Įkraunama...
Įkraunama...

AromaNatural-priemonės kosmetikos gamybai

QUOTE(Monica @ 2010 01 29, 12:39)
aš tai gi iš knygų receptų darausi, mandrai biggrin.gif

pipirm -15 l+kiparisas 10 l+ levanda 5 l. į maždaug 30 ml aliejaus.
The Complete Book Of Essential Oils & Aromatherapy by Valerie Ann Worwood

žinai, dar į vidų galima pabandyti mėtą 1-2 l. 4 kart per dieną arba kipariso 3-4 l. 3 kart per d. (М. Кедрова "Ароматы красоты и здоровья. Секреты Клеопатры.")

aaa biggrin.gif Nežinau, ar man kvapas tokio mandro mišinio keltų susižavėjimą blush2.gif Na bet negali žinoti rolleyes.gif Ir EA palyginti tai panašiai prilašinom abi, kaip į 30 ml drinks_cheers.gif

užlašinau du lašus ant cukraus, eisiu čiulpti, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 29, 12:44)
užlašinau du lašus ant cukraus, eisiu čiulpti, ačiū  4u.gif

aš žinok irgi biggrin.gif Ir visai skanu, kaip mėtinis saldainis bigsmile.gif Ir į nosį gaiva nuėjo, kaip tik trup. užgulta buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 29 sausio 2010 - 12:49
ir veikia drinks_cheers.gif Spazmai atlego vėl biggrin.gif Pipirmėtes rankinėj nešiojuosi kasdien, man jos vienos būtiniausių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 29, 11:31)
na, žinokit Monicos dėka gal sutaupysiu ant vaistų  bigsmile.gif Dar tik dvi dienas masažą darausi su savo balansuojančiu mišiniu ir teko išgerti tik vieną stiprią tabletę nuo skausmo (mmm), leidžiamų vaistų išvis nebereikėjo. Stebuklai, ne kitaip biggrin.gif

o dabar papasakosiu apie depiliaciją po plaukelių mažinimo terapijos. Jei kas pasakotų, kad toks efektas, tikrai netikėčiau. Na, be to, kad ir ataugo kai kur, o kai kur ir visai ne.

žodžiu, siūlau išbandyti visoms - reikės mažiau cukraus ar depiliacinių vaškų  ax.gif

Koki tu misinuka naudoji ir kaip?

Del papaino butinai kada isbandysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 29, 12:44)
aaa biggrin.gif Nežinau, ar man kvapas tokio mandro mišinio keltų susižavėjimą  blush2.gif Na bet negali žinoti  rolleyes.gif Ir EA palyginti tai panašiai prilašinom abi, kaip į 30 ml  drinks_cheers.gif

užlašinau du lašus ant cukraus, eisiu čiulpti, ačiū  4u.gif

Valgysi EA? Nebebijai? smile.gif

Aš nežinau ar amžius, ar visokie vartojami EA mišiniai, ar dar kas bet kuo toliau, tuo lengviau išgyvenu tuos periodus. Vaistų tai apskritai neprisimenu kada esu vartojusi. Tiesą pasakius paskutinius kelis mėnesius praktiškai jokių blogų pojūčių unsure.gif

nors gydytojai man visada aiškindavo, kad dėl fiziologijos, t.y. užlinkusios gimdos, turėsiu kęsti tuos nemalonius pojūčius visada ir niekas man nepadės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragana: 29 sausio 2010 - 13:02
tokį:

QUOTE(Satura @ 2010 01 27, 22:29)
na va, praūžė dar viena gamyba  biggrin.gif

pasidariau aliejų mišinį krūtinei ir pilvui, balansuosiu hormoninę sistemą: jojobos aliejus, rožių eliksyras (šitas iš KN), apie 8 lašai pelargonijų, 6 rožmedžio, 4 frankincenso ir 2-3 citrinžolių. Negaliu atsiuostyti  ax.gif

čia maždaug į 30 ml.

vakare pasidarau krūtinės ir pilvo masažą su šituo mišinuku ir miegot smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ragana @ 2010 01 29, 12:59)
Valgysi EA? Nebebijai? smile.gif

kad jis yra valgomas biggrin.gif Dedamas į kramtomąją gumą, pastas, naudojamas konditerijoje drinks_cheers.gif O štai kadangi karčių apelsinų žievelių nevalgau, tai ir EA nepulčiau į vidų vartoti ax.gif

o koks jau tas tavo amžius? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 29, 13:02)
tokį:
vakare pasidarau krūtinės ir pilvo masažą su šituo mišinuku ir miegot smile.gif
Papildyta:
kad jis yra valgomas  biggrin.gif Dedamas į kramtomąją gumą, pastas, naudojamas konditerijoje  drinks_cheers.gif O štai kadangi karčių apelsinų žievelių nevalgau, tai ir EA nepulčiau į vidų vartoti  ax.gif

o koks jau tas tavo amžius? blush2.gif

Bet daraisi jau ne tokia atsargi smile.gif
negaliu sakyt smile.gif Mano amžiaus moterų jau napadoru klausti kiek joms metų biggrin.gif
Ir dar žinok gimdymas truputį padeda mirksiukas.gif Kai kurioms rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragana: 29 sausio 2010 - 13:08
man tai po gimdymų l. pagerėjo situacija šiuo kalsumu, l. retai būna stipresni pilvo skausmai. o krūtinės niekad nebeskauda.
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2010 01 29, 13:07)
negaliu sakyt smile.gif Mano amžiaus moterų jau napadoru klausti kiek joms metų  biggrin.gif

aš kažkaip įtariu, kad gal nelabai mes toli viena kitos, na bet jei jau nepadoru, tai nepadoru tegu būna abiems biggrin.gif

na, aš dar kol kas su EA priversta žaist rolleyes.gif Bet vistiek gera alternatyva vaistams thumbup.gif Kažkaip mane citrinžolė labai žavi ir tikrai kažkiek šildo maloniai. Tikrai galėjau anksčiau tokį dalyką susimaišyti, nereikėjo miegot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 29, 13:20)
aš kažkaip įtariu, kad gal nelabai mes toli viena kitos, na bet jei jau nepadoru, tai nepadoru tegu būna abiems biggrin.gif

na, aš dar kol kas su EA priversta žaist  rolleyes.gif Bet vistiek gera alternatyva vaistams  thumbup.gif Kažkaip mane citrinžolė labai žavi ir tikrai kažkiek šildo maloniai. Tikrai galėjau anksčiau tokį dalyką susimaišyti, nereikėjo miegot  doh.gif

Baik Tu, man atrodo, kad toli biggrin.gif 35

Man vis tik pelargonijų EA daro didžiausią poveikį kiek suprantu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2010 01 29, 13:25)

Man vis tik pelargonijų EA daro didžiausią poveikį kiek suprantu  unsure.gif

o dieve, tik minus ketveri metai tongue.gif Tai kokia aš padraika iš šono tada atrodau blush2.gif

pelargonijos, rožės drinks_cheers.gif
Atsakyti
As tai labai pagirsiu Verbenu hidrolata. Tiesiog isimylejau biggrin.gif
Atsakyti