Įkraunama...
Įkraunama...

Patogi virtuvė

QUOTE(Eaglute @ 2010 03 28, 00:20)
Labai patiko mintis su šiukšlių dėžės laikymu ištraukiamam stalčiuje. Ir būtinai reiks sugalvot, kur laikysiu šluotą, nes kai ji neturi vietos, tai keliauja po visus namus doh.gif

mintis puiki, jei nesumastysit isigyti vandens filtravimo sistema. tomet ji i stalciu netilps mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2010 03 28, 16:43)
Merginos sakykite, kur laikote savo naujose virtuvese maziau naudojamas kepimo skardas, keptuves kai orkaite imontuota i spinta? (nera apacioje stalciuko butent tam) Pas mane isviso po orkaite imontuota indaplove.  g.gif

aš tam dalykui atidaviau po kaitlente visa didelį stalčių su guminiu padėklu blush2.gif
Atsakyti
Apsvietimas po spintelemis labai geras dalykas, siuksliu dezes sumontavo i spintele, kuo be galo patenkinta, nors virtuve dar ir nera visai baigta ax.gif

user posted image
user posted image
Dvi dezes, viena paprastom siukslems , tolimesne antrinems zaliavoms(popierius, stiklas, metalas, plastikas) Siukslines nelabai dideles, bet ir gerai, dazniau isnesam i konteineri ax.gif
Lentyneleje virs siuksliniu lakom tuscias dezutes ir vienoje visokius pleistriukus, na jei isipjauciau gamindama cool.gif ir mazute sluotyte su semtuku, jei pasisluoti kazkur truputi reiktu.
QUOTE(janna @ 2010 02 24, 11:08)
Turiu dujine kaitlente juodo stiklo pagrindu. Matosi kiekvienas nukrites lasas. Nervina  doh.gif

Jei jis butu pilkas, kazin ar taip pat viskas ant jo matytusi?

Pas mane sidabrine indukcine kaitlente, tai ant jos nieko nesimato, siaip pirkom tokia ir del to,kad prie bendro vaizdo labiau derejo ir taip is karto ir maniau,kad jos maziau pirstu antspaudai matysis ax.gif
Va tokia pas mane kaitlente
user posted image

Beje stateme ir vandens filtra, per atskira krana, kai reikia galim isipilti filtruoto vandens, filtas po kriaukle nera didelis, pakankamai vietos susideti visokiems valymui skirtiems chemikalams, skalbimo tabletems ir indaploves tabletems.
user posted image
Didysis kranas saltas ir karstas vanduo, maziukas saltas filtruotas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tasha: 02 gegužės 2010 - 00:39
per 10 metų nuomavausi gal 6 butus su skirtingom virtuvėm ir nieko nėra patogiau kaip graži šiukšlių dėžė virtuvėj. Nieko nėra blogiau už šiukšliadėžę (čia kalbu apie save) spintelėje, utopija. Aš daug gaminu, tai kiekvieną kart atidarinėt dureles... doh.gif nu krizė gryna. Stovi db šiukšlė dėžė pas mane virtuvėj, kur man reikia, ten aš ją nusistumiu, jei sėdžiu prie stalo - atsistumiu ten, jei kitur vėl nustumiu. Paprastai stovi prie kriauklės su darbastaliu - visad po ranka. Statomės naujus namus, ir vėl šiukšlių dėžę statysiu šalia. Aišku, pati dėžė nėra atvira, ji graži, ir žinoma uždara ir keičiama dažnai, todėl dėl kvapo jokių problemų thumbup.gif

Šitoj virtuvėj laikau šluotas už durų, nes vonia man šventovė.. ten šluotos nesuderinamas dalykas, kaip ir wc. Naujoj kažkur šone bandysiu jas įkišti, arba laikysiu pagalbinėj patalpoj, juk ne į Vilnių eit pasiimt

Dėl į viršų atidaromų spintelių - ačiū už pastebėjimus, dabar aišku kodėl jos man ne prie širdies - aš gi neaukšta lotuliukas.gif lotuliukas.gif , labiau patinka klasikinio varstymo durelės ir žinau kad turi būti neblizgios

