Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų miega 1,3 mėn. vaikas

Mums 1,4, miegam viena kart. Po dvi tris valandas. 4u.gif
Atsakyti
viena kart nuo metu ar net anksciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Kol kas miegam 2 kartus, bet čia jau priklauso ir nuo to, kada pirmąjį miegą nueinam miegoti. O jei išėjus į lauką užsižaidžia, tai būna kad ir vieno karto užtenka.
Bet kol kas miega 2 kartus

Dukrai 1 metai ir 3 mėn.
Atsakyti
Mažoji miega vieną kartą nuo 9 mėn. 2-3 val; Man tai daug geriau negu iki to 2 kart po 30-40 min; Aš kaip naujai gimus tiek laisvo laiko smile.gifo kai dar naktim pradėjo nuo metų miegot beveik visada tsi motinystė veža biggrin.gif
Atsakyti
mes iki 1.5metu miegodavom diena po 2 kartus :)abu kartus po pusantros val. smile.gif o nakti visa pradejom miegoti beveik nuo 5 men smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
dazniausiai miegam du kartus, pirma kart apie 2-3h antra kart apie 1-1,5h 4u.gif
Atsakyti
Priklauso nuo dienos aktyvo,bet dazniausia du kartus..
Aplamai,mes bandom tureti dienos rezima ir stengtis jo laikytis bigsmile.gif
Darbo dienom:
6.30 -keliames
12.30- eina miegot ir meiga nuo 1.5 iki 3.5 valandu,priklauso kokia veikla uzsiiminejo pries tai
18-19.3o tam tarpe nusnaudzia dar apie valandziuke,ir miegot eina apie 23,karatsi veliau,kartais anksciau, bet vsikas priklauso nuo to ka veike diena,kiek laiko buvo lauke ir t.t..
O,savaitgaliais aisku musu rezimas visiskai isgaruoja doh.gif nes,buna,kad nuvaziuojam i svecius,gryztam veliau,o musiske aktyviste,tai nemeiga,bet luzta jau vaziuojant namo masinoje,tada ir pamiega ilgiau.. O,jei ilgai buna lauke,tada isvis miega superiskai,ir labai ilgai thumbup.gif
P.S. Mums metukai su nepilnu menesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(EIDA @ 2010 01 25, 19:21)
Sveikos mamytės, kiek jūsų vaikutis 1,3 mėn. miega miegelio pietų? Mano mažius visai nebenori miegoti dviejų kartų.Ryte mes keliamės nuo 7,30-8,30, miegoti tik nueina apie 13 val. išmiega kokias 2-3 val ir viskas g.gif galvoju , kad dar mažas yra, guldau dar apie 18 val. bet retai pavyksta užmigdyti doh.gif o nakčiai gulam apie 20.30-21.00 kaip jūsų tokio amžiaus vaikai miega g.gif gal man reikėtų susirūpinti g.gif

Tai Jums dar pasisekė thumbup.gif Mano mažius užmiega ~23 val. , keliasi ~ 9 (per naktį dar 1-2 kartus pabunda, atsistoja savo lovytėje ir pradėta verkšlenti) doh.gif O kas liečia dienos miegą, tai jeigu per visą dieną užmigs nors 2 val., tai jau toks džiaugmas ima mirksiukas.gif
Atsakyti
Miegam viena karta mazdaug 2-3 val. smile.gif
Atsakyti
Nuo metuku miega viena miegeli apie 2 - 3 val. 4u.gif
Atsakyti
mano 13 menesiu sunus jau seniai miega viena karta per diena - apie 1.5 valandos. nakciai uzmiega apie 22, keliasi apie 7-8. nakti dar atsikelia apie 3-4 kartus MP.
Atsakyti
Mano dukryte nuo metu su biski miega po 1-2 val viena karta per diena. Ir nors atsikelia ji apie 7-7.30 eina pogulio jau apie 10.30-11 ir tada isbuna iki vakaro 8 val.
Vieniems vaikuciams reikia daugiau miegelio, kitiems - maziau. Visi juk skirtingi 4u.gif
Atsakyti