Įkraunama...
Įkraunama...

Argital

Galvoju pabandyti argital kremą su varnalėša, ypač vyrui praverstu, nes jo labai užsikimšusių porų oda... Gal kas bandėt, kaip tie spuogeliai labai randasi, kai valos oda?
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 02 13, 15:33)
Galvoju pabandyti argital kremą su varnalėša, ypač vyrui praverstu, nes jo labai užsikimšusių porų oda... Gal kas bandėt, kaip tie spuogeliai labai randasi, kai valos oda?

Šis kremas valo odą, tai reiktų nusiteikti kad kokį mėnesį gali kelti spuogus(net ir giluminius).
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 02 13, 17:55)
Šis kremas valo odą, tai reiktų nusiteikti kad kokį mėnesį gali kelti spuogus(net ir giluminius).

o kur nagus prisirišt, kad tų spuogų nenukrapštyčiau g.gif
Atsakyti
Buvau šiandien pas Elytę, dariausi veido valymą. thumbup.gif Ir įsimylėjau Argital kosmetiką. wub.gif Jau tie kvapai...

Įsigyjau molio gėrimui, varnalėšų kremą ir scrub'ą-kaukę veidui. Scrub'o tekstūra kažkokia pasakiška. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 04 24, 01:35)
Buvau šiandien pas Elytę, dariausi veido valymą.  thumbup.gif Ir įsimylėjau Argital kosmetiką.  wub.gif Jau tie kvapai...

Įsigyjau molio gėrimui, varnalėšų kremą ir scrub'ą-kaukę veidui. Scrub'o tekstūra kažkokia pasakiška.  bigsmile.gif

Kiek už procedūrą mokėjai ir kiek truko?
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 04 24, 11:53)
Kiek už procedūrą mokėjai ir kiek truko?

Man atrodo procedūros kaina fiksuota - 120lt, o truko 2 val.
Atsakyti
Aš ir naudoju argitalį su varnalėša, tai inkštirai lenda. Jaučiu riekėjo prieš pradedant išsivalyt veidą smile.gif Bet kad aš spuogė... reiks gal nika pasikeist
Atsakyti
adekit prasau is kur galima is uzsienio parsisiust argitalio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
na jie smulkūs gamintojai tai nežinau, bet jūs gal UK google suveskit pavadonimą, rasit ką nors... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 04 24, 21:06)
na jie smulkūs gamintojai tai nežinau, bet jūs gal UK google suveskit pavadonimą, rasit ką nors...  4u.gif

nu kad mazai ismeta, ismeta viena psl, bet ten nepardavineja o tik kaip informacinis psl salono o kitam ne viskas yra, to kremuko aknei ir nera verysad.gif
Atsakyti
žinokit visai tikėtina, nes jie smulkūs gamintojai
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 04 24, 22:00)
Aš ir naudoju argitalį su varnalėša, tai inkštirai lenda. Jaučiu riekėjo prieš pradedant išsivalyt veidą smile.gif Bet kad aš spuogė... reiks gal nika pasikeist

Inkštirai lenda nuo jo??? Patys ar reikia jiems padėti? blush2.gif
O kaip pats veidas po šito kremuko, apsivalė?
Atsakyti