Įkraunama...
Įkraunama...

Patogi virtuvė

Dar turiu problemą... Kur dedat šluotas? smile.gif
[/quote]

va va ir man idomu kur laikot sluotas?
as nunesiau i vonia, nes nesumastau kur ja padet.
Atsakyti
user posted image
senoje virtuvėje turėjom po spintele pasidarę "kabyklą" keliom dažniausiai naudojamom taurėm, naujoj virtuvėj meistras pasiūlė tokį stulpą, tik montuojamą nuo stalviršio pav iki lubų, su taurių kabykla, ir tokiomis pat dvejomis lentynėlėmis, dabar jau galiu pasakyti, kad man nei pats stulpas, nei pačios lentynėlės, nepatinka, nieko ten nededu, tik dulkes ranka, nuimt negaliu, nes liks skylės stalviršyje doh.gif dar nepasiteisino kampinė indauja, nepasiekiu galinių lėkščių, viršutinę indaujos dalį pasiekiu tik pasilipus ant kėdės doh.gif

ps nuotrauka cituota
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotaa: 14 vasario 2010 - 16:46
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 02 14, 13:25)
Matai, į tą smulkintuvą ne tik bulvių lupenas ar visokius graužtukus žieves meti, bet ir kiaušinio lukštus, visokias maistines atliekas, nesuvalgytas atliekas, kas lieka lėkštėje. Šiukšlių kibiras ne viską "priima", kitaip bėgs, varvės, fe kaip nemėgstu schmoll.gif

Na jei geras maisas-nieks neprabega biggrin.gif Kol kas neturiu to smulkintuvo ir visas siuksles metu i kibira,nes wc antram aukste-nepribegiosi su puodais biggrin.gif (ispilu puodo turini i kriaukle,skysciai nusibega ir sietuka iskratau kibiran)

O sluotom tikrai reikia koki skyreli padaryt.Kol kas pas mane jos lauke stovi(plaunancios)o sluotele trupiniam pasluot kabo virtuvej prie siuksliu kibiro,bet grozio tikrai nepriduoda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2010 02 14, 16:45)
[img][/img]
senoje virtuvėje turėjom po spintele pasidarę "kabyklą" keliom dažniausiai naudojamom taurėm,

As tai manau, kad visokios kabyklos taurem, tai tik dukles renka. Na, nebent labai daznai seimininkai megsta vynu pasivaisint. Bet mes alkoholi tik per sventes geriam. Tai tikrai nenoreciau atejus sveciams sakyti: oi palaukit, tik taures isblizginsiu schmoll.gif
aplamai, kuo maziau atviru lentynu, kad dulkes nesikauptu ir lengviau valyt butu. Ner bjauriau, kai nueinu pas broliene, ten atviros lentynos su n kiekiu visokiu dezuciu, statulukiu ir kt. nesamoniu ir viskas apdulkeje, nors ir stengiasi valyt. As megstu kai pas mene svaru buna ax.gif
Atsakyti
Aš irgi l.nemėgstu atvirų lentynų, tada turi vergauti daiktams dulkes valydama. Stovas taurėms sudėt, mano nuomone, nereikalingas. Nuimčiau, tegul būna ta skylė stalviršyje, ją būtų galima kaip nors apdirbt ar vazelę kokią įstatyt ar pan.
Kur dėt šluotas irgi problema. Iš pradžių laikiau tualete, paskui vonioj, dabar virtuvėj, kad būtų po ranka. Ne taip dažnai kas ateina pas mus. Prieš ateinant svečiams išnešu į vonią. Dar galvojau, gal šepečio kotą patrumpint ir ją įdėt į rankšluostinę, kurios pagal paskirtį irgi nenaudoju? biggrin.gif Bet tada šluot grindis nepatogu būtų su trumpu šepečiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(EGZEMPLIORIUS @ 2010 02 13, 22:02)

Dar turiu problemą... Kur dedat šluotas?  smile.gif

Kai neskraidau, tai vonioj laikau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Marcela* @ 2010 02 19, 13:16)
Kai neskraidau, tai vonioj laikau  tongue.gif

