Įkraunama...
Įkraunama...

Argital

na ziuresim smile.gif ojums dauk jo reik ir kaip tepat as tai ant dregno veiduko, tai po kiek laiko lyg toks tempimo jausmas bet patapsnoju paglostau veida ir lyg nieko smile.gif
Atsakyti
man irgi nuo Argital kremo jauciasi tempimo jausmas is pradziu (turejau roziu kremo meginuka), po to aisku praeina, bet nepatikdavo tokia busena kai jauciu, kad tempia oda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 08 22, 11:44)
na ziuresim smile.gif ojums dauk jo reik ir kaip tepat as tai ant dregno veiduko, tai po kiek laiko lyg toks tempimo jausmas bet patapsnoju paglostau veida ir lyg nieko smile.gif

Man užtenka degktuko galvutės dydžio kiekio, tepu ant gausiai vandeniu apipurkšto veido smile.gif
Atsakyti
AS TAIP PACIAI tepu ziuresiu kaip toliau bus bet vaizdas matosi, man kazkaip keistai pabandau krema arba iskarto netinka arba tinka is karto bet po keliu bandymu netinka lotuliukas.gif niekaip nesuprantu savo snukucio
Atsakyti
na va dabar jau atrodo pradejo berti nuo argital naslaiciu kremo, alergine reakcija, tik galvoju gal perdauk uztepiau,
o ka mergaites rudenio -ziemos sezonais pasirinkti is argital
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 08 31, 08:30)
na va dabar jau atrodo pradejo berti nuo argital naslaiciu kremo, alergine reakcija, tik galvoju gal perdauk uztepiau,
o ka mergaites rudenio -ziemos sezonais pasirinkti is argital

Aš tai kuo puikiausiai praeitą žiemą naudojau Argital našlaičių kremą, man jis labai puikiai tiko smile.gif
Atsakyti
Jau keliskart bandžiau "Argital" rožių kremą. Patiko thumbup.gif Pasirodė toks regeneruojantis, pamaitinantis odą.
Atsakyti
Sakykit, o kuris iš Argital veido kremų yra lengvesnės konsistencijos. Bandžiau vieną, bet nebepamenu kurį nes mėginukas buvo ir jis buvo per sunkus mano odos tipui. Mat esu mišri. Bet man patinka jų filosofija, tai norėčiau dar ką nors pabandyt, bet per stipriai neprašaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 06 18, 11:33)
smagu, kad patiko  thumbup.gif Parašyk, ką naudoji ir kuo labiausiai patenkinta  4u.gif

apie plaukų dažus pasakysiu tiek: nedažau pati ir nelabai domiuosi. Tavo įdėtame linke matosi, kad linija yra su sertifikuotais ingredientais. Tai reiškia, kad dalis ingredientų yra gerų, bet visumos, arba pilnų sąrašų čia nėra ir visas produktas, kaip suprantu, nėra sertifikuotas. Kadangi kainos doleriais, matyt, čia yra JAV gamintojas  g.gif Tada vertėtų parašyti AŽ shopingui biggrin.gif

Naudoju tuos Tints of nature dazus jau kuris laikas. Ant pakuotes yra sertifikatu zenklai ir gamintojo salis yra UK. O tas puslapis tai yra australijos, del to ir kainos doleriais:) Daziau ir herbatint ir chenes ir ko tik nebandziau, tints of nature patiko labiausiai. Vien tik kvapas - jokios smarves smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laplande1985: 27 spalio 2010 - 12:50
Pasidalinsiu ir aš savo įspūdžiais apie "Argital".
Ramunėlių kremas man labai padėjo, kai oda buvo sudirgusi. Našlaičių kremas netiko: labai sausino. Rankų kremas šiuo metų laiku - neblogas variantas. Ir prie kvapo jo jau baigiu priprast mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas pasakytų kaip būnant Kaune, nusipirkti Argital veido prausiklį su fitino rūgštimi? Kauno prekiautojai internete nerodo, kad turi help.gif verysad.gif
Atsakyti
Mano ispudziai tokie: plaukams su moliu niekas netinka (riebus plaukai), tai balzamas taip ir stovi. verysad.gif Turiu ta didele tutele, kauke ten berods vadinasi.Naudoju veidui, labai liuks smile.gif
Visai nieko intymios higienos prausiklis. Ir kasdien geriu zaliaji moli smile.gif
Atsakyti