sveikos, susidriau ir as su sia liga

ir parasysiu savo patirti, gal kuriai klaipedietei bus naudinga
isisiurbe ir man erke

apie ja suzinojau is stipraus niezulio pabudus - pasiziuriu ta vieta ten mano baubas.(pagal mane ja man i lova atnese katinas ir ji prikibusi buvo per nakti) istraukti sekmingai nepavyko, liko galvute-ar usas (traukiant stengesi vyras nespausti uz pilvelio, kad nesusvirkstu savo turinio erke atgal)
istraukus matesi tik galvutes zyme, jokio paraudimo. po 5 dienu atsirado maza rausva demele aplink ta galvute, bet visi ramino, cia del galvutes, ispuliuos pasisalins kaip pasinas, del to uzraudo. po 12 dienu deme isplito iki kokiu 7 cm.
buvau pas seimos gydytoja, kai deme dar buvo maza - pagal ja cia alergine reakcija,, lamo ligai per anksti, po 4 dienu vel nuejau, kai jau deme buso isplitusi - tas pats alerginis. dar po keliu dienu pasiprasiau siuntimo pas infektologa, nes kazkaip neramu buvo, kad taip ilgai nedingsta, ir tokia didele ta deme
infektologas dirba (tame pastate kur yra gimdymo namai, talona gavau sekanciai dienai pas gydytoja Zelniene) ji paziurejusi pasake, kad cia laimo liga, kraujo nera ko net imti, nes vis tiek aisku kad rodys, kad yra liga. Paskyre antibiotika DOXYCYIN dviem savaitems (1 tablete ryte, viena vakare) ir GERUJU BAKTERIJU. sakiau kad maitinu dukryte, bet ji issityciojo

tipo ner cia ko maitinti jau, net 2kartus perklausiau ar saugus vaistai zindanciai. Nusipirkusi vaistus paskaiciau, kad doxycilin draudziamas nescioms ir maitinancioms.
seimos gydytoja pakeite i silpnesnius antibus, kurie galimi nestukems ir maitinancioms (amoxacilyn)
buvau ir Endemik, bet kraujo tyrimas sake tikslingas tik po menesio nuo erkes isisiurbimo. (tyrmo kaina 40 lt. )
pas juos irgi konsultuoja infektologe, kuri dirba infekcineje ligonineje (kaina konsultacijos 90 lt.)
taip pat infektologe minejo, kad deme emus gerti antibus gali isnykti net po keliu dienus, bet reikia pabaigtti skirta KIEKI. Jei deme lieka sugerus antibus, reikes vel testi gydymo kursa dar savaitei.
labai noriu, kad pakatu 2 savaiciu kurso, tuo labiau kad zindau dar mazaja (zindancioms nerekomenduou gyd Silvijos Zelnienes

nebent norite moralo)
siaip pacia deme man daznai niezti, uzeina toks staigus trumpas niezejimas - net nubundu nakti, norisi kasytis
daugiau kazkokiu pozymiu nejauciu, nebent silpnas galvos svaigimas, plaukimas - bet daznai susimastau, gal taip isivaizduoju, del erkes isisiurbimo.