Įkraunama...
Įkraunama...

Patogi virtuvė

QUOTE(Silent night @ 2012 01 05, 19:35)
astarte, jei dar nevelu

as uz 2 varianta, todel kad toki turiu namuose, labai patogu, tik pas mane spintele atsidaro kaip armonika
nezinau kaip paaiskinti, bet rodos, kad dvejos dureles sueina kampe, is tikro, tai 1 kurios kai uzdarytos yra /\ formos, kai darai issitiesia ir atsidaro -- taip
nezinau ar aisku blush2.gif  doh.gif
labai aptogu viska pasieki, nes is tos placios trikampes iki galo vis tiek neprisibrausit 4u.gif

nevėlu, nes virtuvinis dar apmąstymų stadijoj blush2.gif viliuosi, kad iki Velykų stovės smile.gif
dėl to ir klausiu, mat, esu labai žema (160 cm) ir man buvo iškilęs klausimas, kas patogiau .

man pirmas variantas gražesnis, toks išbaigtesnis. o L formos virtuvės neteko realybėj pačiupinėti...

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Silent night @ 2012 01 05, 20:35)
astarte, jei dar nevelu

as uz 2 varianta, todel kad toki turiu namuose, labai patogu, tik pas mane spintele atsidaro kaip armonika
nezinau kaip paaiskinti, bet rodos, kad dvejos dureles sueina kampe, is tikro, tai 1 kurios kai uzdarytos yra /\ formos, kai darai issitiesia ir atsidaro -- taip
nezinau ar aisku blush2.gif  doh.gif
labai aptogu viska pasieki, nes is tos placios trikampes iki galo vis tiek neprisibrausit 4u.gif

smagu girdėt kad jums ta armonika patinka, aš dabartinėj virtuvėj kampe turiu viršuj ir apačioj, tai oi... nėr bjauresnio daikto man kaip tos durelės.. naujoj virtuvėj jų nebus, man jos labai nepatogios. tai va, kol savo kailiu neišbandai...
Papildyta:
QUOTE(astarte12 @ 2012 01 05, 20:38)
nevėlu, nes virtuvinis dar apmąstymų stadijoj  blush2.gif viliuosi, kad iki Velykų stovės smile.gif
dėl to ir klausiu, mat, esu labai žema (160 cm) ir man buvo iškilęs klausimas, kas patogiau .

man pirmas variantas gražesnis, toks išbaigtesnis. o L formos virtuvės neteko realybėj pačiupinėti...

ačiū  4u.gif

galit visai nedaryti spintelių viršuje kaip čia jau kažkas pasiūlė. nes pvz aš irgi neaukšta, todėl naujam name darau viena eilutę viršutinių spintelių, kitą sieną palieku tuščią, nes pasidariau kompaktišką virtuvės zoną ne tam kad ją užgruzinčiau. sako - kuo mažiau turi, tuo mažiau reikia - aš tai bandysiu pritaikyti virtuvei
Atsakyti
daug kas sako, kad nepatogu, kaip čia vadinat, ta "armonika" ir esu girdėjusi daug atsiliepimų, kad lankstai skirti tokio tipo durelėms išsireguliuoja g.gif bet smagu girdėt, kad pas kažką patvaru 4u.gif turiu didelį įtarimą, kad su gerais lankstais viskas ten patvaru bigsmile.gif
tos trapecinės spintelės man primena karstus, nors tu ką blush2.gif doh.gif kad ir kaip plautuvė toj vietoj patogu, bet tas vaizdas... unsure.gif aišku, niekieno kito, tik pačios problema...
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 01 05, 21:00)
smagu girdėt kad jums ta armonika patinka, aš dabartinėj virtuvėj kampe turiu viršuj ir apačioj, tai oi... nėr bjauresnio daikto man kaip tos durelės.. naujoj virtuvėj jų nebus, man jos labai nepatogios. tai va, kol savo kailiu neišbandai...
Papildyta:
galit visai nedaryti spintelių viršuje kaip čia jau kažkas pasiūlė. nes pvz aš irgi neaukšta, todėl naujam name darau viena eilutę viršutinių spintelių, kitą sieną palieku tuščią, nes  pasidariau kompaktišką virtuvės zoną ne tam kad ją užgruzinčiau. sako - kuo mažiau turi, tuo mažiau reikia - aš tai bandysiu pritaikyti virtuvei

su mielu noru nedaryčiau, bet pas mus labai maža virtuvė (apie 6 kv.m.) ir dar su svetaine sujungta (būtent dėl svetainės nedaryčiau)
Atsakyti
Viliene, pas mane irgi ir virsus ir apacia tokia, na jokiu priekaistu tikrai mirksiukas.gif
tik pirma savaite kol ipratau, kad atidarymas kitoks, kazkaip keista buvo. Bet tik iprasti reikejo

