Na mes uo 11 men miegam tik 1 karta. Keliames apie 8 val pietu miegelis nuo 13 val max 1val, na retais atvejais 1,5 val. Ir nakties miegelis apie 21val. Mazoka bet nieko as nepakeisiu (ji pati taip nusistate rezima)
Mano sūnelis miega 1 kartą per dieną, bet tas jo miegas trunka 2-3 valandas. Jis kelias apie 9-10-11h, o miegot eina apie 23-24-1h, tai to vieno miego jam užtenka.
maniskei beveik 1,3 m., o miega jau net neatsimenu nuo kada 1 pietu miego...ismiega labai ivairiai - 1-3val. Manau kiekvienas vaikas skirtingas ir kiekvienam skirtingai to miego reikia, jei vaikui bus mazai - jis ir miegos
Maniškei vasarą buvo 1.2 - 1.4mėn. Visą vasarą miegojo lauke vežime, po 2 miegus. Vienas budavo apie 11h, kitas apie 17h. Bet baigėsi vasara ir kėlėmės miegot į kambarį
Maniškis miega du kartus.Keliasi apie 9-10 val, pabuna 3 val ir eina miegoti.Paskui pavakare miega, dazniausiai miegot nakciai eina apie 24 val.Noreciau, kad miegotu jau 1 karta, nes tas baisiai velus ejimas miegoti, ir daznas kelimasis nakti baisiai mane vargina
mano mergyte meiga taip pat veina karta per diena apie 12, atsikelia 9, vakare einam meigoti 9 ar 10 priklausomai nuo to kiek miegojo pietu miego, o buna ivairiai nuo 1 iki3:)bet va nakti keliasi labai daznai, nezinau ar cia dantukai ar kas, beveik priprantu..nors kai maitinau tai keldavois ir kas pora valandu:) o kaip noreciau , kad ismiegotu visa nakti, gal turit kokiu patarimu mamytes?