ačiū
Įdomu, kaip jis veiks ir ar būsi juo patenkinta po ilgesnio naudojimo
rašyti čia ir kam prieis rankos, tas greičiau rūpimą sudėtį nurašys nuo savo talmudų.. Prisipažinsiu, kad maniškiai namuose, o į juos tik vėlai vakare sugrįšiu
QUOTE(Satura @ 2010 05 05, 10:55)
rašyti čia ir kam prieis rankos, tas greičiau rūpimą sudėtį nurašys nuo savo talmudų.. Prisipažinsiu, kad maniškiai namuose, o į juos tik vėlai vakare sugrįšiu 
O nete kaip suprantu nėra - vadinasi todėl ir nepavyko rasti
Mane domina intymios higienos prausiklis
Vakar buvau Stepone, tai tik ryt gaus, tai pasistudijuočiau sudėtį
Beje nusipirkau 10ml varnalėšų kremo, žiūrėsim kaip reaguos oda, nes gi su kremais iki šiol nesusidraugavusi
Ir dar pas Elytę užsirašiau, oi oi kaip bijau tų aliejų, bet taip norisi veidą prasivalyti
QUOTE(ernesin @ 2010 05 05, 10:01)
Beje nusipirkau 10ml varnalėšų kremo, žiūrėsim kaip reaguos oda, nes gi su kremais iki šiol nesusidraugavusi
jei niekas neįdės, vakare aš nurašysiu
aš tau klausimą vis noriu užduoti, bet jis labiau bendrai temai pritinka
QUOTE(ernesin @ 2010 05 05, 11:01)
Sakykit,o kremuko ipyle jums, ar gatavus meginukus parduoda? O kokia kainyte? Aciu
QUOTE(Satura @ 2010 05 05, 11:09)
Tai ten ir užduok
QUOTE(baggio @ 2010 05 05, 11:14)
Sakykit,o kremuko ipyle jums, ar gatavus meginukus parduoda? O kokia kainyte? Aciu 
Įspaudė į stiklinį indelį 10ml, kainavo 15lt
QUOTE(ernesin @ 2010 05 05, 11:01)
O nete kaip suprantu nėra - vadinasi todėl ir nepavyko rasti
turbūt bus šita:
PERSONAL HYGIENE SOAP
Ingredients: Aqua - Sodium Lauroamphoacetate - Sodium Cocopolyglucose Tartrate -
Lactic Acid Melaleuca Viridiflora Oil*- Mentha Piperita Oil*- Lavandula Angustifolia Oil*-
Styrax Benzoin Extract - Eugenia Caryophyllus Oil*- Solum Fullonum - Alcohol . *Natural
essential oils components: Limonene - Linalool - Eugenol.
Argital sudėtis galima rasti jų kataloge, parsisiunčiau iš čia, ten prie galo visos sudėtos.
kažkaip ten nematydavau sudėčių, aš turiu jų knygelę
QUOTE(baggio @ 2010 05 05, 11:14)
Galima nusipirkti norima kieki-tiesiog ipils i indeli, o roziu kremo ir meginuku buna, paprasiau stepone, tai dave
QUOTE(Rita @ 2010 05 05, 13:00)
turbūt bus šita:
PERSONAL HYGIENE SOAP
Ingredients: Aqua - Sodium Lauroamphoacetate - Sodium Cocopolyglucose Tartrate -
Lactic Acid Melaleuca Viridiflora Oil*- Mentha Piperita Oil*- Lavandula Angustifolia Oil*-
Styrax Benzoin Extract - Eugenia Caryophyllus Oil*- Solum Fullonum - Alcohol . *Natural
Argital sudėtis galima rasti jų kataloge, parsisiunčiau iš čia, ten prie galo visos sudėtos.
PERSONAL HYGIENE SOAP
Ačiū
Paaiškinkit man žioplai kur jūs tame puslapyje sudėtis randate