aš irgi biggrin.gifŠiaip tokiems dalykėliams labai gerai aukšta ūkinė spinta kur tilptų kibiras,šluostės,valikliai,šluotelė ir pan.Perdarysiu sieninę spintą ir ten slėpsis siurblys,šluota,šluostės ir tt..nes dabar šluota virtuvės kampe.Vaikai dienomis šeimininkauja tai trupinių trupinėlių doh.gif o bėgioti iki vonios užknisa ir nepatogu schmoll.gif
Atsakyti
mums nekyla jokiu problemu su sluotu padejimu, net nesuprantama tokia problema g.gif netgi ne virtuveje, o sienineje spintoje koridoriuje yra padaryta speciali auksta lentyna (ar kaip cia ja ivardinti) ir ten statosi visos sluotos ir kiti ilgi daiktai: ten kur 3 ir 14 nuorodos ax.gif
o semtuvelis (liaudiskai vadinamas šiupeliuku) su nedidele sluotele telpa po kriaukle, prie siuksliadezes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pruse @ 2010 02 10, 21:34)
Man labai patinka spintelės ant kojelių, atvira apačia. Ir valyti patogu ir ką nors galima ten laikyti dėžutėse. Dar turiu abejonių dėl stalčių kiekio, kai jų daug, tai manau kaupiasi nereikalingi daiktai.  ax.gif

Pas mane mediniai baldai ant kojelių.Faktiškai ten turėjo uždėti tokią juostą , bet dingo meistrai kaip į vandenį tad taip ir liko..nepatogu netgi labai.Pastoviai ten daugiausiai trupinukų.Nežinau kaip pas jus ,bet kai pas mane du vaikai ir patys mėgsta šeimininkauti tai niekaip neišvengiu to "netryčia" papilto cukraus,ryžių .. doh.gif lotuliukas.gif paskui su koja " netyčia" pasispiria po spintele.Taigi mielai pati užkalčiau tą apačią,nes nespėju siurbliuoti iš po tų apačių ,o plauti tikrai nepatogu(ypač iš po kampinės kur neina normaliai pasienkti ),nes kruopščiai norint išplauti reikia lįsti po apačia,kišti ranką...Vienintelis pliusas,kad ten puikiai randa vietą skardos iš orkaitės jei kažką kepu ant grotelių.
Rankšluostinė man nereikalinga,turiu popierinių rankšluosčių gražų stovą,o pašluostukas -rankšluostukas ant radiatoriaus arba ant baliono.Balionas pats didžiausias "džiaugsmas" doh.gif tuo metu neturėjome kitos išeities tad yra kaip yra.Kad atrodytų orginaliau tai įkišau į drobinį maišą,užrišau pinta virvele ir akių negadina,gan orginaliai atrodo ir ūkiškai biggrin.gif
Lempos po spintele būtina.Kampinė pakabinama spintelė nėra labai gal patogu , bet ten laikau retai naudojamus daiktus(vaistai,pora dėželių su smulkmenomis).
Durelės mane džiugina standartinės.
Stalčiuose būtinai reikia pertvarėlių ir aplamai nepagailėti gerai furnitūrai-tuomet bus tvarka.Neturiu.Gailiuosi.Turėsiu. biggrin.gif
Uiii kiek prirašiau.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(EGZEMPLIORIUS @ 2010 02 11, 22:03)
Gan įdomi mintis dėl atskiros laisvai pastatomos šiukšliadėžės, kažkaip gan vargina tas lankstymasis po spintele. Gal protinga būtų dėti šiukšlinę į stalčių?
Apskritai manau, kad apatinės spintelės su lentynom irgi nepatogu, geriau stalčiai.

O viršutinės spintelės galėtų tęstis iki lubų, kad būtų geriau išnaudotas pasidėjimo plotas ir atrodytų tvarkingiau.

Dar išsakysiu ereziją - ar tikrai virtuvėj būtina orkaitė??? Kiek sykių per mėnesį ten ką nors kepat? Gal užtektų spintelėj laikomos ir retkarčiais ištraukiamos krosnelės?

šiukšlinė stalčiuje liuks,pas pažįstamą yra,bet ten kur ir kibirai 3 statosi rūšiavimui.Patogu,tvarkinga.
Man spintelės iki lubų thumbup.gif nes ypač gyvenant bute tai labai praktiška kai nėra tiek daug erdvės. Vizualiai kiek mažina erdvę , bet jei jos nėra labaio daug tai ar taip ar taip...
Orkaitė būtina,kepu dažnai,bet patogiau būtų jeigu ji būtų aukščiau įmontuota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 02 19, 10:55)
Dar galvojau, gal šepečio kotą patrumpint ir ją įdėt į rankšluostinę, kurios pagal paskirtį irgi nenaudoju? biggrin.gif Bet tada šluot grindis nepatogu būtų su trumpu šepečiu schmoll.gif

Jei neklystu, yra teleskopiniai kotai šepečiams ax.gif
Atsakyti
Gal kuri nors turite virtuvės sieną tarp viršutinių ir apatinių spintelių užsidengusios stiklu? Ar patogus valymas?
O gal turit tenai tiesiog abaldinę plokštę? Ar nesudėtinga priežiūra? Ir kaip ta plokštė laikosi atsparumo prasme? 4u.gif
Atsakyti