QUOTE(pruse @ 2010 02 10, 21:34)
Man labai patinka spintelės ant kojelių, atvira apačia. Ir valyti patogu ir ką nors galima ten laikyti dėžutėse. Dar turiu abejonių dėl stalčių kiekio, kai jų daug, tai manau kaupiasi nereikalingi daiktai.
Pas mane mediniai baldai ant kojelių.Faktiškai ten turėjo uždėti tokią juostą , bet dingo meistrai kaip į vandenį tad taip ir liko..nepatogu netgi labai.Pastoviai ten daugiausiai trupinukų.Nežinau kaip pas jus ,bet kai pas mane du vaikai ir patys mėgsta šeimininkauti tai niekaip neišvengiu to "netryčia" papilto cukraus,ryžių ..

paskui su koja " netyčia" pasispiria po spintele.Taigi mielai pati užkalčiau tą apačią,nes nespėju siurbliuoti iš po tų apačių ,o plauti tikrai nepatogu(ypač iš po kampinės kur neina normaliai pasienkti ),nes kruopščiai norint išplauti reikia lįsti po apačia,kišti ranką...Vienintelis pliusas,kad ten puikiai randa vietą skardos iš orkaitės jei kažką kepu ant grotelių.
Rankšluostinė man nereikalinga,turiu popierinių rankšluosčių gražų stovą,o pašluostukas -rankšluostukas ant radiatoriaus arba ant baliono.Balionas pats didžiausias "džiaugsmas"

tuo metu neturėjome kitos išeities tad yra kaip yra.Kad atrodytų orginaliau tai įkišau į drobinį maišą,užrišau pinta virvele ir akių negadina,gan orginaliai atrodo ir ūkiškai
Lempos po spintele būtina.Kampinė pakabinama spintelė nėra labai gal patogu , bet ten laikau retai naudojamus daiktus(vaistai,pora dėželių su smulkmenomis).
Durelės mane džiugina standartinės.
Stalčiuose būtinai reikia pertvarėlių ir aplamai nepagailėti gerai furnitūrai-tuomet bus tvarka.Neturiu.Gailiuosi.Turėsiu.
Uiii kiek prirašiau....