QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 08 13, 19:38)
Gaivinu tema ir ateinu su atsiliepimais
sian isbandziau veido prausikli su moliu, labai patiko, be galo skalsus, putoja, palaikiau pora minuciu jautesi sioks toks grauzimas bet manau tai normalu kadangi prausiklis su rugstimis, oda liko be galo svelni
intymios higienos prausiklis irgi patiko, skalsus, maloniai saldantis metos efektas, po jo jauciausi gaiviai svari

neerzino, nedirgino
ranku kremas, kvapas

labai jauciamas man ir nelabai mano nosiai, toks tirstas, ilgokai reikejo itrinineti kol susigere, bet jauciasi kad gerai drekina, pamaitina, odele svelni liko ir po prasusimo neisausejusi, ziuresim kaip toliaus seksis draugauti
Prausiklis tai tas su fitino rūgštimi?
O rankų kremas labiau žiemai gal, kad toks riebus? Labai lauksiu komentarų, nes noriu ir aš jį įsigyti.
O aš ta proga papasakosiu apie Argital geriamą molį ir našlaičių kremą
Molį gėriau dar tik dukart, bet vakar labai nustebau, nes nesitikėjau, kad molis gali būti toks skanus

Labai skanus kvapas, visiškai netrikdo drumzlinas vanduo ir abu kartus gėriau ne tik vandenuką, bet ir trupučiuką paties molio. Kol kas nieko negaliu komentuoti - manau rezulatatas pasimatys ir pasijaus (arba ne) po kelių savaičių.
Tas pats ir apie našlaičių kremą. Kol kas naudoju tik dvi dienas, bet atsiliepimai teigiami. Labai riebus, malonus ant odos ir suteikia labai malonų efektą - oda atrodo primaitinta, pridrėkinta, tokia sveikai drėgna ir minkštutė

Labai skaniai kvepia, nuima paraudimus. Tolesni komentarai matyt irgi bus po kelių savaičių
www.kinokadras.ltGeras kinas, įdomūs faktai, kino aprašai ir pasiūlymai ką žiūrėti kai norisi kažko ypatingo