Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

Ai as kaip blondine ir nieko nesupratau ... zodziu paimsiu 15 graikisku riesutu , islukstensiu , ir virsiu 15 min tas pertvareles be riesutu aisku , po to nukosiu ir gersiu ta nuovira biggrin.gif
Saulute laikykis viskas susitvarkys , stiprybes tau 4u.gif o alkoholio mum geriau vengti , mokykites is manes net per naujus ne taures nekeliau blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Siandiena siame psl skaiciau, bentjau taip supratau, kad jodo terapija gydo vezius http://www.lsveikata...a...d=57&s=4573 , tai nuejo mano sesuo pasiklause pas gydytoja del tos terapijos, tai mazdaug paaiskino kad struma=vezys(tas pats) g.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2010 01 27, 15:45)
Ai as kaip blondine ir nieko nesupratau ... zodziu paimsiu 15 graikisku riesutu , islukstensiu , ir virsiu 15 min tas pertvareles be riesutu aisku , po to nukosiu ir gersiu ta nuovira  biggrin.gif
Saulute laikykis viskas susitvarkys , stiprybes tau 4u.gif  o alkoholio mum geriau vengti , mokykites is manes net per naujus ne taures nekeliau blush2.gif  lotuliukas.gif

Nu jei jau sakai, kaip blondinei, tai as dar patikslinsiu...Ne kiautus riešuto, o viduj esančias pertvarėles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulutė*20 @ 2010 01 27, 15:36)
kiek zinau su degtine darosi, tai reikia po sauksteli arbatini rytais pries valgi isgerti
o nuoviras tai tas pertvareles uzpilti vandeniu ir virti 15 minuciu (mazdaug 12 graikiniu riesutu pertvareliu ir 400 g vandens), nezinau bet man liepe issivirti.. mano mamai kai rado pusleles plauciuose tai liepe gerti graikisku riesutu+degtine  g.gif

o kaip nuovirą? irgi po šaukštelį ryte?

QUOTE(Betukas @ 2010 01 27, 15:39)
thumbup.gif  Va, matai nėra to blogo, kas neišeitų į gera...Nereiks čiūchintis, jei nenori, galima pasirodo ir su vandeniu  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Aš tai pasisvaiginsiu, ai, gal šilčiau bus  lotuliukas.gif

aha biggrin.gif nes kažkaip su kvapeliu važiuot į darbą kasdien ax.gif aišku nuo šaukščiuko greit išsigaruotų, bet kol išsigaruotų tai... rolleyes.gif
Atsakyti
o kuo tos pertvareles jungiancios riesuta ten gali but tokios ypatingos ?g.gif nu pameginsiu jas isvirti biggrin.gif struma tai ne vezys , gal baikim apie vezius jau blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Sita nuovira gerti 3 kartus po sauksteli arbatini ax.gif

del tos strumos dar, si jodo terapija yra svytinimas, tai tarsi hemoterapija, tik idomu ar vel nenuslinks plaukai?
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2010 01 27, 15:47)
Nu jei jau sakai, kaip blondinei, tai as dar patikslinsiu...Ne kiautus riešuto, o viduj esančias pertvarėles  biggrin.gif

tai dėl to kiauto gi ir aš blondinė nesupratus buvau. Dabar berods jau supratau ką virti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusiuke: 27 sausio 2010 - 15:51
As va kadangi negerenti tai nezinau kaip gerciau sita misini su degtine mastau.gif
Atsakyti
Kazin ar jis skanus : hm o as graikiskus riesutus trinu su medum ir spanguolem : super
Atsakyti
QUOTE(*Saulutė*20 @ 2010 01 27, 16:47)
struma=vezys(tas pats) g.gif

Noreciau snukin israsyti zinovui(ei), taip pasakiusiam.
QUOTE(lucero @ 2010 01 27, 16:50)
o kuo tos pertvareles jungiancios riesuta ten gali but tokios ypatingos ?g.gif nu pameginsiu jas isvirti biggrin.gif struma tai ne vezys , gal baikim apie vezius jau blush-anim-cl.gif

Esu girdejusi, kad baisingas stebuklas daugeliui ligu, o granato zieve ir sekliukes naikina zarnyno kirmeles. tongue.gif
QUOTE(lucero @ 2010 01 27, 16:53)
Kazin ar jis skanus : hm o as graikiskus riesutus trinu su medum ir spanguolem : super

Skanumo nesitikekit, bus aitru ir trauks burna.
Atsakyti
QUOTE(*Saulutė*20 @ 2010 01 27, 16:36)
kiek zinau su degtine darosi, tai reikia po sauksteli arbatini rytais pries valgi isgerti
o nuoviras tai tas pertvareles uzpilti vandeniu ir virti 15 minuciu (mazdaug 12 graikiniu riesutu pertvareliu ir 400 g vandens), nezinau bet man liepe issivirti.. mano mamai kai rado pusleles plauciuose tai liepe gerti graikisku riesutu+degtine  g.gif

Dabar as biski rolleyes.gif ... a kada degtine pilti??? lotuliukas.gif Uzpilti su vandeniu, virti, a degtine atskitai? lotuliukas.gif
Atsakyti
Jetau, mergikės, taigi nieks nesako, kad reik gerti šimtogramiais lotuliukas.gif Po arbatinį šaukštelį...Pvz, dabar per vusus gripus gėriau influcid lašus...tai juk irgi ten grynas spiritas doh.gif O geriam...kaipo vaistą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 01 27, 16:18)
Dabar as biski  rolleyes.gif ... a kada degtine pilti??? lotuliukas.gif  Uzpilti su vandeniu, virti, a degtine atskitai? lotuliukas.gif

doh.gif lotuliukas.gif
Taigi ARBA vandeniu užpilti ARBA degtine lotuliukas.gif O ne maišyti vandenį su degtine biggrin.gif
Atsakyti