QUOTE (brangute @ 2004 09 09, 19:22) |
Ash irgi norechiau zhinoti, koks buvo efektas? Parashykit tikslu pavadinima tos "koalos"kas jau turit. Butinai nusipirksiu ir as. Man neseniai dare kirpykloj toki "garbanojima", kazhkokios priemones labai daug dejo, bet reikalingas toks fenas su specialiu plachiu gaubtu, o jei namie tokio neturi, tai kazin ar priemones tokios efektyvios? |
O tas platus feno gaubtas buvo su ilgais spygliukais ar su trumpais????
Ta priemone maciau pirkt PC "Jums" (Siauliuose), vargu ar ta serija prekiauja Sarma, greiciau PC Norfa....
Tas feno gaubtas buvo rodos su mazais spygliukais. Zodziu, apie koala tai tiek, kad prachekinau visas parduotuves, o su koala garbanojimo priemones neradau. Nusipirkau kita. Bet visos pardavejo konsultantes kaip susitarusios tvirtina, kad garbanos pachios nepasidaro, kad reikia to difuzinio gaubto ar suktuku. Taigi parejau namo, pabandziau ta priemone be difuzinio gaubto , nes namie neturiu. Efektas- papure plaukia, bet garbanom to nepavadinsi:))Teks paimti mamos gaubta ir dar su gaubtu pabandyt. jei kam idomu tiksliai priemone vadinasi - "European formula"curl form gel. Kainavo 7.99. Sarmoj visokiu ten yra, bet visos daug brangesnes. Norejau dar paklaust smilinggirl kaip lorealio tiksliai priemone vadinasi, nes irgi garbanojimui lorealio neradau.
man kaip neismanelei gal galit paaiskinti kas yra tas difuzinis fenas? na kad susuka plaukus tai supratau, bet kaip ji satrodo, tai cia kazkas panasaus i znyples?
Ne, toks didelis plokscias gaubtas su spygliais. Kai dziovini plaukus su juo, plaukai apsivynioja tuos spyglius ir taip susigarbanoja.
Jei gerai paaiskinau.

o tai kaip tada skirsis garbanos jei difuzeris su trumpais ar ilgais dantukais

QUOTE (dorado @ 2004 09 10, 14:33) |
O tas platus feno gaubtas buvo su ilgais spygliukais ar su trumpais???? Ta priemone maciau pirkt PC "Jums" (Siauliuose), vargu ar ta serija prekiauja Sarma, greiciau PC Norfa.... |
ta stebuklinga priemone plaukams garbanoti rasite " Droge", ji kainuoja apie 11 -13 lt, o pavadinimas labai neaiskus, neisimenamas, bet jau "Droge"

QUOTE (babarskas @ 2004 09 11, 16:01) |
o tai kaip tada skirsis garbanos jei difuzeris su trumpais ar ilgais dantukais ![]() |
Va to tai jau nepasakysiu,,, persiprasau

Kai pirkau fena ( pries kokius 8metus...) buvo toks platus gaubtas ( panasus i grybo kepure) su trumpais spugliukais. Bet as ji kaip niekam tikusi kazkur nukisau
Bet , kad butu plaukai ant tu spygliuku vyniojesi tai nepamenu.... Gal tie naujoviski kokie kitokie, patys besisukantys
Tiesa mano plaukai trumpi, gal ten ir nebuvo kam suktis..

Turiu ta fena su difuzoriumi. Tokia diidele grybo kepure su spygliais.Spygliai nevienodi,viduryje trumpesni,o is sonu ilgesni.Isplovusi galva,plaukus sutepu putomis ir vynioju ant tu spygliu (mano plaukai zemiau peciu). Taisyklingu garbanu neigaunu,bet plaukai siek tiek pasigarbanoja
.
Pasiskaiciusi jusu patarimu ieskosiu spec.priemones garbanotiems plaukams,gal tada dar labiau garbanosis
.

Pasiskaiciusi jusu patarimu ieskosiu spec.priemones garbanotiems plaukams,gal tada dar labiau garbanosis

Man kirpykloje visada su tokiu dziovina, tai po to graziai atrodo
vakar itikinau vyra, kad ir man tokio reikia, tai rytoj varysiu pirkti.

Na ka reikia ir man prie jusu prisijungti
Pastebejau tik viena dalyka-jei noriu garbanu ta pacia diena kaip tik issiplaunu galva-nieko neiseina
O stai kita ryta tereikia juos sudrekinti, tada zele-pamaigyti ir keliauju i darba nauja sukuosena
Todel visos garbanu darymo priemones labai aktualios. Stai turiu Wellos purskala garbanoms-tikras sssss
Zirmunuose Iki rusyje esancioje kosmetiko parduotuveje nusipirkau zele garbanoms su slapiu plauku efektu. Kaina tris kart mazesne, o efektas
Dabar reiks ismeginti kenguros purskala
Jei jau niekas cia neraso efektu, tai teks pabuti pirmajai isdrysusiai tai atskleisti

Dabar reiks ismeginti kenguros purskala