Įkraunama...
Įkraunama...

Akušerė Božena Kačanovska

pas Bozena gimdziau du vaikelius.tokia pati ,.nuostabi,.svelni,.dabar ir pries keturis metus,..,tokia,kokios istikro reikia.. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labai norėjau gimdyti vandenyje. Sužinojau, kad iš akušerių tokius gimdymus priiminėja tik Božena. Tariausi tik su ja, nes po pirmo gimdymo mačiau, kad visą "juodą darbą" daro tik akušerė. O ir mokėti reikia dvigubai mažiau. Galiu pasakyti, kad labai profesionalus darbuotojas ir šiltas žmogus. Visiems draugams ją rekomenduoju. Sėkmės jai!
Atsakyti
Taip pat gimdžiau vandeny. Iš anksto tariausi su Božena. Nors buvau lankiusi kursus, bet gimdymo metu viskas išgaruoja, nepadeda net vyras. Ačiū Boženai. Ranką laikydama aiškino kaip kvėpuoti, kada stumti, kada ne. Praklūpėjo šalia vonios kaip geriausia draugė. Ir stiklinę vandens padavė, ir vis klausė- ar vanduo vonioje ne per šaltas, ar viskas gerai. Gimdymas buvo puikus, be komplikacijų, trūkimų, siuvimų , skatinamųjų ir t.t. Ir viskas už juokingą kainą,palyginus kiek kainuoja gydytojai. Ačiū jums, Božena. Jei dievas duos, būtinai gimdysiu pas Jus!
Atsakyti
Aš tariausi su gydytoja, bet gailiuosi. Gydytoja buvo elementarus priedas prie puikaus Boženos darbo ir rūpinimosi manimi.
Atsakyti
Visoms rekomenduoju akusere Bozena - labai maloni, svelni, viska paaiskina,
rupinasi gimdyvemis, kaip savo vaikais, tikrai merginos, neapsiriksit ja pasirinkusios, o ir su kitomis specialistemis, jei tik jus noresite, ji gali susitarti,
taip kad, ja pasirinkusios, galite daugiau del nieko nepergyventi - busite patikimose rankose.
Labai dekinga Bozenai uz mano sunelio gimima, kuri prisimenu, kaip tylia ramia
svente, be panikos, ryskiu sviesu ir triuksmo, viskas tyliai, iskilmingai ir
profesionaliai, visi gimdyves pageidavimai (aisku, rptp ribose), pildomi ir
po gimdymo rupinamasi ir mama, ir leliuku,super thumbup.gif
na, aisku..nepamirskite uz tai atsidekoti smile.gif
Atsakyti
tariausi su gydytoja, bet kaip akusere papuole Bozena thumbup.gif
jau buvau skaicius apie ja, kad liux, tai kai isgirdau jos varda, visos gimdymo baimes issilakste lotuliukas.gif
vnz, ka cia mergytes raso - visiska tiesa thumbup.gif
kita leliu gimdyt tarsiuos konkreciai su ja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukine: 24 vasario 2007 - 16:40
Aš irgi gimdžiau pas Boženą. Tikrai thumbup.gif Vyras irgi sakė, kad kam tartis su gydytoja, jai visą darbą pagrinde akušerė atliko. Mano mergytei virkštelė buvo apsisukus, atsuko mikliai Božena. Ačiū jai 4u.gif
Atsakyti
Pirmą kartą gimdžiau prieš 7 metelius ir tuomet tariausi su gydytoja, bet dabar atgaminus šio įvykio veiksmą - iškyla vaizdelis, kad visą darbą tikrai atliko akušerė, o gudutoja stovėjo šalia ir stebėjo procesą. Todėl, labai sudominot savo atsiliepimais apie šią akušerę. Nors mums lukštentis dar tik liepos mėnesį, tačiau labai norėčiau su ja susitarti dėl gimdymo. O jūsų noriu paprašyti, kad parašytumėte man apie tai kaip tarėtės, kiek ir kada (prieš gimdymą ar po jo) mokėjote a.Boženai. Labai tikiuosi jūsų atsakymų į a.ž. ir iš anksto dėkoju.
Atsakyti
Sveikos, mane irgi labai domina šis klausimas, kiek ir kada( ar prieš gimdymą ar po gimdymo ) mokėjote a. Boženai ? ax.gif
Atsakyti
Tai ne ši tema. Jums rūpimu klausimu yra atskiros keleto dalių temos. Ten galima diskutuoti, susidaryti nuomonę bei apsispręsti, įvertinus savo situaciją.
O šioje temoje labiau kalbama apie medikės kompetenciją, žmogiškojo faktoriaus įvertinimą ir panašiai.
Atsakyti
QUOTE(dominyka3 @ 2007 04 13, 18:43)
Niekur nerandu tokios temos, bet negi žmogui gaila atsakyti į klausimą jeigu žino  blink.gif



QUOTE(Liolio @ 2007 04 13, 21:35)
drinks_cheers.gif As irgi taip pat manau. Deja tik atsakyt negaliu, nes dar nemokejau  blush2.gif


Atsakyti, žinoma, negaila.
Bet apie mokėjimus yra atskira tema: Kiek mokėjote už gimdymą (ir keik pamenu jau trečia jos dalis).
RVJ pastebėjimas labai teisingas. Juk mes neinam klausti apie darželio auklėtojų kompetenciją į Mokyklų skyrelį, tai kodėl apie mokėjimus galim kalbėt tam netinkamoje temoje?
Atsakyti
o man atrodo kaip tik nesamone, kai norint suzinot, kiek konkreciam gydytojui paprastai mokama turi skaityt 3 temas apie mokejimus ir gali net nerast info, kiek butent ,,tavo " gydytojui kitos moka.
kas bus jei kalbesim apie vaikiskus vezimelius, ju savybes, spalvas vienoj temoj, o apie ju kainas kitoj?
cia grubiai taip isejo sulygint, bet man taip atrodo logiska. Ir nesiruosiu skaityt visu temu apie mokejimus Siauliu, Klaipedos , Kauno daktaram, jei mane domina tik VGN personalas, o dar konkreciau - Bozena.
O del to- etiska viesai kalbet apie tai , kiek mokat, neetiska irgi kiekviena turi savo nuomone. Seip jau - neetiska imti pinigu uz gimdyma, bet musuose jau darosi nebepadoru vaziuot nesitarus, nes tikrai aplinkiniai mano, kad jei nesitari, tai pinigu neturi susimoket. Nu absurdu absurdas saly, kur medicina tipo nemokama.

Ar yra tokiu, kurios taresi vien tik su akusere Bozena, o gydytoja buvo tokia, kokia tuo metu budejo? Mane domina sitas klausimas. Jei tokiu yra , mane labai domintu viskas ta tema, o kad kai kurioms cia neuzliutu, labai prasau parasykite i asmenine:)
Atsakyti