Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų miega 1,3 mėn. vaikas

mano mazei 1m 2men. Nuo 10men2sav miega tik viena miegeli. Neilgiau 2,5 val. O keliasi 7, nakties miego einam 21val. 4u.gif
Atsakyti
Mano maze kai jai buvo 1,3 men. dar po tris kartus per diena eidavo pogulio biggrin.gif , bet labai greit is triju kartu liko vienas. Jai dabar yra 1,5 metuku ir miegam viena kart po 2-3 valandas smile.gif
Atsakyti
Mes esam kaip tik 1,3mėn. jau seniai miegam tik pietų miego 13-16h aišku būna ir trumpiau:) Gulamės vakare 20-20.30 o keliamės įvairiai kartais 7 kartais pusė 9 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglencija @ 2011 01 07, 15:36)
Mes esam kaip tik 1,3mėn. jau seniai miegam tik pietų miego 13-16h aišku būna ir trumpiau:) Gulamės vakare 20-20.30 o keliamės įvairiai kartais 7 kartais pusė 9 smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
mano dukryte iki 1metuku miegodavo 3 pokaitukus, o nuo metuku miega 2 . bandziau migdyti tik karta bet tada vakarais jau nebeimanoma su ja susitvarkyt todel gryzom prie 2 pokaituku nuo 30min iki 2 val
Atsakyti
Mums 1metukai miegame 2kartus,bet kartais jau būna,kad nebeužmiega rytinio miegelio,manau,kad tuoj liksime su vienu pietų miegeliu.
Atsakyti
Maniskei 1.3 m ir miega viena karta dienoje kokias 1.5, max 2 val (jei lauke bunam).
Atsakyti
Mūsų mažylei 1,3mėn. Miega dar du kartus per dieną. Pirmą miegelį einam apie 11h ir miega apie 1-1,5h, o antras miegelis būna apie 16h, miega apie valandą. Kelias ji apie 8 ryte, o vakare irgi nelbai naktinėjam jau 21h dažniausiai sapnelius sapnuoja smile.gif

Manau vaikučiai patys susidaro savo rėžimą, jaučiu greit ir pas mus liks tik po pietinis vienas miegelis. 4u.gif
Atsakyti
Maniske nepamenu, bet nuo 7-8men miega viena karta apie 3val. Iki dabar. Jai uztenka kaip matau.
Atsakyti
mums dabar 1,2m ir miegam mes dazniausiai viena karta (apie 2-2,5 val),jei miega trumpiau,tada dar vakare antra miegeli numiegam apie 1 val.
Atsakyti
mums 1m2men, miega 1karta dienoj apie pusval, kartais val blush2.gif vakare einam miegot apie 10val, keliames apie 7-8, bet nakties miego metu keliasi 5-7 kartus 4u.gif
Atsakyti
Kiekvienas vaikas miega labai individualiai, negali būti jokių standartų manau šiuo klausimu. Mano mažylė dabar 1m. ir 3 mėn. keliasi apie 7 val., pietų miegučio eina apie 12 val. ir miega apie 1,5 val., o vakare apie 20 val. jau eina miegoti nakčiai. Taigi čia dar nieko, o kai buvo mažesnė, Ji miegodavo taip pat tik kartą per dieną, tačiau tik pusvalandį. Taigi, Jūsų miegutis tikrai normalus 4u.gif
Atsakyti