Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų miega 1,3 mėn. vaikas

Kiek esu skaicius knygose rašo, kad iki 18men vaikas turi tureti du miegus.

Kad paguldyt vaika nakciai apie 7-8 vakaro, pirmas miegas turi būti tarp 9-11, antras 13-15h. Tuo mes ir vadovaujames! Ryte 6-7 keliames!

Atsakyti
Mano cypai beveik metai ir trys menesiai.Nuo metu miegam viena karta.Ismiega apie pora valandu.Na pasitaiko kartais ir daugiau.O vakare apie 21-22val einam gultis.
Atsakyti
mano mazius miega viena karta,antra jei pirmas labai trumpas buvo
o siaip vakare eina miegot apie 10val. miega iki 9.30-10 apie 7.30 isgeria piena ir vel miega,paskui apie 12 - 13 val. eina pietu miego 2-3val.
rezima pats nustate lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano zuikelis pietu miega tik 1karta jau nuo 10men, namie pietu sunkiai uzmiegam tenka eiti i lauka, gal taip priprato g.gif na o jeigu oras visai prastas kankinames namie taip pietu uzmiegti gali ir 17h unsure.gif Ryte keliasi 9h-10h, pietu einam nuo 13-14h, pietu miegelis trunka 1-2.5h, vakare uzmiegam 22.30-23.30h (migdomes valanda) kol galiausiai nuluztam, nakti buna dienu kad daznokai keliasi, sakau, gal kalti dantukai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cipsius @ 2011 11 20, 23:07)
Mano zuikelis  pietu miega tik 1karta jau nuo 10men, namie pietu sunkiai uzmiegam tenka eiti i lauka, gal taip priprato  g.gif na o jeigu oras visai prastas kankinames namie taip pietu uzmiegti gali ir 17h  unsure.gif Ryte keliasi 9h-10h, pietu einam nuo 13-14h, pietu miegelis trunka 1-2.5h, vakare uzmiegam 22.30-23.30h (migdomes valanda) kol galiausiai nuluztam, nakti buna dienu kad daznokai keliasi, sakau, gal kalti dantukai?  g.gif

Sveikutės, užmačiau šią temą, nes mano vyrelis labai pyksta, kad aš vaiką migdau pietų tik apie 14-15val. Bet anksčiau jo migdyt man neapsimoka, nes prasikankinsiu valandą, ne mažiau, o kai jau matau, kad tikrai lūžta, paguldau, pagulinėju su juo, ir po 10-20min užmiega. O vyras man vis aiškina, kad toks mažas dar būtinai dukart turi miegot doh.gif O man nepatinka, kad jis sugalvoja apie 19val dar jį migdyt, nes gaunasi kažkokia nesąmonė. Gal yra ir kitų mamyčių, kurių vaikai eina vėlai pietų miegot?... doh.gif Beje, keliamės apie 8-9val, gulamės apie 22-23val., naktį vis dar bunda dažnai... doh.gif o pietų išmiega apie 2val.
Atsakyti
Mano mažius nuo pusantrų metų miegodavo po vieną miegą. Išmiegodavo nuo 2 iki 4 val. Ryte keldavosi anksti apie 6-7 ryto, eidavome gulti pietu 13-15 val (cia jau kaip pavykdavo uzmigdyti), o vakarodavo irgi ilgokai iki 23 val.
Siuo metu vaikinas jau eina i lopseli, o ten jau kitas rezimas biggrin.gif
Atsakyti
Mano dukrytei 18 mėn. Iš karto po pirmojo gimtadienio pradėjo miegoti vieną kartą dienoj apie 3 val. Naktį išmiegodavo apie 8-9 val. Taigi, sumoje apie 11-12 val. per parą. Visur rašo, kad tokio amžiaus vaikai turi miegoti vos ne 15-16 val. Bet dukrytė augo labai aktyvi, guvi, linksma, net neatrodė, kad trūktų miego. Tik man norėjosi, kad daugiau miegotų ir aš pati pailsėčiau:D

Dabar, naktį išmiega jau 10 val., o dieną miega vieną kartą iki 2 val. smile.gif Ir jai ir man to užtenka;)

O, kad du miegelius tokio amžiaus turi miegot, tai pirmą kartą girdžiu:) Šiaip tai vaikas jau didelis, manoji keliasi 7.30, o pietų gula 14 val. Tai iki pietų miego aktyvi būna apie 6 val. ir iki naktinio miega būdrauja apie 6 val. smile.gif
Atsakyti
Musu suneliui 1 m 3 men ir miega viena karta po 1-2 val. Kai paskaitau,kad daugelis tokio amziaus vaikuciu ismiega po 3 val,tai sunku patiket,nes musiskis nera tiek miegojes blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
miega 3 kartus mazdaug po 1,5 val. vaikui 1,6
Atsakyti
mums greitai metukai ir musu miego rezimas toks:keliames 7-8, 10-11 einam (miegam valanda pusantros) 3-4 einam (miegam puse valandos maksimum valanda) ir 7-8 einam miegot visai nakciai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilmys: 27 lapkričio 2011 - 11:38
QUOTE(aurytee2583 @ 2011 11 19, 19:10)
Mano cypai beveik metai ir trys menesiai.Nuo metu miegam viena karta.Ismiega apie pora valandu.Na pasitaiko kartais ir daugiau.O vakare apie 21-22val einam gultis.

pas mus lygiai tas pats su miegu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte015 @ 2011 11 14, 19:44)
mums 1,3 men . tai miega du kartus dar  smile.gif

g.gif atrodo tik rasiau , kad miega du kartus .bet jau savaite laiko pradejo keltis ryte anksciau ir miega pietu tik viena karta .
Atsakyti