Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

[quote=RositaK,2010 02 04, 15:54]
na, ties susijungimu su gimda kiausintakius nukirpo ir 'uzaklino' abu galus, o is paskui is ju istrauke ta hidrosalpingsa. Zinoma, jis gali atsinaujinti, vel kauptis, taciau jau nebepateks i gimda rolleyes.gif dar labai dziaugiuosi kad nedejome tu klipsu, o vat pasirinkom gyd. pasiulyta 'nukirpimo' varianta rolleyes.gif
[/quote]

[quote=Baltija L.,2010 02 04, 18:40]
[quote=RositaK,2010 02 04, 19:30]
g.gif aisku.. dekui uz info...
[/quote]

Sveikinu nestukes!!! thumbup.gif

Uzjauciu mergaites kurioms nepasiseke, zinau ta jausma bet jis po to vel optimizmu tampa 4u.gif

Rosita K g.gif visu pirma sveik kuo greiciau po operacijos smile.gif o del tu klipsu uzminei tu cia man irgi daug apmastymu, man kaip tik ne uz kalnu des klipsus tai dabar susibalamutinau visai, nors is kitos puses juk nedetu ju pries darant IVF jei nezinotu kas su jais darosi moteriai nestejant doh.gif
kaip tu BaltijaL jautiesi, neuzilgo startuoji ax.gif oi pavydziu tau, nu bet sulauksiu kaip nors. gal nusprendei akupuktura palankyti?

ir beje koks buvo tavo galutinis sprendimas del darbelio to blush2.gif ?

Jau pradedu laikyti kumstukus
Atsakyti
QUOTE(KaLNiene @ 2010 02 04, 20:16)
aciu visoms uz palaikyma. Kuo toliau tuo maziau asaru, tik pyktis ima. Gal bandyti kitur laime? Bet kazin kaip butu, jei paprasyciau ligos istorijos, nes vel viska nuo nulio pradeti nesinori, o ir kita gydytojas nieko be ju nepasakys. Ranku dar nenuleidziu, nors kartais labai sunku....

Prašyk drąsiai tyrimų kopijų ir išrašo atliktų procedūrų. Aš taip padariau po antro ir po trečio IVF. Ir jokio nepatogumo. Plius susirinkau visus tyrimus kur dariausi savo iniciatyva. Dabar su savim visur tampausi storiausią papkę. Tai kai išsitraukiu daktarėliai išsigąsta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2010 02 04, 23:33)
Sveikinu nestukes!!!  thumbup.gif

Uzjauciu mergaites  kurioms nepasiseke, zinau ta jausma bet jis po to vel optimizmu tampa  4u.gif

Rosita K  g.gif  visu pirma sveik kuo greiciau po operacijos  smile.gif  o del tu klipsu uzminei tu cia man irgi daug apmastymu, man kaip tik ne uz kalnu des klipsus tai dabar susibalamutinau visai, nors is kitos puses juk nedetu ju pries darant IVF jei nezinotu kas su jais darosi moteriai nestejant  doh.gif 
kaip tu BaltijaL jautiesi, neuzilgo startuoji  ax.gif  oi pavydziu tau, nu bet sulauksiu kaip nors. gal nusprendei akupuktura palankyti?

ir beje koks buvo tavo galutinis sprendimas del darbelio to  blush2.gif  ?

Jau pradedu laikyti kumstukus

parasysiu tau a/z
Atsakyti
Meskutex, Cassabella, Zaizute ir aš prisidedu prie palaikymo komandos drinks_cheers.gif
Umma, skaičiukai labai geri thumbup.gif , aukit ir stiprėkit.

Labai gaila už tas merginas kurioms nepasisekė verysad.gif console.gif, stiprybės ir optimizmo.

Baltija L. gero starto drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 02 04, 21:48)
inmama, KaLNiene  verysad.gif  console.gif

Merginos, ir man labai gaila... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(KaLNiene @ 2010 02 04, 21:16)
aciu visoms uz palaikyma. Kuo toliau tuo maziau asaru, tik pyktis ima.

