Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Kas del Gonal 900, tai praeita penktadieni pirkau 1020 Lt.
Pirkau klinikoje Vilniuje...
Atsakyti
Nauji namai,naujos viltys 4u.gif
Visoms mergaitėms stiprybės ir kantrybės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*renatux* @ 2010 01 29, 02:17)

Gal ta pacia proga ir paklausiu as jusu eksperciu: man pora dienu dilgcioja kairiam sone, lyg toj vietoj, kur kiausides. Siandien buvo 18 cd (is normaliai 28 dienu), taip kad manau, jog ovuliacijai per velu. Ar gali but toks dilgsejimas/spazmavimas nuo to, kad pvz. kokia nedidele cista susprogo, ar as jau cia visai nusikalbu  blush2.gif ? Lyg mate pora cistu gruodzio pradzioj.. Neskauda taip stipriai, kad reiktu begt pas gydytoja, bet kazkaip jau neramu, kad i valanda po kelis ar keliolika kartu dilgcioja kazkas.

As nemanau,kad cia cista truko g.gif ,nes kai man taip buvo-tai skausmo iskest neimanoma doh.gif (o as ne is lepiuju ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 01 28, 21:32)
Labas mergytes
Uzbaigiau senaja tema tai to paties paklausiu ir cia  blush2.gif
Noriu paklausti kurioms pradedavo nuo 21 c.d. (ta prasme savaite iki mmm susileisti diphereline paskirta), paskui iki kelintos c.d. leidziates vaistukus ir kuria mazdaug c.d. buna punkcija ir isodinimas kurioms taike tokia schema? Noriu mazdaug su darbu pasiplanuoti  Aciu is anksto

na tikrai buna kiekvienai individualiai. Pvz man tai isvis buvo labai keistai stimuliuota 22 c.d Difereline, o tik paskui 14 c.d Gonalis ir 9 dienas ji leidausi paskui sprogdukai ir punkcija mirksiukas.gif
Atsakyti
na ar lauket maens?o as su ziniom...
pasakojau kad isvitau is padu pasirodo kazkas man ten truko gal koks vienas folikulas ar kas ir susidare kresuliukas.Is manes istrauke 12 kiausialasciu is ju buvo tinkamos 8.Del kresuliuko pagulde i ligonine nes sake reikalinga prieziura o tolima kelione ne i gera gali jis atsokti ir pradesiu kraujuoti ar kazkas panasaus...kita diena sulaukiau skambucio apsivaisino 7 jeeeeeeeeeeee.Beje nepasakiau dar svarbaus dalyko pas MB rado gyvu spermiuku -nuostabu nes visi tyrymai buvo neigiami(3kartus tyre visi nejuda).Tai va atkrito TESA MB kaip ant sparnu yahoo.gif matyt jusu laikyti kumsciai padejo.
Man isodino 3 (nu jei ne trynukai tai dvynukai lotuliukas.gif ) 4 lasteliu, visi labai gerai dalinosi.O 4 zirniukus uzsaldem.
Guliu namie lepinuos vis juokinu vyra kur statysim 3 lovytes assa.gif lotuliukas.gif
Aciu kad mane palaikot, dabar lauksiu tu nuostabiu II juosteliu...
Atsakyti
QUOTE(Meškutex @ 2010 01 31, 13:58)
pasakojau kad isvitau is padu pasirodo kazkas man ten truko gal koks vienas folikulas ar kas ir susidare kresuliukas.Is manes istrauke 12 kiausialasciu is ju buvo tinkamos 8.Del kresuliuko pagulde i ligonine nes sake reikalinga prieziura o tolima kelione ne i gera gali jis atsokti ir pradesiu kraujuoti ar kazkas panasaus...kita diena sulaukiau skambucio apsivaisino 7 jeeeeeeeeeeee.Beje nepasakiau dar svarbaus dalyko pas MB rado gyvu spermiuku -nuostabu nes visi tyrymai buvo neigiami(3kartus tyre visi nejuda).Tai va atkrito TESA MB kaip ant sparnu  yahoo.gif matyt jusu laikyti kumsciai padejo.
Man isodino 3 (nu jei ne trynukai tai dvynukai  lotuliukas.gif ) 4 lasteliu, visi labai gerai dalinosi.O 4 zirniukus uzsaldem.
Guliu namie lepinuos vis juokinu vyra kur statysim 3 lovytes  assa.gif  lotuliukas.gif

Meskutex, super naujienos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Laikyk visus tris zirniukus stipriai stipriai ir tirkai planuok daugiau nei viena lovyte isigyti 4u.gif
Kur dareisi IVF? As jau po truputi irgi rinkinejuosi info, tai vat tokios geros naujienos kaip tavo labai ikvepia toliau zingsniuoti savo mazuliuku 2.gif link.
Lengvu tau 2 laukimo savaiteliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškutex @ 2010 01 31, 13:58)
Man isodino 3 (nu jei ne trynukai tai dvynukai  lotuliukas.gif ) 4 lasteliu, visi labai gerai dalinosi.O 4 zirniukus uzsaldem.
Guliu namie lepinuos vis juokinu vyra kur statysim 3 lovytes  assa.gif  lotuliukas.gif

