Įkraunama...
Įkraunama...

Argital

QUOTE(Galadrielė @ 2011 04 24, 20:57)
Inkštirai lenda nuo jo??? Patys ar reikia jiems padėti? blush2.gif
O kaip pats veidas po šito kremuko, apsivalė?

nu pastebėjau kad inkširai virsta spuogais, o tada jau priklauso nuo mano valios doh.gif o kai kurios veido vietos šiaip švaresnės tapo... na bet reik ilgesni laika palaukt, nes mum moterim tai dar daug kas su mm susiję ir pan.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 04 24, 21:00)
Bet kad aš spuogė... reiks gal nika pasikeist

Pavarai. lotuliukas.gif Šiaip atsiliepimuose daug kas rašė, kad nuo jo veidas kurį laiką spuoguotas gali būti...

QUOTE(shemsa @ 2011 04 24, 21:08)
nu kad mazai ismeta, ismeta viena psl, bet ten nepardavineja o tik kaip informacinis psl salono o kitam ne viskas yra, to kremuko aknei ir nera  verysad.gif

Aš kiek mačiau, UK ir Šveicarų tas pats platintojas. Tai tu pabandyk jiems parašyti ir paklausti, kur būtų galima įsigyti šios kosmetikos UK. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 04 24, 00:35)
Buvau šiandien pas Elytę, dariausi veido valymą.  thumbup.gif Ir įsimylėjau Argital kosmetiką.  wub.gif Jau tie kvapai...

Įsigyjau molio gėrimui, varnalėšų kremą ir scrub'ą-kaukę veidui. Scrub'o tekstūra kažkokia pasakiška.  bigsmile.gif
Aš irgi po procedūrų pas ją įsimylėjau Argital drinks_cheers.gif

QUOTE(shemsa @ 2011 04 24, 21:02)
adekit prasau is kur galima is uzsienio parsisiust argitalio  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kiek merginos yra diskutavę, tai siųstis net brangiau išeina, nei pirkti Lietuvoje, nebent Italijoje gyvenate ir rastumėte kokią jų parduotuvėlę.
Atsakyti
Aš galvoju, o čia normali ta reakcija, kad po varnalėšų kremo giluminis spuogas vienas kitas išdygsta? g.gif Ar čia reiškia, kad "valosi", o gal kremas nelabai tinka? Šiaip tai jis man labai sunkiai susigeria.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 05 24, 08:54)
Aš galvoju, o čia normali ta reakcija, kad po varnalėšų kremo giluminis spuogas vienas kitas išdygsta?  g.gif Ar čia reiškia, kad "valosi", o gal kremas nelabai tinka? Šiaip tai jis man labai sunkiai susigeria.

giluminiai spuogai atsiranda dėl giluminių problemų: hormonų, mėnesinių, maisto ir pan
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 05 24, 08:54)
Aš galvoju, o čia normali ta reakcija, kad po varnalėšų kremo giluminis spuogas vienas kitas išdygsta?  g.gif Ar čia reiškia, kad "valosi", o gal kremas nelabai tinka? Šiaip tai jis man labai sunkiai susigeria.

nors žinai,pastebėjau, kad ir man tu giluminiu atsirado ne tik pries mm, as net pieno produktus ir pan apribojau I(nes maniau kad ten problema, bet ima ir staiga sukyla... ankščiau dideli, dabar smulkučiai... net nežinau, gal reik pamainyt kremą,kuriam laikui ir žiūrėt kas bus g.gif Tas varnalėšas naudoju jau daugiau nei mėnesį. Poros, yoač kur oda riebesnė tai švaresnė. Bet tie šlapi spuogai nepatinka, be to nemoku ju nenusidraskyt.

