Įkraunama...
Įkraunama...

Argital

QUOTE(Manija69 @ 2010 03 16, 12:01)
O su našlaitėm tai kuris?  blush2.gif

Jautriai odai tinka, veikia raminanciai.. Tinka ir vaikams smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 03 16, 11:07)
jei nebus vėlu ir kuri kita nenurašys, nurašysiu vakare smile.gif

Aciu, lauksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 03 16, 12:38)
Jautriai odai tinka, veikia raminanciai.. Tinka ir vaikams smile.gif

Bet kaip angl.užrašyta? rolleyes.gif
Violet?
Rašo,kad našlaičių - violetta, o man atrodo kad žibučių. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manija69: 16 kovo 2010 - 12:59
QUOTE(Manija69 @ 2010 03 16, 13:31)
Bet kaip angl.užrašyta? rolleyes.gif
Violet?
Rašo,kad našlaičių - violetta, o man atrodo kad žibučių. biggrin.gif

taip, Crema Alla Violetta
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 03 16, 21:38)
taip, Crema Alla Violetta

VIOLET CREAM (also baby line)
Ingredients: Aqua - Prunus Amygdalus Dulcis Oil - Potassium Palmitoyl/Hydrolized
Wheat Protein/Glycerin Stearate/Cetearyl Alcohol - Glycerin - Cetyl Alcohol - Polyglyceryl
6 Distearate - Viola Tricolor Extract - Calendula Officinalis Extract - Pinus Pumilio Oil*-
Lavandula Angustifolia Oil*- Pelargonium Graveolens Oil*- Citrus Medica Limonum Oil*-
Melissa Officinalis Oil*- Solum Fullonum - Berberis Vulgaris Extract- Styrax Benzoin
Extract - Xanthan Gum - Lactic Acid. *Natural essential oils’ components: Limonene -
Linalool - Benzyl Cinnamate - Citronellol - Geraniol - Citral

4u.gif
Atsakyti
nepraėjo nei keli mėnesiai, įvertinau Argital kūno fluidą su rozmarinais ir levandomis. Taip jis man skaniai kvepėti ėmė - tarsi saldainiais, kai rozmarinų aštrumas nugaruoja thumbup.gif O kai tepuosi iš ryto, visas kambarys tampa kupinas skanaus, žadinančio kvapo rolleyes.gif

vienintelis minusas šaltam sezonui, kad turi šitas fluidas tokį šaltmėtinį atspalvį, kaip kad AromaNatural rozmarinų hidrolatas, kas bandėt. Bet iš esmės užskaitau kaip superinį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 18, 15:34)
nepraėjo nei keli mėnesiai, įvertinau Argital kūno fluidą su rozmarinais ir levandomis. Taip jis man skaniai kvepėti ėmė - tarsi saldainiais, kai rozmarinų aštrumas nugaruoja  thumbup.gif O kai tepuosi iš ryto, visas kambarys tampa kupinas skanaus, žadinančio kvapo  rolleyes.gif

vienintelis minusas šaltam sezonui, kad turi šitas fluidas tokį šaltmėtinį atspalvį, kaip kad AromaNatural rozmarinų hidrolatas, kas bandėt. Bet iš esmės užskaitau kaip superinį  thumbup.gif

O kaip tepasi,kaip susigeria?
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 03 20, 11:02)
O kaip tepasi,kaip susigeria?

lengvai tepasi, gerai susigeria - neturiu jam jokių priekaištų 4u.gif
Atsakyti
Prikeliu temą drinks_cheers.gif

Šiandien įsigijau Argital kondicionierių plaukams, jau kaip laukiu išbandyti bigsmile.gif Būtinai bus ir atsiliepimai.

Dar laaabai užsimaniau veido prausiklio, bet šį mėnesį turėsiu susilaikyti matyt sad.gif Įdomu ir kitus produktus išmėginti, pamažu, pamažu... smile.gif
Atsakyti
As isbandziau sampuna normaliem plaukam - labai patiko, padrekino taip plauka, gerai putojo, svelnus plaukas liko, bet lyg pleiskanu atsirado g.gif
Dar bandziau veido krema su varnalesa ir eziuole - turejau tik pameginimui - tai su varnalesa labaiu patiko, daugiau drekino ir kvapas malonesnis...
Summer, lauksim atsiliepimu, nes as irgi i ji ziuriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2010 04 09, 20:25)
Summer, lauksim atsiliepimu, nes as irgi i ji ziuriu smile.gif

Šiandien jau išbandžiau bigsmile.gif Iš pradžių užtepus įprastą kiekį (porą arbatinių šaukštelių, plaukų ilgis netoli liemenėlės užsegimo) pasirodė mažoka, lyg plaukas viską iškart sugertų, na švelnumo trūko (mėgstu, kad užtepus kondicionierių, galai akurat tokie švelnūs nuo užteptos masės pasidarytų), tai dar tokį pat kiekį užtepiau ax.gif Išdžiūvus plaukai labai gražiai krenta, nėra poreikio nenuplaunamo kažko tepti (prieš tai porą mėnesių naudojau Urtekram su alavijais, tikrai pasiteisinęs pirkinys, bet išdžiūvus plaukams dar lengvai apsipurkšdavau Druide "Leave-in"). Tai kolkas įžvelgiu minusą netaupumo prasme rolleyes.gif Žiūrėsiu, kaip toliau seksis naudoti. Mano plaukai normalūs, galai pasausėję kiek 4u.gif

Ir jaučiu, kad kitą savaitę galiu nesusilaikyti dėl veido prausiklio doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 10 balandžio 2010 - 10:09
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 04 10, 10:07)
Šiandien jau išbandžiau bigsmile.gif

o jei taip su Suki palygintum? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 10, 15:11)
o jei taip su Suki palygintum? biggrin.gif

Hmmm.... žinok jei nuoširdžiai, tai aš jau nebepamenu, kaip man tas Suki veikė, žinau tik kad patiko lyg ir biggrin.gif Suki riebesnis. O Argital toks argitališkas biggrin.gif Konsistencija grynai tokia pat kaip ir šampūno (girdėjau, veido prausiklis - irgi smile.gif). Tik va Suki nereikėdavo tiek daug krauti g.gif Na žiūrėsiu kaip kitais kartais man patiks, kolkas per daug nepykstu ant Argitalio 4u.gif
Atsakyti