Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(mykolina @ 2010 01 28, 19:32)
Labas mergytes
Uzbaigiau senaja tema tai to paties paklausiu ir cia  blush2.gif
Noriu paklausti kurioms pradedavo nuo 21 c.d. (ta prasme savaite iki mmm susileisti diphereline paskirta), paskui iki kelintos c.d. leidziates vaistukus ir kuria mazdaug c.d. buna punkcija ir isodinimas kurioms taike tokia schema? Noriu mazdaug su darbu pasiplanuoti  Aciu is anksto

Sveika 4u.gif
jei skaitai rusiskai,cia labai issamiai parasyta http://probirka.org/...ot-longhtm.html 4u.gif
Stimuliuos nuo 3-5 cd (12 -17 dienu) poto punkcija ir po 2-5 dienu isodinimas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *oksi*: 28 sausio 2010 - 19:47
QUOTE(Baltija L. @ 2010 01 28, 20:47)
brangute,jei paguosiu(nors abejoju) bet pas mane viduje toooooks  blink.gif  balaganas...nei zodziu nei darbais negaliu parodyti,kaip jauciuosi...nors tureciau buti rami,juk emocijos veikia-padeda tapti  nestuke.gif
taip,kad sella laikomes tvirtai susikibe uz ranku  mirksiukas.gif

pioneers.gif

Kada pradedi badytis?
Atsakyti
QUOTE(*oksi* @ 2010 01 28, 20:47)
Sveika 4u.gif
jei skaitai rusiskai,cia labai issamiai parasyta http://probirka.org/...ot-longhtm.html  4u.gif
Stimuliuos nuo 3-5 cd (12 -17 dienu) poto punkcija ir po 2-5 dienu isodinimas 4u.gif

Aciu, bet vistiek nelabai supratau ka ten reiskia po lygybe tos dienos, nes didelis intervalas tarp ju. Gal galit kuri parasyti savo situacija kuriai taip pat pradejo, kaip supratau tai ilgasis protokolas pas mane. Bet as kazkaip isivaizdavau kad kokia 13 c.d. punkcija, o kokia 16 isodinimas, bet pagal ta tai nieko nebesuprantu. Parasykit kuri galit konkreciai, imsiu atostogas 2 savaites, noriu itilpti.
Ir dar pasake diphereline leistis savaite iki mmm, tai 21 ar 22 c.d. leidotes? Ir kokia to vaisto kaina? Gal kuri pirkot?
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 01 28, 20:54)
Aciu, bet vistiek nelabai supratau ka ten reiskia po lygybe tos dienos, nes didelis intervalas tarp ju. Gal galit kuri parasyti savo situacija kuriai taip pat pradejo, kaip supratau tai ilgasis protokolas pas mane. Bet as kazkaip isivaizdavau kad kokia 13 c.d. punkcija, o kokia 16 isodinimas, bet pagal ta tai nieko nebesuprantu. Parasykit kuri galit konkreciai, imsiu atostogas 2 savaites, noriu itilpti.
Ir dar pasake diphereline leistis savaite iki mmm, tai 21 ar 22 c.d. leidotes? Ir kokia to vaisto kaina? Gal kuri pirkot?

Viskas priklausis kaip tavo organizmas reaguos i vaistus mirksiukas.gif Pas mane pvz labai letai augo folikulai(Gonali leidau 15 dienu),tai punkcija buvo 20 cd o isodinimas 24 cd.O vat Cassabella anoj temoj rase,kad ja stimuliavo 5 dienas Gonaliu,o 10 cd jau bus isodinimas.Tai kad cia viskas labai individualu 4u.gif
Atsakyti
[quote=Sella,2010 01 28, 21:59]
pioneers.gif

Kada pradedi badytis?

kada?zinai man tas skaicius nepatinka g.gif bet ispuole visko pradzia 13d....ziuresim,kaip cia bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija L. @ 2010 01 28, 23:00)
  bet ispuole visko pradzia 13d

thumbup.gif skaicius. labai tinka prie tavo avataro biggrin.gif
o as kaip nederinau, kad 13 butu doh.gif niekaip nesigavo biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis mirksiukas.gif

Oksi ačiū už naujus namučius, jie superiniai thumbup.gif
Registruojuosi ir aš juose mirksiukas.gif
Vaisingiausių naujų namučių bigsmile.gif

Visoms labos nakties...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enrika Balčiūnas: 28 sausio 2010 - 23:04
QUOTE(mykolina @ 2010 01 28, 21:54)
Parasykit kuri galit konkreciai, imsiu atostogas 2 savaites, noriu itilpti.

