Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų miega 1,3 mėn. vaikas

QUOTE(EIDA @ 2010 01 25, 19:21)
Sveikos mamytės, kiek jūsų vaikutis 1,3 mėn. miega miegelio pietų? Mano mažius visai nebenori miegoti dviejų kartų.Ryte mes keliamės nuo 7,30-8,30, miegoti tik nueina apie 13 val. išmiega kokias 2-3 val ir viskas g.gif galvoju , kad dar mažas yra, guldau dar apie 18 val. bet retai pavyksta užmigdyti doh.gif o nakčiai gulam apie 20.30-21.00 kaip jūsų tokio amžiaus vaikai miega g.gif gal man reikėtų susirūpinti g.gif

sakyciau, kad ilgai ismiega nakti, todel ir nenori miegoti du kartus. O be to ir pietuku ilgai ismiega.
Maniskiui dar nera 1,3, bet dazniausiai irgi jau miega viena karta, bet ne ilgiau nei 2,5 val. O nakciai gulasi dazniausiai apie 23 val., ryte atsikelia iki 9. Manau, kiek reikia, tiek vaikutis ir miega. Negi dabar per prievarta migdysi... schmoll.gif
Atsakyti
Maniskis jau beveik metai, bet visos nakties neismiega du kartus tai tikrai reik keltis, nakti pienukui ar soskei paimt. diena irgi dar du kartus miegam po pusantros valandikes. Bet jau ne visada retkarciais tik viena kart pavyksta siaip ne taip uzmigt.
Atsakyti
Mes nuo metų miegam vieną kartą 2-3 valandas. Visi tokio amžiaus pažįstami vaikučiai irgi miega vieną kartą.
Atsakyti
mano maziukas nuo 11 men 1 sav. pradejo miegoti tik 1 k. per diena
keliames 9 val. kartais 9.30 ,einam pietu miegelio 13 val ir ismiegam 2 val, o po to miegoti nakciai 20.30
ir galiu pasakyti greiciau uzmiega vakare ir nebeprabunda nakti plius ir ismiega ilgiau

Atsakyti
Mes miegam tik viena karta, buna kad 1,5 val, o buna ir 3 val ismiega, priklauso nuo nuovargio, ispudziu .......
Atsakyti
maniskei 1,2m ir jau nuo dvieju miegu pereinam prie vieno. bat tai priklauso ir nuo kada atsikelusi, ir ka ta diena veikia ir dar daug nuo ko...
Atsakyti
Mes 1m ir 4 menesiu. Miegam viena karta per diena nuo 1.5 iki 3 val. Irgi priklauso kokia naktele buvo ir kelinta valanda atsikele. Manau miegas labai individualus dalykas, juk suauge irgi labai nebvienodai miega
Atsakyti
Mums 1.3 m. mes miegam 2 kartus per diena po 2 val. Siaip gydytoja sake, kad 3-4 val. per diena uztenka. Vakare mes einam miegoti 21.00 val., o dar pies pora men. keldavomes apie 7 val. ryte, dabar keliasi 4-5 val. doh.gif
Atsakyti
Mums 1 metai ir 2 mėn., jau pora savaičių miegam tik vieną kartą, ir viskas liuks - keliasi ryte apie 9-9.30 val., pietų miegas - 13.30 - 16.00 val., vakare užmiega 22.00 - 22.20 val. Kai prasidėjo antro miego ir naktinio miego migdymai po pusvalandį ir daugiau, supratau, kad mažius mano jau didelis biggrin.gif
Dabar labai gerai užmiega abu kartus, nebesimušam ir nebesinervuojam nė vienas thumbup.gif
Atsakyti
Maniske tai miegodavo diena priklausomai kelinta ryte keldavos. Jei 9,tai miegodavom 2 kartus : apie 12 ir 18. Jei keldavosi 11h tai miegodavo 1 karta: nuo 15 iki 17h.
Atsakyti
Mano mazute miega 1 karta per diena ir gerai jeigu ismiega 2 valandas doh.gif
Atsakyti
viena karta miegam per diena 2-3val, buna kadir 4val . nuo 10men taip ipratom, o nakti miega 10-12val ir uztenka mum thumbup.gif
Atsakyti