P.S. be orkaitės išprotėčiau... neįsivaizduoju gyvenimo be jos.. kaip ir be grilinės keptuvės, todėl dabar ją montuosiu vadinamą combiset - gal kas jau turit tokią įsimontavę?
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2010 09 04, 16:56)
per 10 metų nuomavausi gal 6 butus su skirtingom virtuvėm ir nieko nėra patogiau kaip graži šiukšlių dėžė virtuvėj. Nieko nėra blogiau už šiukšliadėžę (čia kalbu apie save) spintelėje, utopija. Aš daug gaminu, tai kiekvieną kart atidarinėt dureles...  doh.gif  nu krizė gryna. Stovi db šiukšlė dėžė pas mane virtuvėj, kur man reikia, ten aš ją nusistumiu, jei sėdžiu prie stalo - atsistumiu ten, jei kitur vėl nustumiu. Paprastai stovi prie kriauklės su darbastaliu - visad po ranka. Statomės naujus namus, ir vėl šiukšlių dėžę statysiu šalia. Aišku, pati dėžė nėra atvira, ji graži, ir žinoma uždara ir keičiama dažnai, todėl dėl kvapo jokių problemų  thumbup.gif

Nu parodyk ta grozi, bo ir man tokio reikia bigsmile.gif
Atsakyti
Su šiukšlių dėže pas mus irgi problema. Anksčiau buvo spintelės viduj, kai nusibodo darynėt, išimta iš spintelės. Kaip dūšia be vietos smile.gif Šiuo metu ji pas mus ant spintelės, nes mažius labai jau mėgsta joje raustis arba daiktus joje slėpti. Kiek ilgai tokia situacija bus?
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 11 10, 13:48)
Su šiukšlių dėže pas mus irgi problema. Anksčiau buvo spintelės viduj, kai nusibodo darynėt, išimta iš spintelės. Kaip dūšia be vietos smile.gif Šiuo metu ji pas mus ant spintelės, nes mažius labai jau mėgsta joje raustis arba daiktus joje slėpti. Kiek ilgai tokia situacija bus?

Ir pas mus ta pati problema, vaikas pradejo po siuksline knistis, todel ieskau siukslines i spintele.
Bet negi ji tokia nepatogi, kad istrauket i virsu ja smile.gif
Atsakyti
Pas mus šiukšlinė yra stalčiuje, aukštis per du apatinius stalčius (virš jos dar vienas stalčiukas), tai man labai patogu smile.gif Tiesa būtų dar patogiau, jei galima būtų atidaryti paspaudus (pvz. koja), tačiau tokiu atveju ją uždarant taip pat reiktų prispausti, bet man pasirodė patogiau kai užtenka tik stumtelėti ax.gif Na, žinoma, galima buvo padaryti elektroninę sistemą (tada užtektų spūstelėti atidarant ir stumtelti uždarant), bet man tai pasirodė neprotinga investicija mūsų situacijoje rolleyes.gif
Didžiulis privalumas man yra tai, kad virš šiukšliadėžių yra lentynėlė, kuri turi ir antrą f-ją - uždarius stalčių ji atlieka dangčio vaidmenį, o šiukšliadėžių stalčių ištraukus, jų nereikia papildomai atidenginėti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristik: 17 lapkričio 2010 - 00:09
smile.gif
QUOTE(M.Rasele @ 2010 11 16, 22:50)
Ir pas mus ta pati problema, vaikas pradejo po siuksline knistis, todel ieskau siukslines i spintele.
Bet negi ji tokia nepatogi, kad istrauket i virsu ja smile.gif

iŠTRAUKĖM Į VIRŠŲ, NES MAŽIUS ATSIDARO SPINTELĖS DURELES IR ĮMETA VIS KĄ NORS ten, pvz. telefoną ir pan. smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos isirenginejancios ar jau isirengusios virtuve,

man iskilo klausimelis - ar patogu ir praktiska yra deti stikla vietoj plyteliu uz kriaukles, virykles ir siaip - na, per visa darbastali? Patarkite jau turincios ir naudojancios arba turejusios. 4u.gif

Ir dar. Ar kas nors turite Alveus firmos plautuves akmens manses? ar gerai valosi, kaip kokybe? gal kas gali palyginti su Franke ar Akvasanitas ar su Marmorinu plautuvem?

Dekoju is anksto
Jei galima, geriau i az
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2010 09 04, 17:56)
Stovi db šiukšlė dėžė pas mane virtuvėj, kur man reikia, ten aš ją nusistumiu, jei sėdžiu prie stalo - atsistumiu ten, jei kitur vėl nustumiu.

Nu, cia tai thumbup.gif mintis. Tikrai tikrai atsibodo girgzdinti spinteles durimis. Kogero naujojoje virtuveje statysiu grazia siuksline tiesiai ant grindu. Visai neblogu ju buna pirkti, tikrai negadins bendro virtuves vaizdo. O jau patogumas neispasakytas butu... bigsmile.gif
ACIU UZ LABAI GERA IDEJA! clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
gal tokia
user posted image
tiktų jūsų virtuvei biggrin.gif
Papildyta:
user posted image
va šita tai tikrai papuoštų virtuvę thumbup.gif

i 
Pašalintos reklaminės nuorodos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 30 lapkričio 2010 - 22:22