Įkraunama...
Įkraunama...

Patogi virtuvė

QUOTE(_Click_ @ 2011 12 28, 14:32)
1. i ta vieta as norecia auksta spintele tu stiklinemis durelemis (indauja) statyti.
spinteles pastatomos ir pakabinamos per visa siena butu gerai,net gartraukis pasisleptu ir darbastalis padidetu thumbup.gif

aš, jeigu leidžia siena, statyčiau ten šaldytuvą.
maisto gaminimo proceso eigą: šaldytuvas (išimame produktus), plautuvė (nuplauname), darbastalis (supjaustome), viryklė (verdame/kepame/troškiname).
Papildyta:
QUOTE(gliuka @ 2011 12 28, 00:52)
Gink D neturejau keslu jokiu pulti Jus 4u.gif ...

viskas gerai biggrin.gif tai tik pokalbis.
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2011 12 28, 23:06)
maisto gaminimo proceso eigą: šaldytuvas (išimame produktus), plautuvė (nuplauname), darbastalis (supjaustome), viryklė (verdame/kepame/troškiname).
Papildyta:

drinks_cheers.gif , as irgi, vis uzmetu aki, iar pagalvojau taip pat - pirmiausia statyciau saldytuva, jis tada ir is svetaines ne taip i akis kristu, o kitam virtive kampe - indauja, ji vis tik grazesne uz saldytuva, o ir toks savotiskas perejimas tarsi butu - virtuve- indauja- stalas su kedem- svetaine g.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2011 12 28, 22:06)

ta siena 145cm,saldytuvas 65cm plocio,lieka 80cm ilgio spintele kriauklei,o spinteles plotis max 42cm,man vos telpa maza kriaukle doh.gif o taip noretusi didesnes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_Click_ @ 2011 12 29, 11:27)
ta siena 145cm,saldytuvas 65cm plocio,lieka 80cm ilgio spintele kriauklei,o spinteles plotis max 42cm,man vos telpa maza kriaukle doh.gif o taip noretusi didesnes rolleyes.gif

Tai gal tada galima daryti kampu platesni darbastali (gilesni turiu omenyje) ir statyti kampine kriaukle, nes maza kriaukle tikrai l nepatogu, ypac jei indapleoves nera g.gif .Tada butu saldytuvas - darbastalio atkartpa- kampe kriaukle - ir vel toliau spinteles. Ta atkarpa tarp saldytuvo ir kriaukles butu ir labai patogi - pvz kazkam issiemus is saldytuve prie kriaukles pasideti mirksiukas.gif Visur cia toliau, is kart uz saldytuvo jau galima ir pakabinamas nspinteles daryti. O ir spintele po kampine kriaukle iseina gana gili - galima ideti normalia siuksliu deze, dar visokiu virtuviniu daiktu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gliuka: 29 gruodžio 2011 - 10:54
QUOTE(gliuka @ 2011 12 29, 10:52)
Tai gal tada galima daryti kampu platesni darbastali (gilesni turiu omenyje) ir statyti kampine kriaukle, nes maza kriaukle tikrai l nepatogu, ypac jei indapleoves nera g.gif .Tada butu saldytuvas - darbastalio atkartpa- kampe kriaukle - ir vel toliau spinteles. Ta atkarpa tarp saldytuvo ir kriaukles butu ir labai patogi - pvz kazkam issiemus is saldytuve prie kriaukles pasideti mirksiukas.gif Visur cia toliau, is kart uz saldytuvo jau galima ir pakabinamas nspinteles daryti. O ir spintele po kampine kriaukle iseina gana gili - galima ideti normalia siuksliu deze, dar visokiu virtuviniu daiktu.

va cia ir prasideda bedos verysad.gif tarp kriaukles ir virykles,kampe yra kolona,ji viska labai gadina doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 12 28, 12:38)
pas mane ne balta ir ne geltona bet to ryškumo ir gyvumo nuo stalviršio užtenka
user posted image

Man labai patinka tokie baldai, bet vis mastau kaip juos prižiūrėti? Ar lieka kiekvienas prisilietimas žymus...vis tik virtuvė...ir laša ir byra ir pirštukai riebaluoti doh.gif
Ir šiaip, kokį spintelių paviršių prižiūrėti lengviausia?
Atsakyti
QUOTE(sanija @ 2011 12 29, 12:16)
Man labai patinka tokie baldai, bet vis mastau kaip juos prižiūrėti? Ar lieka kiekvienas prisilietimas žymus...vis tik virtuvė...ir laša ir byra ir pirštukai riebaluoti  doh.gif
Ir šiaip, kokį spintelių paviršių prižiūrėti lengviausia?

nė karto nepasigailėjau kad tokius išsirinkau. kartą per savaitę nuvalau rolleyes.gif
gyvenu ne viena - turiu du mažamečius vaikus 4u.gif
tik gal daugiau reiktų pasaugot - manau jei gerai įtrenksi ar įbrėši lyks žymė.
Mano blizgus paviršius valosi lengviau už matinius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gliuka @ 2011 12 28, 21:08)
Na, patarimu neduosiu, nes pasigilint reikia, bet virtuve labai sudomino, papasakokit kokie bus fasadai, kokiomis plytomis murysite partvaras, ir kas cia per stalcius indams dziovinti blush2.gif ? Gal koki paveiksleli turit su busima savo virtuve? lb idomu blush2.gif

dziovykla kazkas tokio:
http://www_easykitch..._2_60404594.jpg

tik dedasi tie speciali indu dziovykla, va tokia
http://www.jurga.lt/...9248629_sch.jpg

o kokia ta virtuve einu ieskoti paveiklseliu smile.gif
Atsakyti
Gal kas galit padėti:
kur rasti Kaune nupirkti tą tokią kabyklėlę samčiams virš viryklės? kabinamą ant sienos?
na niekur nerandu verysad.gif
Atsakyti
Na kadangi niekur internete neradau, tai nufotkinau is turimos knygos.

Musu stiliukas bus toks kazkoks:
user posted image

user posted image

ir man labai patinka sita siena

user posted image
Atsakyti
QUOTE(_Click_ @ 2011 12 29, 12:31)
va cia ir prasideda bedos verysad.gif tarp kriaukles ir virykles,kampe yra kolona,ji viska labai gadina doh.gif

Na, kazkiek gadina, bet netragiskai, stumciau tada kriaukle prie galines sienos, jau uz kolonos, nes kraiukle tikrai turi buti patogi, prie jos daug laiko praleidziama.

QUOTE(kristinka_2010 @ 2011 12 29, 13:29)
dziovykla kazkas tokio:
http://www_easykitch..._2_60404594.jpg

tik dedasi tie speciali indu dziovykla, va tokia
http://www.jurga.lt/...9248629_sch.jpg

o kokia ta virtuve einu ieskoti paveiklseliu smile.gif

Aisku, tai cia tas vadinamas kargo, tik, kad imontuotas laikiklis lekstems, bet galvoju jei i tokia spintele deti slapius indus, ten gi vanduo rinksis, kiekviena kart issluostyti reiks, jei ne - ne kas bus g.gif
Aciu uz foto virtuviu, man tokios labai jaukios, siltos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gliuka @ 2011 12 30, 00:13)
Na, kazkiek gadina, bet netragiskai, stumciau tada kriaukle prie galines sienos, jau uz kolonos, nes kraiukle tikrai turi buti patogi, prie jos daug laiko praleidziama.

nelabai galima kriaukle prie galines sienos g.gif kaip vamzdziai bus? g.gif g.gif
Atsakyti