valomasis yra kremas su varnalėšomis
visi Argital kremai nėra riebūs, bet ir drėgmės nepriduos. Tada papildomai reiktų tepliotis kokiu aloe geliu
Jų pliusas, kad odą padaro matinę, minusas, kad gali drėgmės pritrūkti 
Labai patiko kremuko su našlaitėm kvapas, toks aštrokas ir svaigus
Jau gal antra savaite kaip naudoju sampuna normaliems plaukams.. Ispudziai dvejopi
Patinka kaip plauna (iskart po plovimo plaukai slidus, purus, svelnus), kvapas taip pat patinka, putoja gerai, taupiai naudojasi, bet yra BET
neisbuna plaukai grazus, vakare jau tokie sukrite buna, gal ir pasiriebalave
su kitais sampunais galedavau kas 2-3 dienas plauti galva, o su siuo kasdien reiketu
Alieju plauti dar nebandziau, nes bijau staigmenu
Bet si savaitgali gal surizikuosiu ir isbandysiu..
QUOTE(Palomina @ 2010 02 25, 20:22)
Jau gal antra savaite kaip naudoju sampuna normaliems plaukams.. Ispudziai dvejopi
Patinka kaip plauna (iskart po plovimo plaukai slidus, purus, svelnus), kvapas taip pat patinka, putoja gerai, taupiai naudojasi, bet yra BET
neisbuna plaukai grazus, vakare jau tokie sukrite buna, gal ir pasiriebalave
su kitais sampunais galedavau kas 2-3 dienas plauti galva, o su siuo kasdien reiketu
Alieju plauti dar nebandziau, nes bijau staigmenu
Bet si savaitgali gal surizikuosiu ir isbandysiu..
Labai lauksiu atsiliepimo apie alieju isplovima/neisplovima, nes pati planuoju si sampuna pirkti
Isplove Argital sampunas (normaliems pl.) alieju is plauku
Plaukus (saknu netepiau) buvau istepus Campaku pomada ir laikiau visa nakti.. kita karta bandysiu kaip avokadu alieju isplauna..
Labai riebus pliusas Argital kondicionieriui su moliu
Is pradziu as jo baidziausi del molio, bet po meginuko isigijau visa pakuote. Visai nevelia plauku, kaip isivaizdavau, padaro zvilgius, bet nesukritusius
QUOTE(Hibisco @ 2010 03 05, 00:07)
Labai riebus pliusas Argital kondicionieriui su moliu
Is pradziu as jo baidziausi del molio, bet po meginuko isigijau visa pakuote. Visai nevelia plauku, kaip isivaizdavau, padaro zvilgius, bet nesukritusius 
Aš jį taip pat noriu išbandyti.
Praėjusį savaitgalį buvau Vln, pardavėja Madoj gyrė beveik visus Argital gaminius, bet va kondicionierius sakė visai nepatiko.
Tik dabar atradau, kad sukurta tema apie Argital kosmetika, tai pasisakysiu ka esu naudojus
Valomasis kremas su varnalesom-labai patiko, gerai susigeria, suteikia matiskumo, kazkaip nepastebejau, kad truktu drekinimo. oda mano riebi. kartociau. bet dar noreciau isbandyti isgirtaji roziu krema ir krema su eziuole.
Juodoji dantu pasta su medienos anglimi ir juros druska-patiko, gerai valo. Tik spalva atbaido nuo kartojimo
Sekanti sarase - turbut bandysiu su salavijais.
Sampunas su dilgelemis ir rozmarinu riebiems plaukams-sitas man nelabai patiko
plaukai siausesi ir siaip kazkaip nelabai po plovimo atrodydavo, bet plauna tai labai gerai-isplauna viska
Ranku kremas
tuo viskas ir pasakyta
Zaliasis molis-labai geras, darydavausi ivairias kaukes. Kazkada NKG temoje buvau isvertusi Argital siulomus kaukiu receptus, tai vat ir bandziau po truputi.
Zaliojo molio pasta su medetku, asiuklio ekstraktais, agurkles aliejumi, glicerinu ir kt. Sita dabar naudoju-man ji super. Kadangi jinai jau "paturbinta", tai dazniausiai nieko daugiau nebededu, nebent kartais koki EA ilasinu arba dar kokiu vaisiu milteliu imaisau. bet odele po jos
pakuote didele, tad ilgam uztenka. turbut dar ne karta kartosiu
Valomasis kremas su varnalesom-labai patiko, gerai susigeria, suteikia matiskumo, kazkaip nepastebejau, kad truktu drekinimo. oda mano riebi. kartociau. bet dar noreciau isbandyti isgirtaji roziu krema ir krema su eziuole.
Juodoji dantu pasta su medienos anglimi ir juros druska-patiko, gerai valo. Tik spalva atbaido nuo kartojimo
Sampunas su dilgelemis ir rozmarinu riebiems plaukams-sitas man nelabai patiko
Ranku kremas
Zaliasis molis-labai geras, darydavausi ivairias kaukes. Kazkada NKG temoje buvau isvertusi Argital siulomus kaukiu receptus, tai vat ir bandziau po truputi.
Zaliojo molio pasta su medetku, asiuklio ekstraktais, agurkles aliejumi, glicerinu ir kt. Sita dabar naudoju-man ji super. Kadangi jinai jau "paturbinta", tai dazniausiai nieko daugiau nebededu, nebent kartais koki EA ilasinu arba dar kokiu vaisiu milteliu imaisau. bet odele po jos
Argital kremu su ramunėlėmis tepiausi rankas
Pažiūrėjau, kad parašyta ir corpo, nutariau gelbėt - ir labai padėjo
Visą dieną kiek ploviau rankas vis tas kremas nenusiplovė
Gal kuri galetu nurasyti kremo su naslaitem sudeti?
jei nebus vėlu ir kuri kita nenurašys, nurašysiu vakare
QUOTE(Palomina @ 2010 03 16, 10:54)
O su našlaitėm tai kuris?