Manajam greit metai, tai dažniausiai miega 2 kartus dienoj. Ryte kelias 8-9val., miegot nakčiai eina apie 22.30
Mums metai ir trys menesiai, keliames 9-10 valanda, pietu miegam apie dvi valandas, o miegoti einam apie 21-22

jokia cia beda kad vaikai miena tik karta
. maniskes niekada nebuvo miegaliukes, pirmoji nuo kkokiu8 men tik karta miegodavo apie valanda, o dabar visai nemiega 2 metukai ir menuo. nes ikaliau sistema kaip man ir jai geraiu atsikelia 6 6.30 jei migdau pietu tai su triuksmai nes ji nenori, tai nusprendziau vaiko netraumuot, tada apie 7 val. prausiames skaitau pasaka geria pienely ir apie 8 ji saldziausiai miega ir ismiega visa nakty, tokia rutina jau puse metu kaip gyvenam ir vaikas noriai miego eina pati pasako mamyte noriu i lava arba noriu i vonia
mazajai 7 men ji niekada nebuvo miegaliuke, keliasi visada 6 val tada nueina miegelio apie 10 pamiega max 30 min, tada uzmigs apie 2-3 jei pasiseka, pamiega 1 val max, dazniausiai 30 min. ir po to su sese 8 jau lovoj keliasi viena karta apie 3 val, taciau dar pries pati miegot eidama duodu pienelio
. beja nezuprantu kaip versti vaika miegot jei jis nenori,
juk jei ir suaugusiu miegas neima tai neprisiversi uzmigti daktarai tegu sako ka nori visi vaikuciai skirtingi

1,2 metu ryte keliasi 5.30, gulasi 21. per diena du kartus pamiega

Nuo 11 men pradejo miegoti 1k. per diena, apie 2 val., naktinis miegas apie 10-11 val.
prisiskaiciau, kad vaikuciai eina miegoti 21-22 val ir pavydas sueme, manoji 1,5 men keliasi 8-9 ryto, pietu miega 14-30, pamiega pora val iki 17 panasiai ir miegoti ei na tik 23.40-24 ir taip su asaromis kol uzmigdau

Mano berniukui metukai. Keliasi ryte apie 7-8 (neaisku nuo ko priklauso) diena miega du klartus viena 2 valandas kita valanda. bet eina miegoti tik 23-24 val. man tai geriau kad neitu diena miegoti, bet ryte daugiau pasnaustu ir vakare anksciau nuluztu

QUOTE(EIDA @ 2010 01 25, 19:42)
Žiūriu visada laideles kaip rodo apie vaikus
tai jau visi vaiku pediatrai sako: vaikas iki 2 metu turi miegoti 2 kartus
o kiek jūsų mažylis išmiga viena kartą kaip miega 

musu mazylis miega po 2 kartus dienos metu, vienas miegelis trunka 1-2 val

mums 1.5 nuo metu miega tik 1 karta,bet pamiega kokias 2 ar 3 val..ir gana...vakare eina miegoti apie 10 val..
Mums 1 metai ir 1men. Miega 2 kartus- 12-14 ir 17-19