[quote=Kokos,2010 01 26, 22:31]
Taip pat noriu paklausti gal kuri zino daugiau info apie Dagiu alieju (angl. Thistle Oil) (ar kokiu nuorodu imestu). Man viena naturaliste daktare patare pagerti Dagiu aliejaus (vietoj zuvu tauku) taip pat sake, kad odai labai gerai. Man jis labai skanus, pilu i salotas, darau plauku kaukes. Aromatic puslapyje yra siek tiek info, bet gal kuri naudojate odai? As perku Ignalinoje, puse litro labai nedaug kainuoja palyginus su aromatc, o kokybe atrodo irgi nebloga stiklinis tamsus buteliukas, gamintojas - vokietija. Tik jo kaitint negalima, skaiciau, kad labai tinka gaminti kremus su skystu emulsikliu.
Papildyta:
Dagiu aliejus
Monica

pagaliau temute nauja, oi jau kaip laukiau jos
Zinai
Kokos man labai girdetas dagiu aliejus, nes itariu mano mama pas ta pacia ignaliniete homeopate lankesi, jei ir pasiule dagiu alieju gerti, tai dabar perka ta dagiu alieju ir geria, ir i salotas pila visur kur tik imanoma, bet dar kitu tikslu, cholesteroli blogaji mazina, dar kepenims berods padeda

As pas ja lankiausi ir siule man nakvisas gerti, mintis aisku labai gera, as ir dabar jas geriu, tikrai geras poveikis, tik pasiule is PC nusipirkti Anira firmos nakvisu al., geriau tada ir nedvejojau, o dabar jau kai etiketes studijuoju, tai pamaciau, kad rafinuotas ten

o su dagiu lyg ir normaliai ziurejau nerafinuotas, bet gal patikimiau kur eko pirkti