Įkraunama...
Įkraunama...

Akušerė Božena Kačanovska

Irgi gimdziau su Bozena ir labai ja patenkinta. Saremiai prasidejo 2 val.nakties tai skambinau jai - labai nuramino ir patare neskubeti i ligonine. Sake, kad drasiai galiu jai skambinti, nesvarbu, kad naktis! Ka ir dariau, pakalbejus su ja, jauciausi kaip po geros dozes raminamuoju smile.gif Ir per pati gimdyma jauciausi ramiau ir saugiau,kai ji buvo salia. Gydytojos beveik neprisimenu, toks ispudis, kad viska padare Bozena.
Greit vel vaziuosiu gimdyti antro leliuko ir labai noriu vel tartis su Bozena, tik deja pameciau jos telefona verysad.gif Gal kas zino ir galetu parasyti jos tel.Nr.?!
Atsakyti
ir as tariausi su bozena,bet kai prasidejo saremiai ji nekele tel.ragelio ir gimdziau pas tas kurios tada budejo ir tikrai likau labai patenkinta thumbup.gif
Papildyta:
akusere bozena 868725299
Atsakyti
labas, su bozena nesitariau... taciau labai dziaugiuosi, kad prie jos gimdziau. ne tik as, bet ir vyras likome patenkinti. net manau, kad per mazai davem... jei gimdyt dar karta - tik pas ja. o daktarai??? ka as zinau, pasiima 500 ir nieko gudro nepadaro... nemanau, kad uz vaginaline apziura ir susiuvima verta moket 500. juk akusere viska padaro, o garbe daktarui... NETEISYBE!!!
o siaip as labai uz Bozena mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš lankausi pas gyd. M.Razumą ir kai jam užsiminiau, jod noriu apžiūrėti gimdyklą, tai mane nusivedė ir iškarto pakvietė bei supažindino su akušere Božena. Kadangi gimdyklos buvo tusčios, tai ji man visas ir aprodė, paklausinėjau jos truputi apie gimdymą, nuskausminimą... Davė savo vizitinę kortelę ir liepė reikalui jau atėjus jai skambinti bet kuriuo paros metu. Tik va viena problemėlė, ji birželio 2-7 dienomis bus išvykusi atostogų, tai nerimauju, kad mano mažiukas nesugalvotų tomis dienomis pasirodyt. Nors gimdymo terminas 06 15.
Atsakyti
O aš tariausi tik su Božena. Kadangi nėštumas buvo normalus, tikėjausi ir gimdymo be komplikacijų, taigi su jokiu gydytoju nebesitariau. Juk akušerė pagrinde priima gimdymą. O gimdžiau naktį per jos budėjimą. Ir nors buvo daug gimdančių, rasdavo laiko užbėgti ir pas mane.Gimdymo metu tiek jos , tiek gydytojo elgesys man ir vyrui labai patiko.Trumpai ir aiškiai buvo sakoma, ką turiu daryti. Viskas praėjo greitai ir gerai. Jei sugalvosiu dar kartą gimdyti, nedvejodama tarsiuos su Božena.
Atsakyti
Atra dukra gimdziau pas ja. Ji nuostabi, svelni, maloni, gera akusere, ji man buvo ir bus nuostabus zmogus
Atsakyti
Aš irgi gimdžiau pas Boženą thumbup.gif Nebuvau susitarusi, jai išpuolė dirbt, labai superinė, maloni, globojanti, labai gerai atliko savo darbą, likom su vyru labai patenkinti. Boženai clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
mes irgi su niekuo is anksto nesitereme, ir prasidejus saremiamas is kart vaziavom i ligonine. Tuo metu kaip tik buvo Bozenos budejimas. Ji visa nakti nuo 23val iki pat 9val ryto rupinosi tiek manimi, tiek vyru- parode, kur yra fotelis, kuri maniskis atsinese ir patogiai isitaises lauke gimdymo pradzios, taipmpat pasiule vyrui kavos, kai man gydytoja nuleidinejo vandenis.
Abudu likome ja labai patenkinti.

SUPER AKUSERE, SUPER JAUTRUS,SVELNUS, MALONUS ZMOGUS !!!!!

As taip pat jos deka likau be iplesimu, tik keliu itrukimu isvengt nepavyko.

ACIU ACIU ACIU
Atsakyti
Super super akušerė, kuri tikrai gerai išmano savo darbą, bei gimdymo metu pagrinde viską atlieka akušerė. Gimdžiau susitarusi su gydytoja, o akušerė tuo metu budėjo. smile.gif
Atsakyti
superine akusere thumbup.gif: gimdziau per jos budejima, tai moteris paaiskino viska kas vyksta ir t.t. Dziaugiuosi papuolus pas ja wub.gif
Atsakyti
Teko vienam mūsų vaikučiui gimti, dirbant akušerei Boženai. Lyginant su kitomis akušerėmis, su kuriomis anksčiau bendravome, didelis skirtumas.
Akušerė Božena - tikra profesionalė ir puiki moteris. Likome nustebinti. Fantastika. Nesitikėjome, kad Lietuvoje galima sutikti tokių žmonių. Ypatingai patiko aiškus, kokretus gimdymo veiklos išaiškinimas, tokiu atveju mums nebuvo būtinos nėštumo mokyklų paskaitos, gimdymas tampa netoks sudėtingas, visiškai kitaip galima paskirstyti jėgas. Ypatingai jaučia situaciją, labai greitai orientuojasi, suspėja pasirūpinti ir gimdyme dalyvaujančiu vyru. Nuoširdžiai bendrauja, labai rūpestinga ir dėmesinga. Su jos priežiūra ir pagalba mums labai pasisekė.
Jai nuoširdžiai dėkojame už nuostabų mūsų vaikučio gimimą. wub.gif
Atsakyti
mano pazystama taip pat gimde pas Bozena ir liko labai patenkita-jos pirmagimis gime greitai ir lengvai smile.gif zinoma ji man ir rekomendavo Bozena ir dave jos numeri..patyrusiu mamyciu noreciau paklausti, kada jau reiktu jai skambinti ir tartis?
Atsakyti