kartais du, kartais vieną, kaip išeina. Bet pamiegot mėgėjas.
Labas, mano dukryte Rugilyte (1,3metuku) miega viena karta nuo 2val iki 3val. laiko.
gulames kartais 13vval, kartais 14

Mano berniukas jau nuo metuku pradejo miegoti tik karta per diena. Pats pasirinko toki rezima. Einam pietu pogulio apie 13-14val. ir ismiega apie 3val. Dar bandydavau ir antra karta guldyti, bet po to vakare niekaip neuzmigdavo
Tekdavo su juo vos ne iki dvyliktos valandos kariauti
O kai pamiega viena karta, tada vakare ir tai tik 22val uzmiega. Ir tai dar energijos buna pilnas
Rytais megsta pamiegoti, keliasi tik apie puse devyniu
Peledziukas

Mano dukryte miega 1 karta 3-4 val.

Maniskis miegodavo du kartus, o su dukryte budavo problemos del miego

MUMS 1,1 M. MANOJI MIEGA MAXIMUM 2 KARTUS PER DIEN ( PVZ JEI LYJA);
O TAIP 1 KARTA, KARTAIS VISAI DIENA NEMIEGA
O TAIP 1 KARTA, KARTAIS VISAI DIENA NEMIEGA
Mano dukrai jau beveik 1m ir4 mėn. Dažniausiai dar 2 miegelius miega (apie 12-13 val ir apie 18val). Bet jau pradeda retsykiais vakarinį praleisti. Užvakar, pvz., iki pietų tik 45 min pamiegojo, pavakare neužmigo niekaip. Tai vakar išmiegojo dvigubai - nuo 12.30 iki 17.15. Dar nėra buvę, kad taip ilgai miegotų dieną, bet, tikriausiai organizmas atsiėmė "skolą" už neišmiegotą užvakar dienos miegą

QUOTE(EIDA @ 2010 01 26, 11:56)
Nu nusiraminau
kad ne mano vienos taip miega
aš pati galvojau, kad dar mažiukas yra ir jam mažai miegelio
. Okaip mamytės jums su pieneliu naktį
Mes dar geriame mišinį, užmigęs apie 21.00 jis keliasi 3 nakties ir 6 val. kaip naujagimis
gal kažkaip jau reikėtų atpratinti
taip jau pavargau keltis naktį du kartus, gal kas nors iš Jūsų mamyčiu atpratinote jau naktimis keltis, patarkite man

Kad vaikiukas pasidarytu didelis, reikia kito vaikiuko, dar mazesnio. Mano mergyte buvo 1 ir 2 men. kai as jau kita vaikiuka ant ranku supavau, tai vyresnioji tokio amziaus jua tapo didele!

O misinuka atpratinau, kai silto vandenuko pradejau duoti, kai nakti atsikeldavo.. gana greitai nustojo keltis naktimis, matyt pagalvojo, kad neverta del vandens keltis

O savo mazaja dar ir dabar naktimis kokia pora kartu maitinu savo pienuku ir nezinau kaip atpratinti, vandens gi i save neprisipilsiu..

Mes miegam du kartus po 1.5 - 2 val - mums lygiai 1.3 mėn.
Ignutis atsikelia mazdaug 8-8.30val, eina miegoti 12.30-13val, miega 2-3val, o paskui eina miegoti 21.30val
Jis viena karta miega jau nuo kokiu 11men.

QUOTE(EIDA @ 2010 01 25, 19:21)
Sveikos mamytės, kiek jūsų vaikutis 1,3 mėn. miega miegelio pietų? Mano mažius visai nebenori miegoti dviejų kartų.Ryte mes keliamės nuo 7,30-8,30, miegoti tik nueina apie 13 val. išmiega kokias 2-3 val ir viskas
galvoju , kad dar mažas yra, guldau dar apie 18 val. bet retai pavyksta užmigdyti
o nakčiai gulam apie 20.30-21.00 kaip jūsų tokio amžiaus vaikai miega
gal man reikėtų susirūpinti 

Mano vaikas nuo 11 men taip miega, viena karta 2 val. Tik pradzioj nakti ismiegodavo ilgiau nuo 21 iki 9 ryto, o dabar kaip ir jusu vaikutis. Kaip jam geriau taip tegul ir miega, svarbu kad nesumaisytu dienos su naktim, tada tai vargelis

Pripratinau miegoti tik karta nuo sio laiko,nes maciau,kad jau 2 kartai nereikalingi.Ismiega vis tiek ta pati laika,tik vienu metu,ir man daugiau laiko
ir patogiau galiu susidelioti savo diena