Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(Betukas @ 2010 01 27, 17:21)
Pvz, dabar per vusus gripus gėriau influcid lašus...tai juk irgi ten grynas spiritas  doh.gif O geriam...kaipo vaistą  4u.gif

As Influcid tabletemis vartojau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 01 27, 16:22)
As Influcid tabletemis vartojau... ax.gif

Aš per paį piką gripo tabletėmis neradau puse Lietuvos apvažiavus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2010 01 27, 17:24)
Aš per paį piką gripo tabletėmis neradau puse Lietuvos apvažiavus  doh.gif

As is seniau uzsipirkusi buvau, pries epidemija buvau sukarsciavusi, su homeopatiniais per vakara atsistojau ant koju. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2010 01 27, 17:21)

doh.gif  lotuliukas.gif
Taigi ARBA vandeniu užpilti ARBA degtine  lotuliukas.gif  O ne maišyti vandenį su degtine  biggrin.gif

ax.gif ax.gif rolleyes.gif
kaip supratau ...su vandeniu reike virti 15min, a jegu darai su degtine reike tik uzpylti ax.gif ar taip? a degtines irgi 400 gr?
Papildyta:
QUOTE(*Saulutė*20 @ 2010 01 27, 16:47)
Siandiena siame psl skaiciau, bentjau taip supratau, kad jodo terapija gydo vezius http://www.lsveikata...a...d=57&s=4573 , tai nuejo mano sesuo pasiklause pas gydytoja del tos terapijos, tai mazdaug paaiskino kad struma=vezys(tas pats) g.gif

nu zinok, baik ohmy.gif as ir taip jau 2 dienos galvoju apie mazgeli (kuris man iki to 32 metus ne rupejo smile.gif ) a tu man apie ....
Atsakyti
Gal as durna, bet net minciu nera krautis del mazgeliu ar kokiu grudetumu. Zinau, kad viena puse mano skydliaukes ciut didesne uz kita - nu ir kas? irnesakyk.gif
Tik va uzjauciu merginas, pas kurias simtomai tikrai ziaurus, kaip kad cia pasakojo - ir antsvoris, ir plauku slinkimas. unsure.gif
Atsakyti
A as galvoju doh.gif ... dabar suzinojau kad anyta dare operacija, ispijove visa striuma, vaziavo i Vilniu 5 kartus kas 3 men gerti joda, todel kad paime analizam ir nustate beveik 1 stadija. Sako reke kaz ka 10 a pas ja buvo 9.
A plauku slinkimas visada buvo (man kaz kodel nuo oro priklauso...jegu salta lauke tada krenta) a antsvoris irgi , turiu 10. Bet visada buvou ux lotuliukas.gif
Atsakyti
as ir influcid neradau niekur o kiek dabar jo kaina tabletem jauciu uzkilus , seip neblogai turet atsargai g.gif o as visus gripus geriau vitamino c tiesiog .... :)oho radau kad influcidas lapkriti nebetiekiamas nuo lapkricio jo nebera vaistinese g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 27 sausio 2010 - 16:53
Paskaičiau tą Struma=vėžys doh.gif Norisi sušaudyt tuos,kurie taip sako!Jei taip būtų,vadinasi vėžį turėčiau nuo 14 metų doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2010 01 27, 16:45)
as ir influcid neradau niekur o kiek dabar jo kaina tabletem jauciu uzkilus , seip neblogai turet atsargai g.gif o as visus gripus geriau vitamino c tiesiog .... :)oho radau kad influcidas lapkriti nebetiekiamas nuo lapkricio jo nebera vaistinese g.gif

Na gruodi dar gavau, bet sakau, tik lasiuku unsure.gif

Dabar is rusisku nusipirkau eziuoles ekstrakto, tai pigiau gerokai, o poveikis panasus manau ax.gif
Atsakyti
bet as skaiciau kad mum negalima eziuoles todel neperku ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2010 01 27, 17:04)
bet as skaiciau kad mum negalima eziuoles todel neperku ... g.gif

doh.gif
Atsakyti
O tie guzeliai pas jus matosi ar kaip?
pvz pas mane pries menesi asirado du guzai ant kaklo doh.gif paziurejo endokrinologas ir sako nieko cia nera g.gif
Atsakyti