4u.gif kad ranku nenuleistum
..o manes ir pyktis nebeima verysad.gif gaila saves, pinigu, aplinkiniu... doh.gif net mastau, gal su MB skirtis, kad jis turetu kol nevelu varianta su kuo kitu soskiu gaudyti doh.gif

inmama verysad.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2010 02 04, 22:33)
o del tu klipsu uzminei tu cia man irgi daug apmastymu, man kaip tik ne uz kalnu des klipsus tai dabar susibalamutinau visai, nors is kitos puses juk nedetu ju pries darant IVF jei nezinotu kas su jais darosi moteriai nestejant  doh.gif 

na, LT praktika su klipsais yra gan maza, todel gyd. taikytas man variantas pasirode patikimesnis rolleyes.gif bet galetum tu uzklausti kokaip ten su tais klipsais buna nestumo metu? ax.gif 4u.gif
KaLNiene, drasiai prasyk visos medziagos-tai yra asmenine jusu info 4u.gif nors as tai visuomet viska kopinu is karto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpas35 @ 2010 02 05, 01:21)

Baltija L. gero starto  drinks_cheers.gif

dekui uz palaikyma drinks_cheers.gif va dabar sedziu namuciuos laukiu deliverio su mano medikamentais,kita sestad([COLOR=red]13diena) startuosiu...jauduliukas mazas yra,bet tai normalu manau ax.gif
Atsakyti
Merginos uzjauciu, kam nepasiseke angel_sadangel.gif console.gif

Turiu klausimeli,gal kas zinot blush2.gif : kur daro hcg tyrimus ir ta pacia diena atsakymus gauni,Kaune??? Nuvaziavau i Silainiu"medicina practica", tai sake sugryzti pirmadieni ir tik antradieni vakare ats.,gausiu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sauliute81 @ 2010 02 05, 11:11)
Merginos uzjauciu, kam nepasiseke  angel_sadangel.gif  console.gif

Turiu klausimeli,gal kas zinot blush2.gif : kur daro hcg tyrimus ir ta pacia diena atsakymus gauni,Kaune??? Nuvaziavau i Silainiu"medicina practica", tai sake sugryzti pirmadieni ir tik antradieni vakare ats.,gausiu. doh.gif

cia: Via Medica, UAB. Sukilėlių pr. 88A, LT-49335 Kaunas,(37) 387979 , ryte jei priduodi, tai per pietus jau ats 4u.gif kaina apie 35lt
lauksim wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 02 05, 11:20)
cia: Via Medica, UAB. Sukilėlių pr. 88A, LT-49335 Kaunas,(37) 387979  , ryte jei priduodi, tai per pietus jau ats  4u.gif kaina apie 35lt
lauksim  wub.gif  wub.gif

Aciu Rositele 4u.gif Kazkaip susibalamutinau dabar, siandien 10d.p.i dabar galvoju o gal vis del to palaukti iki pirmadienio ir 8val.lekt. Tikresnis atsakymas bus??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauliute81: 05 vasario 2010 - 10:23
QUOTE(sauliute81 @ 2010 02 05, 11:21)
Aciu Rositele  4u.gif Kazkaip susibalamutinau dabar, siandien 10d.p.i dabar galvoju o gal vis del to palaukti iki pirmadienio ir 8val.lekt. Tikresnis atsakymas bus??? g.gif

sveikute 4u.gif as manau jeigu turi kantribes islaukt iki pirmadienio tai taip ir darik,nes isitikinus kad daugiau patirusios mergaites tau patars ta pati ax.gif visdelto gi tau yra isodinta snaigute jeigu neklistu,o gal tau tik dabar viksta implantacija ir tyrimas dar nieko konkretaus neparodis ir tu tik susinervinsi ir savo nerimu kenksi zirniukui wub.gif as pati nezinau ant kiek uzteks mano kantrybes,bet stengsiuos islaukt kuo daugiau doh.gif sekmes dideliausios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti