Įkraunama...
Įkraunama...

Argital

visi Argital kremai nėra riebūs, bet ir drėgmės nepriduos. Tada papildomai reiktų tepliotis kokiu aloe geliu mirksiukas.gif Jų pliusas, kad odą padaro matinę, minusas, kad gali drėgmės pritrūkti smile.gif

valomasis yra kremas su varnalėšomis cool.gif
Atsakyti
Labai patiko kremuko su našlaitėm kvapas, toks aštrokas ir svaigus wub.gif
Atsakyti
Jau gal antra savaite kaip naudoju sampuna normaliems plaukams.. Ispudziai dvejopi g.gif Patinka kaip plauna (iskart po plovimo plaukai slidus, purus, svelnus), kvapas taip pat patinka, putoja gerai, taupiai naudojasi, bet yra BET biggrin.gif neisbuna plaukai grazus, vakare jau tokie sukrite buna, gal ir pasiriebalave g.gif su kitais sampunais galedavau kas 2-3 dienas plauti galva, o su siuo kasdien reiketu g.gif Alieju plauti dar nebandziau, nes bijau staigmenu biggrin.gif Bet si savaitgali gal surizikuosiu ir isbandysiu..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 02 25, 20:22)
Jau gal antra savaite kaip naudoju sampuna normaliems plaukams.. Ispudziai dvejopi  g.gif  Patinka kaip plauna (iskart po plovimo plaukai slidus, purus, svelnus), kvapas taip pat patinka, putoja gerai, taupiai naudojasi, bet yra BET  biggrin.gif  neisbuna plaukai grazus, vakare jau tokie sukrite buna, gal ir pasiriebalave  g.gif  su kitais sampunais galedavau kas 2-3 dienas plauti galva, o su siuo kasdien reiketu  g.gif  Alieju plauti dar nebandziau, nes bijau staigmenu  biggrin.gif  Bet si savaitgali gal surizikuosiu ir isbandysiu..

Labai lauksiu atsiliepimo apie alieju isplovima/neisplovima, nes pati planuoju si sampuna pirkti 4u.gif
Atsakyti
Isplove Argital sampunas (normaliems pl.) alieju is plauku bigsmile.gif Plaukus (saknu netepiau) buvau istepus Campaku pomada ir laikiau visa nakti.. kita karta bandysiu kaip avokadu alieju isplauna..
Atsakyti
Labai riebus pliusas Argital kondicionieriui su moliu thumbup.gif Is pradziu as jo baidziausi del molio, bet po meginuko isigijau visa pakuote. Visai nevelia plauku, kaip isivaizdavau, padaro zvilgius, bet nesukritusius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 03 05, 00:07)
Labai riebus pliusas Argital kondicionieriui su moliu  thumbup.gif Is pradziu as jo baidziausi del molio, bet po meginuko isigijau visa pakuote. Visai nevelia plauku, kaip isivaizdavau, padaro zvilgius, bet nesukritusius  wub.gif

Aš jį taip pat noriu išbandyti. bigsmile.gif
Praėjusį savaitgalį buvau Vln, pardavėja Madoj gyrė beveik visus Argital gaminius, bet va kondicionierius sakė visai nepatiko. unsure.gif Bandžiau išsiaiškinti kas būten nepatiko, bet negalėjo paaiškinti. mastau.gif Tai nutariau pradžioj šampūną išbandyti, o paskui ir kondicionierių. rolleyes.gif Šampūnas normaliems plaukams patiko. good.gif

Atsakyti
Tik dabar atradau, kad sukurta tema apie Argital kosmetika, tai pasisakysiu ka esu naudojus ax.gif

Valomasis kremas su varnalesom-labai patiko, gerai susigeria, suteikia matiskumo, kazkaip nepastebejau, kad truktu drekinimo. oda mano riebi. kartociau. bet dar noreciau isbandyti isgirtaji roziu krema ir krema su eziuole.
Juodoji dantu pasta su medienos anglimi ir juros druska-patiko, gerai valo. Tik spalva atbaido nuo kartojimo ax.gif Sekanti sarase - turbut bandysiu su salavijais.
Sampunas su dilgelemis ir rozmarinu riebiems plaukams-sitas man nelabai patiko g.gif plaukai siausesi ir siaip kazkaip nelabai po plovimo atrodydavo, bet plauna tai labai gerai-isplauna viska smile.gif
Ranku kremas thumbup.gif tuo viskas ir pasakyta biggrin.gif
Zaliasis molis-labai geras, darydavausi ivairias kaukes. Kazkada NKG temoje buvau isvertusi Argital siulomus kaukiu receptus, tai vat ir bandziau po truputi.
Zaliojo molio pasta su medetku, asiuklio ekstraktais, agurkles aliejumi, glicerinu ir kt. Sita dabar naudoju-man ji super. Kadangi jinai jau "paturbinta", tai dazniausiai nieko daugiau nebededu, nebent kartais koki EA ilasinu arba dar kokiu vaisiu milteliu imaisau. bet odele po jos wub.gif pakuote didele, tad ilgam uztenka. turbut dar ne karta kartosiu ax.gif
Atsakyti
Argital kremu su ramunėlėmis tepiausi rankas ax.gif Pažiūrėjau, kad parašyta ir corpo, nutariau gelbėt - ir labai padėjo thumbup.gif Visą dieną kiek ploviau rankas vis tas kremas nenusiplovė drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kuri galetu nurasyti kremo su naslaitem sudeti? 4u.gif
Atsakyti
jei nebus vėlu ir kuri kita nenurašys, nurašysiu vakare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 03 16, 10:54)
Gal kuri galetu nurasyti kremo su naslaitem sudeti?  4u.gif

O su našlaitėm tai kuris? blush2.gif
Atsakyti