Aisku, kas turit dideles virtuves, daug kas paprasciau, o kaip pas mane virtuve maza mazyte, tai projektavimas uztruko puse metu jos, ir dabar nesigailiu, viskas tobula - man pagal mano poreikius drinks_cheers.gif

net baldziai sake, kad pirma kart tokia kliente turejo lotuliukas.gif

astarte, tai tikrai neskubek su virtuve, deliok visus variantus, nes kas tinka vienai seimininkei - netinka kitai drinks_cheers.gif
Atsakyti
O aš apskritai atsisakiau kampinės spintelės. Pavyko viską sutalpinti į vieną eilę ir labai tuo džiaugiuosi, nes labai nemėgstu aš tų kampų virtuvėje smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Pas mus gaunasi kampinė virtuvė, namas nuosavas, kanalizacijos vietos pakeisti galimybių nėra. Kažką paplanavau, bet labai noriu "blaivaus" žvilgsnio ir komentarų - gal ko nenužiūrėjau, gal ką geriau pakeisti būtų blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pa2shka @ 2012 01 06, 20:28)
Sveikos merginos,

Pas mus gaunasi kampinė virtuvė, namas nuosavas, kanalizacijos vietos pakeisti galimybių nėra. Kažką paplanavau, bet labai noriu "blaivaus" žvilgsnio ir komentarų - gal ko nenužiūrėjau, gal ką geriau pakeisti būtų  blush2.gif

user posted image

o kurioje vietoje vamzdžiai? tikrai neišeina palei vieną sieną? g.gif stalviršis nuo sienos į priekį 60cm, tai tas užsukimas gausis tik 40cm ir tuo pačiu nepatogus priėjimas prie plautuvės unsure.gif
ir dar noriu paklausti, o kodėl tokios gilios pakabinamos spintelės? g.gif na čia jau labai gilios skaitosi, ar nekainuos tas atsikišimas į priekį kaktai? g.gif
dar indųdžiovykla tik vieno aukšto universali tilps, na, bet čia gal nieko.
kojytės tikriausiai šiaip nupieštos? nes indaplovės juk nepastatysit ant kojų, joms yra palikta apačioje grindjuostei "užkišti" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ąžuolė @ 2012 01 06, 21:18)
o kurioje vietoje vamzdžiai? tikrai neišeina palei vieną sieną?  g.gif  stalviršis nuo sienos į priekį 60cm, tai tas užsukimas gausis tik 40cm ir tuo pačiu nepatogus priėjimas prie plautuvės  unsure.gif
ir dar noriu paklausti, o kodėl tokios gilios pakabinamos spintelės?  g.gif na čia jau labai gilios skaitosi, ar nekainuos tas atsikišimas į priekį kaktai?  g.gif 
dar indųdžiovykla tik vieno aukšto universali tilps, na, bet čia gal nieko.
kojytės tikriausiai šiaip nupieštos? nes indaplovės juk nepastatysit ant kojų, joms yra palikta apačioje grindjuostei "užkišti"  ax.gif

Kraunuosi visas pastabas į atmintį, labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pa2shka @ 2012 01 06, 20:28)
Sveikos merginos,

Pas mus gaunasi kampinė virtuvė, namas nuosavas, kanalizacijos vietos pakeisti galimybių nėra. Kažką paplanavau, bet labai noriu "blaivaus" žvilgsnio ir komentarų - gal ko nenužiūrėjau, gal ką geriau pakeisti būtų  blush2.gif

Aš tai rekomenduočiau indaplovę su plautuve geriau ne kampu daryti, nes iš plautuvės į indaplovę dedant indus ant žemės viskas varvės.
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2012 01 05, 10:19)
Praktiškas klausimas: kur laikote bulves?

Pintame mediniame krepšyje tarp spintelės ir sienos. Bet dvyniai labai mėgsta ištraukti ir tas bulvytes pamėtyti, tai kasdien vis kitur slepiu. Šiuo metu svetainėj ant židinio malkų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bespalvė @ 2012 01 07, 01:48)
Pintame mediniame krepšyje tarp spintelės ir sienos. Bet dvyniai labai mėgsta ištraukti ir tas bulvytes pamėtyti, tai kasdien vis kitur slepiu. Šiuo metu svetainėj ant židinio malkų  blush2.gif

thumbup.gif
Atsakyti