Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų miega 1,3 mėn. vaikas

Mano maziukui dabar metai su trupuciu, naktini mieguti gulames apie 20.30 ir miega iki 8 ar 7 ryto. Kartais nakti ar paryciais buna nubunda, reikia duoti ranka kad uzmigtu vel doh.gif Diena dazniausiai miega viena karta apie valanda, retai - dvi. Apie pietukus kazkur rolleyes.gif
Atsakyti
Mano angeliui 1 metukai ir 3 menesiai, mes diena miegame tik viena karta gal jau puse metu.. ismiega2-4 val.. siaip vaikas pats parodo kada pavargsta ir miego nori
Atsakyti
mes pora dienu isvis beveik dienos miegelio nemiegojom, tik pusvalanduka nusnudo ir viskas. bet uztat nakti ismiegojo 14valandu. Na zinoma su pabudimais ir atsigerimais rolleyes.gif .Miegojimo laikas labai individualus.
Atsakyti
mano mazute irgi miega tik karta , pamiega pora valandziukiu, keliasi apie 10 ryte, nakciai eina apie 23 smile.gif

Atsakyti
mano maziukui 1m.1men.. musu miegas:
kelias 7:30-8val.
papusryciauja ir apie 10-11val vel uzmiega..
13-14val pietu miegas
22-22:30 nakties miegelio gulam,kartais ir po 21val uzmiega
Atsakyti
As anksciau irgi nerimavau del maziuko miegelio,bet tik iki kokiu metuku,nes labai nemiegalius buvo doh.gif nes miegodavo ir 2 ir 3 kart per diena.
na o nuo 1.1men kazkur pradejo miegot viena karta.dabar (1.7men) stengiames eiti miegoti tuo pat metu(12.30-13.00h),nes buna jeigu ne laiku,tai sunkiau uzmiega.Ir ismiega buna 1val,buna ir 3.5val.
nakciai irgi einam panasiu metu,nebent uzsizaidzia,arba dar kazkas.tai atsigeria pienuko ir apie 21.-21.30val. jau liuli liuli smile.gif
Atsakyti
Mes tik nesenai pradejom miegoti 1kart per diena ir tai neilgai ,po 1,5val kartais 2val.
Atsakyti
Mano vaikinukas 1,5 men miega nuo 21 iki 6.30, nereikia nei zadintuvo smile.gif
ir paskui luzta pie 13 iki17.

man visai tinka tas jo grafikas smile.gif
Atsakyti
Mes jau metuku nebuvo dar miegam tik viena karteli,aisku maziau mamytei laisvo laiko lieka,bet ka jau padarysi 4u.gif
Atsakyti
Suneliui 1m 3men pradejo diena miegoti tik viena karta pora valandeliu, vakare eina miegoti apie 22, o ryte 8 jau keliasi, bet buna dienu, kai pavargsta, tai tada miega kelis kartus smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,mano dukrytei yra 1metukai 5,5 men.ir musu miegelio rezimas yra toks:ryte keliames 8.30-9 val.,pietu miegelio einame gulti 13 val. ir ismiega 2,5-3val.(zinoma buna ir kad ismiega tik 1-2val. biggrin.gif ), o vakare 20-21 val. biggrin.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
mes miegot einam 22.00 uzmiegam visada skirtingai ismiegam visa nakti,keliames 10-11 pietu einam miegot 3h - ismiegam 2-3h tongue.gif
Atsakyti