O jį geriau tepti ant kokio hidrolato ar šiaip drėgno veido. Tada susigeria.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 26 gegužės 2011 - 14:34
Gaivinu tema ir ateinu su atsiliepimais 4u.gif
sian isbandziau veido prausikli su moliu, labai patiko, be galo skalsus, putoja, palaikiau pora minuciu jautesi sioks toks grauzimas bet manau tai normalu kadangi prausiklis su rugstimis, oda liko be galo svelni bigsmile.gif
intymios higienos prausiklis irgi patiko, skalsus, maloniai saldantis metos efektas, po jo jauciausi gaiviai svari smile.gif neerzino, nedirgino thumbup.gif
ranku kremas, kvapas schmoll.gif labai jauciamas man ir nelabai mano nosiai, toks tirstas, ilgokai reikejo itrinineti kol susigere, bet jauciasi kad gerai drekina, pamaitina, odele svelni liko ir po prasusimo neisausejusi, ziuresim kaip toliaus seksis draugauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 08 13, 19:38)
Gaivinu tema ir ateinu su atsiliepimais 4u.gif
sian isbandziau veido prausikli su moliu, labai patiko, be galo skalsus, putoja, palaikiau pora minuciu jautesi sioks toks grauzimas bet manau tai normalu kadangi prausiklis su rugstimis, oda liko be galo svelni bigsmile.gif
intymios higienos prausiklis irgi patiko, skalsus, maloniai saldantis metos efektas, po jo jauciausi gaiviai svari smile.gif neerzino, nedirgino thumbup.gif
ranku kremas, kvapas schmoll.gif labai jauciamas man ir nelabai mano nosiai, toks tirstas, ilgokai reikejo itrinineti kol susigere, bet jauciasi kad gerai drekina, pamaitina, odele svelni liko ir po prasusimo neisausejusi, ziuresim kaip toliaus seksis draugauti ax.gif

Prausiklis tai tas su fitino rūgštimi?

O rankų kremas labiau žiemai gal, kad toks riebus? Labai lauksiu komentarų, nes noriu ir aš jį įsigyti.

O aš ta proga papasakosiu apie Argital geriamą molį ir našlaičių kremą smile.gif
Molį gėriau dar tik dukart, bet vakar labai nustebau, nes nesitikėjau, kad molis gali būti toks skanus bigsmile.gif Labai skanus kvapas, visiškai netrikdo drumzlinas vanduo ir abu kartus gėriau ne tik vandenuką, bet ir trupučiuką paties molio. Kol kas nieko negaliu komentuoti - manau rezulatatas pasimatys ir pasijaus (arba ne) po kelių savaičių.

Tas pats ir apie našlaičių kremą. Kol kas naudoju tik dvi dienas, bet atsiliepimai teigiami. Labai riebus, malonus ant odos ir suteikia labai malonų efektą - oda atrodo primaitinta, pridrėkinta, tokia sveikai drėgna ir minkštutė wub.gif Labai skaniai kvepia, nuima paraudimus. Tolesni komentarai matyt irgi bus po kelių savaičių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galadrielė: 13 rugpjūčio 2011 - 18:21
Man labai patinka int. higienos prausiklis. Jaučiu, kad jis man bus nr. 1. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 08 14, 21:46)
Man labai patinka int. higienos prausiklis. Jaučiu, kad jis man bus nr. 1.  ax.gif

Micefee, pamenu scrubą-kaukę pirkai. Kokie atsiliepimai ilgiau panaudojus?

Ir kokie dar būtų rankų kremo komentarai, gal dar kas bandėte?
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 08 14, 23:44)

Aš esu sunaudojusi visą pakuotę, galiu pasakyti kad scrub'o vaidmens tikrai neatlieka, greičiau pamasažuoja(jei lankeisi pas Elytę, greičiausiai tau ją turėjo dėti, nes man visuomet deda), bet kaip kaukė tikrai nuostabi, atgaivina ir padrėkina odą labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 08 14, 23:44)

Aš jau antrą nusipirkau. Labai švelniai nupylinguoja veidą. Dažnai palieku užtepusi per naktį, ryte oda tokia švelni būna. ax.gif Kažkiek net paraudimus, spuogus nuramina.
Atsakyti