Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės garbanų formavimui

na mano plaukai tiesus iki peciu, tai as juos biski pagarbanoju taip wink.gif isplautus supurski jau mano minetais produktais wink.gif ir pagniauzai, ir kai isdzius, lieka, kaip buvo sugniauzyta. Norint greitai tai padaryti, gniauzai dziovindama fenu. O jei to reikia tik rytojaus rytui, tai as supurskiu, pasiimu paprastu saguciu, sruogelem pasuku ir prisegu jas prie galvos, ryte atsikeliu, isleidziu ir garbanota biggrin.gif
mano vyrui labai patinka, kai as tas garbanas darau, tai darau ir darau laugh.gif
na bet cia gaunas toks netvarkingas garbanojimas, jei norit stambiom taisyklingom garbanom, tai man atrodo, kad tik suktukai gali pagelbet
beje, kazkuri minejo, kad chemini nori detis? tik jau negadinkit plauku, viena karta turejau, daugiau niekas nepriverstu to pakartot. Jau geriau tiesus, bet ne siursktus ir ziauriai slenkantys plaukai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiling_girl: 27 rugpjūčio 2004 - 17:00
Yra toks difuzinis fenas (atrodo taip vadinas),Tai dregnus plaukus sutepi kokia nors priemone, as naudoju firmos SHOT, vadinasi extreme emulsione multiforma, bet manau tiktu ir putos plaukam, ir tuo fenu dziovini plaukus. Man labai graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (babarskas @ 2004 08 27, 16:32)
stambiu spiraliu? nezinojau kad ir tokios galimos. tokiu ir as noriu, nes su smulkiom tai buciau seveliura aplink galva, tik akis prakrapstyciau pro plaukus. stambios manau man tiktu. grei klokit rolleyes.gif
ir apie ta priemone kad garbanotusi prasom greiciau.

na esu girdejusi, kad galima chemini ir stambiomis sruogomis susideti, g.gif bet va nerandu geros kirpejos sad.gif

o ts priemones, ten kur su koala ant buteliuko, jos brangios?smile.gif g.gif nes dabar neturiu per daug laiko po parduotuves vaikstineti huh.gif
Atsakyti
Vat ir man butu idomu suzinot kaina! Bet jeigu tikrai gera priemone, tai ir 50lt. nepagaileciau,...nors ir kaip gaila butu sad.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Ramune G. @ 2004 09 05, 10:28)
Vat ir man butu idomu suzinot kaina! Bet jeigu tikrai gera priemone, tai ir 50lt. nepagaileciau,...nors ir kaip gaila butu sad.gif laugh.gif

Šiandien einu pažiūrėsiu tos priemonės,jei rasiu tai iškart pirksiu ir kainą tada parašysiu wink.gif laugh.gif
Atsakyti
Tai va,gryžua nusipirkus,galiu nuraminti RAMUNĘ G.,tikrai nekainuoja 50 lt.-mokėjau 8.45 lt.,vadinasi jis -purškiama priemonė garbanoms wink.gif Ačiū SONEČKAI,labai gerai išaiškino,iškarto radau thumbup.gif Aišku,dar nebandžiau,bet kai išbandysiu parašysiu koks efektas.
Atsakyti
As ir esu susidejusi chemini pries 1,5 metu,dar garbanos laikosi ir visada naudoju priemones garbanotiems plaukams.
Cia mano megstamos putos garbanotiems plaukams:

1. John Frieda(neprilygstamas niekam,suteikia slapiu plauku efekta,bet labai brangu)
2. L“Oreal geros putos
3. Wella geros,bet ne perfect
4. Nivea geros putos
Atsakyti
QUOTE (piplys @ 2004 09 05, 16:40)
Tai va,gryžua nusipirkus,galiu nuraminti RAMUNĘ G.,tikrai nekainuoja 50 lt.-mokėjau 8.45 lt.,vadinasi jis -purškiama priemonė garbanoms wink.gif Ačiū SONEČKAI,labai gerai išaiškino,iškarto radau thumbup.gif Aišku,dar nebandžiau,bet kai išbandysiu parašysiu koks efektas.

g.gif nelabai supratau kaip ta priemone vadinasi ir kur pirkai. labai faina butu nusipirkti, nes as ir turiu garbanotus plaukus, kurie be visokiu priemoniu garbanojasi, taciau be priemoniu jie kazkokie susivele atrodo ir nesusitvarkau as su jais , nes gana stori.. tai brangioji parasyk tiksliai kaip vadinasi ta priemone rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaites,
turiu viena konsultanta salia ir jis sake, kad labai gera priemone siekiant sugarbanoti plaukus yra Keune firmos Sculpting losjonas (ar kazkaip panasiai).
Jis visiskai nesulipdo plauku ir labai graziai ir stipriai susuka, jei plaukus dziovini difuzoriumi.
Jis kainuoja apie 30 LT. bet labai labai populiarus! thumbup.gif
reikes paciai isigyti, nes labai megstu suktis plaukus.
Jis parduodamas Femina Bona kirpyklose!
Atsakyti
QUOTE (piplys @ 2004 09 05, 16:40)

piplys, gal gali pasakyti kur tu pirkai ta priemone garbanom? as siadnien ziurinejau Droge tas visas koalas, bet jokio purskalo uz tokia kaina neradau sad.gif viskas kainuoja apie 11-13 lt. ir balto buteliuko (o gal baltas turi buti skystis doh.gif ) nemaciau.
Atsakyti
tai kaip ta priemone vadinasi su ta koala?
Atsakyti
Ash irgi norechiau zhinoti, koks buvo efektas? Parashykit tikslu pavadinima tos "koalos"kas jau turit. Butinai nusipirksiu ir as. Man neseniai dare kirpykloj toki "garbanojima", kazhkokios priemones labai daug dejo, bet reikalingas toks fenas su specialiu plachiu gaubtu, o jei namie tokio neturi, tai kazin ar priemones tokios efektyvios?
Atsakyti