Vaisto kaina apie 450Lt, leidausi, bet kadangi dėjo snaigutes, tai punkcijos nebuvo. Po vaisto suleidimo berods praėjus porai savaičių pradeda stimuliuoti, tai jei atostogas imsit, imkit nuo tada kai pradėsit stimuliuotis, kitaip į dvi savaites neįtilpsit wink.gif
Atsakyti
Cassabella, sniege555, sveikutes 4u.gif 4u.gif Mano palinkejimas: ilgai neuzsibut musu draugijoje ir keliaut i nestuke.gif skyreli kuo greiciau!

Ale kad ir priplepejot, vos skaityt spejau lotuliukas.gif , o jau kelias dieneles pries pagalvojau, kad mazokai cia naujienu.. bet kai pati irgi ne kasdien bruksteliu (nes naujienu kol kas neturiu), tai jauciau neturinti teises taip rasyt.
O vat kuo pavasaris artyn, tuo daugiau mergyciu uzsuka cia lotuliukas.gif

Oksi, labai aciu uz jaukius namucius, labai grazios nuotraukikes ir issamus aprasymas thumbup.gif

Enrika, koks grazus kaciukas ir palinkejimas labanaktinis! Aciu. Ir as linkiu visoms labos nakties.

Gal ta pacia proga ir paklausiu as jusu eksperciu: man pora dienu dilgcioja kairiam sone, lyg toj vietoj, kur kiausides. Siandien buvo 18 cd (is normaliai 28 dienu), taip kad manau, jog ovuliacijai per velu. Ar gali but toks dilgsejimas/spazmavimas nuo to, kad pvz. kokia nedidele cista susprogo, ar as jau cia visai nusikalbu blush2.gif ? Lyg mate pora cistu gruodzio pradzioj.. Neskauda taip stipriai, kad reiktu begt pas gydytoja, bet kazkaip jau neramu, kad i valanda po kelis ar keliolika kartu dilgcioja kazkas.
Atsakyti
QUOTE(lenkaK @ 2010 01 28, 16:13)
Vic bliamba kaip gaila verysad.gif o jus tik 3 snaigutes turejot?man jau irgi darosi baisu kad neatsitiktu tas pat,bet tikiuos is 7 gal kazkas atsils doh.gif

Taip, turejome tik 3. Kazin, ar daznai buna, kad ne viena neatsiltu?? g.gif O da sake pries uzsaldyma, kad buvo superines.... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(*renatux* @ 2010 01 29, 02:17)

Gal ta pacia proga ir paklausiu as jusu eksperciu: man pora dienu dilgcioja kairiam sone, lyg toj vietoj, kur kiausides. Siandien buvo 18 cd (is normaliai 28 dienu), taip kad manau, jog ovuliacijai per velu. Ar gali but toks dilgsejimas/spazmavimas nuo to, kad pvz. kokia nedidele cista susprogo, ar as jau cia visai nusikalbu  blush2.gif ? Lyg mate pora cistu gruodzio pradzioj.. Neskauda taip stipriai, kad reiktu begt pas gydytoja, bet kazkaip jau neramu, kad i valanda po kelis ar keliolika kartu dilgcioja kazkas.

TAip gali, o jei turejai cistu anksciau - tai galejojo saaugu susidaryti ir jos dabar traukia kiauside, kai si padideja ax.gif . Nebijok, tikrai nieko rimto mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, tikėkimės kad šiuos namučiuos daugiau gžiaugsmo bus,bet mokesim viena kita užjaust ir sunkiu momentu... Gonalio akcija-1290lt schmoll.gif nemanau,kad čia akcija eilinis akių dūmimas.
Atsakyti
QUOTE(Sidabrėlė @ 2010 01 29, 00:11)
Vaisto kaina apie 450Lt, leidausi, bet kadangi dėjo snaigutes, tai punkcijos nebuvo. Po vaisto suleidimo berods praėjus porai savaičių pradeda stimuliuoti, tai jei atostogas imsit, imkit nuo tada kai pradėsit stimuliuotis, kitaip į dvi savaites neįtilpsit wink.gif

Tai 100 litu permokejau doh.gif Rygoj 110 latu (apie 550 litu)
Atsakyti