Įkraunama...
Įkraunama...

AromaNatural-priemonės kosmetikos gamybai

QUOTE(Monica @ 2010 01 28, 10:42)
Daugokai ea, jau nepagailėjai biggrin.gif  gerai, kad citrinž. nedaug.

Kas gali būti su citrinžole? g.gif
Aš jos esu nemažai įdėjus į anticeliulitinį mišinuką šlaunims.
Atsakyti
ji turi šildomąjį efektą, gali būti per stipru jautresnėms vietoms smile.gif Šlaunims tai gal nieko ir nenutiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2010 01 28, 13:28)
Kas gali būti su citrinžole? g.gif
Aš jos esu nemažai įdėjus į anticeliulitinį mišinuką šlaunims.

Tai jis kaip tik siūlomas kaip anticel. ea, šlaunims tinka. Bet yra stiprus, ir ypač veidui reikia l. mažai, 1 lašo kokioms 3 kaukėms.
Atsakyti
na, žinokit Monicos dėka gal sutaupysiu ant vaistų bigsmile.gif Dar tik dvi dienas masažą darausi su savo balansuojančiu mišiniu ir teko išgerti tik vieną stiprią tabletę nuo skausmo (mmm), leidžiamų vaistų išvis nebereikėjo. Stebuklai, ne kitaip biggrin.gif

o dabar papasakosiu apie depiliaciją po plaukelių mažinimo terapijos. Nežinau, kaip jūs, bet man jau buvo nusistovėjęs grafikas, kai žinai, per kiek laiko atauga, kada cukrintis ir pan. Panaudojusi gelį su papajų milteliais iš ritmo išsimušiau juodai biggrin.gif Kai pirmą kartą pamačiau, ką turiu nudepiliuoti nuo blauzdų, pirma mintis buvo skambinti Monicai, kad pati nudepiliuotų, ką pridirbo biggrin.gif Plaukeliai ataugę reti, silpni. Jei kas pasakotų, kad toks efektas, tikrai netikėčiau. Na, be to, kad ir ataugo kai kur, o kai kur ir visai ne.

dabar per tą laiką, kai pilnai ataugdavo, plaukeliai "vilnos" lygio nepasiekė, atrodo, kaip nuskusti prieš keletą dienų thumbup.gif

žodžiu, siūlau išbandyti visoms - reikės mažiau cukraus ar depiliacinių vaškų ax.gif
Atsakyti
Kuri salavijo g.gif ea rekomenduotumet plaukam nuo slinkimo - muskatini ar vaistini?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrulia77: 29 sausio 2010 - 10:35
QUOTE(Satura @ 2010 01 29, 11:31)
Panaudojusi gelį su papajų milteliais iš ritmo išsimušiau juodai biggrin.gif

Kas čia per gelis? g.gif 4u.gif Čia su papainu? Būčiau labai dėkinga už atsakymą, bo mano bėdos su plaukuotumu labai didelės, išbandyt viską reik.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolie23: 29 sausio 2010 - 10:58
jolie23, dariau paprastai - į alijošiaus sultis bėriau ksantano, kad sultys sutirštėtų iki gelio. Paprastas procesas - palaikyti taip sultis su ksantanu kelias valandas, kad sutirštėtų. Tada dėjau papajos enzimų, išmaišiau ir į šaldytuvą wink.gif

naudojau įsipildama į delną gelio ir į jį įlašindama citrinos rūgšties. Pradėti reikia iškart po depiliacijos ir vis tepti, tepti. Tas gelis ir šiaip man odą gražina, sudirgimų nelieka smile.gif

dėl tų papajų tai reik Monicos klausti - aš pirkau pirmąsias, paskui lyg ir stipresnio kažkokio varianto užsakė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 29, 12:05)
jolie23, dariau paprastai - į alijošiaus sultis bėriau ksantano, kad sultys sutirštėtų iki gelio. Paprastas procesas - palaikyti taip sultis su ksantanu kelias valandas, kad sutirštėtų. Tada dėjau papajos enzimų, išmaišiau ir į šaldytuvą wink.gif

naudojau įsipildama į delną gelio ir į jį įlašindama citrinos rūgšties. Pradėti reikia iškart po depiliacijos ir vis tepti, tepti. Tas gelis ir šiaip man odą gražina, sudirgimų nelieka smile.gif

dėl tų papajų tai reik Monicos klausti - aš pirkau pirmąsias, paskui lyg ir stipresnio kažkokio varianto užsakė smile.gif

Ačiū labai 4u.gif O citrinos rūgštis tai kur galima PC nusipirkti, ar kur kitur?
Atsakyti
paprasta citrina iš šaldytuvo drinks_cheers.gif Įprasta geltona arba žalia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 29, 11:05)

Paskut. metu buvo stipresnis variantas-papainas. Jo siūlyčiau nekatyvinti jokia rūgštim, ir taip stiprus. Papajų enzimai silpnesni, bet irgi efektyvūs. Po kurio laiko bus galimybė abejus įsigyti.

Satura, gerai, kad tau mišinys padeda. Aš tai turiu krūvą mišinių: ir nuo PMS ir nuo skausmo ir dar ten nuo visokių ligų ir sau ir vaikams. Eisiu ir aš savuoju teptis, mano kitoks variantas, su pipirmėte. Jei nepadės, tavąjį bandysiu tongue.gif Ko tai irgi nekokia savijauta dėl tos pat priežasties cool.gif Dar apsispuoginau ta proga cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 29, 12:15)
papainas. Jo siūlyčiau nekatyvinti jokia rūgštim, ir taip stiprus.

Eisiu ir aš savuoju teptis, mano kitoks variantas, su pipirmėte. Jei nepadės, tavąjį bandysiu tongue.gif

tai nuo šito gal galima momentaliai nuplikti? biggrin.gif

o kodėl su pipirmėte ir ką šalia prikombinavai? Aš apskritai tik du vakarus savuoju mišiniu tepuosi ir tikrai nelaukiau apčiuopiamesnio efekto, prisipirkau vaistų, kur po operacijų nuo skausmo skiria... Na bet nereikia biggrin.gif Gal ir kad EA nepagailėjau ten pilti? Ir man kvapas dar labai malonus, tai ir teptis norisi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 29, 12:24)
o kodėl su pipirmėte ir ką šalia prikombinavai?

aš tai gi iš knygų receptų darausi, mandrai biggrin.gif

pipirm -15 l+kiparisas 10 l+ levanda 5 l. į maždaug 30 ml aliejaus.
The Complete Book Of Essential Oils & Aromatherapy by Valerie Ann Worwood

žinai, dar į vidų galima pabandyti mėtą 1-2 l. 4 kart per dieną arba kipariso 3-4 l. 3 kart per d. (М. Кедрова "Ароматы красоты и здоровья. Секреты Клеопатры.")
dar yra toks rec.:
mairūnas- 10 l+levanda 10 l+ ramun. 5 l+ šalavijas - 5 l į 100 ml baz. aliejaus (manau galima ir mažiau)
В. Стикс, У. Вайгершторфер "В царстве запахов: эфирные масла и их действие"

Giedrulia, nuo slinkimo abejus galima naudoti. Sinergiškai veikia levanda+ muskat. šalav.
Atsakyti