis), ar 90 laipsnių kampu (antra nuotrauka)? Indaplovės nebus.

jei kriauklė bus kampinė ar rinkčiausi 1 varianta
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2012 01 05, 12:51)

drinks_cheers.gif as irgi
Atsakyti
QUOTE(astarte12 @ 2012 01 05, 13:42)
Sveiki,
pas mus bus kampinė kriauklė (kaip pirmam paveikslėlyje) ir noriu paklausti dėl viršutinių spintelių, kaip patogiau daryti: tokias kaip 1 paveikslėlyje (stiklo nenoriu, o bus medis), ar 90 laipsnių kampu (antra nuotrauka)? Indaplovės nebus.
user posted image
user posted image

Praktiskai isbandytas 1 variantas. Man patinka smile.gif Patogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2012 01 05, 12:51)

QUOTE(Eljerny @ 2012 01 05, 12:54)

QUOTE(Deme @ 2012 01 05, 12:55)
Praktiskai isbandytas 1 variantas. Man patinka smile.gif Patogu smile.gif

ačiū, vadinasi, nuojauta neapgavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2012 01 05, 10:35)

aaa, maniau ant grindų papylus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2012 01 05, 14:36)
aaa, maniau ant grindų papylus tongue.gif

o jei rimčiau tai prie šiukšlių kibiro po kriaukle
Atsakyti
QUOTE(astarte12 @ 2012 01 05, 12:42)
Sveiki,
pas mus bus kampinė kriauklė (kaip pirmam paveikslėlyje) ir noriu paklausti dėl viršutinių spintelių,

pas mus kampinė , patarė stiklą , likau nepatenkinta , užtamsinom jį , dabar neblogai visai , bet pirštukai lieka
Atsakyti
Pirmas variantas patogiau, antras gražiau, čia, kaip sako, nors persiplėšk, aš graži, ar protinga lotuliukas.gif Tiek, kad, indų džiovyklą nėra patogu siekti pirmame variante, bent su man0 1,65m ūgiu, jei džiovykla numatyta virš plautuvės ax.gif Bet, matau, ir paveiksliuke džiovykla nėra toje kampinėje dalyje, tai gerai rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Saule_S @ 2012 01 03, 00:28)
Labas vakaras, planuojame remonta, ir reikia sugalvoti kokios gi virtuves noriu, pradejau galvoti ir uzstrigau pacioj pradzioj  blush2.gif  koks pavirsius geriau- matinis ar blizgantis? kazkaip asmeniskai man grazesnes atrodo blizgus virtuves baldai, bet ar lengvai valosi pirstukai visi ir pritepliojimai? suprantu, kad ir viena ir kita reik valyti, tik klausimas kuri paprasciau?  ax.gif nes isrdele labiau prie blizgiu linksta, o protas vis grumuoja, kad teks apsigyventi virtuvej po kiekvieno prilietimo valant ir trinant spinteles  biggrin.gif

jei spalvą rinksitės ne ryškią/tamsią, tai pirštų antspaudai mažiau matysis ar gal net visai beveik nesimatys tiek ant matinio, tiek ant blizgaus paviršiaus. blizgesys mano nuomone priduoda prabangos, ar kaip tai pavadinti, na, ir vizualiai turėtų praplėsti erdvę smile.gif
Atsakyti
O gal kas turi virtuves baldu pavyzdziu, kur virtuve tik su pastatomom spintelem.. Pas mus L - forma tures buti, bet abiejuose sienuose langai, yra sienele tarp langu tik gartraukiui ... galvos skausmas, kaip geriau suprojektuoti.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(babis @ 2012 01 05, 12:54)
Siandien buvau baldu salonuose gyvai apziureti virtuvinius baldus. Ir pastebejau, kad jei po kaitlente padaryti trys stalciai, tai virsutinis neatsidaro, tik imitacija. O as planavau ten laikyti stalo irankius, tai taip iseina, kad negalesiu g.gif

žiūrint kokio gylio tas stalčius ir kokie baldininkai. vieniems nesigauna, kitiems jokių problemų
Atsakyti
QUOTE(rrasulyte @ 2012 01 05, 16:24)
O gal kas turi virtuves baldu pavyzdziu, kur virtuve tik su pastatomom spintelem.. Pas mus L - forma tures buti, bet abiejuose sienuose langai, yra sienele tarp langu tik gartraukiui ... galvos skausmas, kaip geriau suprojektuoti.. blink.gif

Man asmeniškai gražu kai nėra pakabinamų spintelių. Jei virtuvė nemaža tai net kaitlentę daryčiau saloje rolleyes.gif Buvau mačius daug pvz, deja dabar taip greitai nerandu unsure.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
astarte, jei dar nevelu

as uz 2 varianta, todel kad toki turiu namuose, labai patogu, tik pas mane spintele atsidaro kaip armonika
nezinau kaip paaiskinti, bet rodos, kad dvejos dureles sueina kampe, is tikro, tai 1 kurios kai uzdarytos yra /\ formos, kai darai issitiesia ir atsidaro -- taip
nezinau ar aisku blush2.gif doh.gif
labai aptogu viska pasieki, nes is tos placios trikampes iki galo vis tiek neprisibrausit 4u.gif
Atsakyti