Kokios puikios naujienos thumbup.gif thumbup.gif Laikyk savo zirniukus stipriai, stipriai ir labai labai linkiu II juosteliu nestuke.gif

As neprazuvus, tik darbuose (komandiruotese) prapuolus it toliau ruosiuosi pavasariui ax.gif Kaip smagu kad dar prisiminat mane drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vynyoge: 31 sausio 2010 - 15:49
QUOTE(Meškutex @ 2010 01 31, 12:58)
pasakojau kad isvitau is padu pasirodo kazkas man ten truko gal koks vienas folikulas ar kas ir susidare kresuliukas.Is manes istrauke 12 kiausialasciu is ju buvo tinkamos 8.Del kresuliuko pagulde i ligonine nes sake reikalinga prieziura o tolima kelione ne i gera gali jis atsokti ir pradesiu kraujuoti ar kazkas panasaus...kita diena sulaukiau skambucio apsivaisino 7 jeeeeeeeeeeee.Beje nepasakiau dar svarbaus dalyko pas MB rado gyvu spermiuku -nuostabu nes visi tyrymai buvo neigiami(3kartus tyre visi nejuda).Tai va atkrito TESA MB kaip ant sparnu  yahoo.gif matyt jusu laikyti kumsciai padejo.

Kaip tik šiandien pagalvojau kaip tau sekasi ...su ta mintim ir įlindau paskaitinėti mirksiukas.gif Kaip džiugu kad TB spermiukai pagerėjo, gal ką naudojo ? Skaičiau ir džiaugiausi kiekviena eilute, lyg taip būtų man smile.gif . Tikiuosi ir mums antras bandymas bus sėkmingesnis, o jūsų pavyzdys įkvepia kad galiu apie tai svajoti. Ramių ir lengvų tau laukimo dienelių ir išsvajotų II Laikau kumštukus drinks_cheers.gif
Kažin kaip Sesita laikosi?
Atsakyti
Labas vakarelis,

Seniai jau bebuvau cia, nezinau ar kas pamenat mane. Labai gaila, bet niekaip nepavyksta pereiti i kita skyreli. Rezultatai lyg ir geri buvo, jei gerai pamenu 18ispnktavo, 12 apsivaisino, bet kaip nekimba, taip nekimba. Jau antra karta bandom su uzsaldytais, savaite jau praejo, bet kol kas nieko nejauciu verysad.gif Kazkur isgaravo mano optimizmas...

Dziugu, kad bent kazkam sekasi, tai vis vlties suteikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KaLNiene @ 2010 01 31, 18:35)
Labas vakarelis,

Seniai jau bebuvau cia, nezinau ar kas pamenat mane. Labai gaila, bet niekaip nepavyksta pereiti i kita skyreli. Rezultatai lyg ir geri buvo, jei gerai pamenu 18ispnktavo, 12 apsivaisino, bet kaip nekimba, taip nekimba. Jau antra karta bandom su uzsaldytais, savaite jau praejo, bet kol kas nieko nejauciu verysad.gif Kazkur isgaravo mano optimizmas...

Dziugu, kad bent kazkam sekasi, tai vis vlties suteikia smile.gif

Jei paguos, tai aš irgi su snaigutėm nieko nejutau, bet hcg parodė nėštumą mirksiukas.gif tik gaila, kad ne kaip baigėsi... Mane mergaitės guodė, dabar aš - nebutinai reikia kažkokius požymius jausti, viskas bus gerai 4u.gif Kiek dar liko dienelių iki hcg?
Atsakyti
[quote=Sidabrėlė,2010 01 31, 19:04]
Jei paguos, tai aš irgi su snaigutėm nieko nejutau, bet hcg parodė nėštumą mirksiukas.gif tik gaila, kad ne kaip baigėsi... Mane mergaitės guodė, dabar aš - nebutinai reikia kažkokius požymius jausti, viskas bus gerai 4u.gif Kiek dar liko dienelių iki hcg?
Siandien astunta diena, dziaugiuosi bent tuo, kad prakeiktu menesiniu dar nejauciu smile.gif , nors pirma karta po savaites susirgau, antra lygiai po dvieju, tikiuosi si karta nesusirgsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KaLNiene @ 2010 01 31, 19:22)

Siandien astunta diena, dziaugiuosi bent tuo, kad prakeiktu menesiniu dar nejauciu smile.gif , nors pirma karta po savaites susirgau, antra lygiai po dvieju, tikiuosi si karta nesusirgsiu smile.gif

Tai nebedaug liko laukt 4u.gif Laikom kumščius 4u.gif
Atsakyti