Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės garbanų formavimui

QUOTE (brangute @ 2004 09 09, 19:22)
Ash irgi norechiau zhinoti, koks buvo efektas? Parashykit tikslu pavadinima tos "koalos"kas jau turit. Butinai nusipirksiu ir as. Man neseniai dare kirpykloj toki "garbanojima", kazhkokios priemones labai daug dejo, bet reikalingas toks fenas su specialiu plachiu gaubtu, o jei namie tokio neturi, tai kazin ar priemones tokios efektyvios?

O tas platus feno gaubtas buvo su ilgais spygliukais ar su trumpais????

Ta priemone maciau pirkt PC "Jums" (Siauliuose), vargu ar ta serija prekiauja Sarma, greiciau PC Norfa....
Atsakyti
Tas feno gaubtas buvo rodos su mazais spygliukais. Zodziu, apie koala tai tiek, kad prachekinau visas parduotuves, o su koala garbanojimo priemones neradau. Nusipirkau kita. Bet visos pardavejo konsultantes kaip susitarusios tvirtina, kad garbanos pachios nepasidaro, kad reikia to difuzinio gaubto ar suktuku. Taigi parejau namo, pabandziau ta priemone be difuzinio gaubto , nes namie neturiu. Efektas- papure plaukia, bet garbanom to nepavadinsi:))Teks paimti mamos gaubta ir dar su gaubtu pabandyt. jei kam idomu tiksliai priemone vadinasi - "European formula"curl form gel. Kainavo 7.99. Sarmoj visokiu ten yra, bet visos daug brangesnes. Norejau dar paklaust smilinggirl kaip lorealio tiksliai priemone vadinasi, nes irgi garbanojimui lorealio neradau.
Atsakyti
man kaip neismanelei gal galit paaiskinti kas yra tas difuzinis fenas? na kad susuka plaukus tai supratau, bet kaip ji satrodo, tai cia kazkas panasaus i znyples?
Atsakyti
Ne, toks didelis plokscias gaubtas su spygliais. Kai dziovini plaukus su juo, plaukai apsivynioja tuos spyglius ir taip susigarbanoja. rolleyes.gif Jei gerai paaiskinau.
Atsakyti
o tai kaip tada skirsis garbanos jei difuzeris su trumpais ar ilgais dantukais g.gif
Atsakyti
QUOTE (dorado @ 2004 09 10, 14:33)
O tas platus feno gaubtas buvo su ilgais spygliukais ar su trumpais????

Ta priemone maciau pirkt PC "Jums" (Siauliuose), vargu ar ta serija prekiauja Sarma, greiciau PC Norfa....

ta stebuklinga priemone plaukams garbanoti rasite " Droge", ji kainuoja apie 11 -13 lt, o pavadinimas labai neaiskus, neisimenamas, bet jau "Droge" sad.gif paklauskit ir jums bet kuri mergaite parodys ja. as dar nepirkau ir nebandziau, nes kur ejau ja atves tik pirmadieni...
Atsakyti
QUOTE (babarskas @ 2004 09 11, 16:01)
o tai kaip tada skirsis garbanos jei difuzeris su trumpais ar ilgais dantukais g.gif

Va to tai jau nepasakysiu,,, persiprasau wink.gif
Atsakyti
gal stambesnes garbanos bus jei su ilgais dantim? o gal ilgi dantys ilgiem plaukam skirti?
Atsakyti
Kai pirkau fena ( pries kokius 8metus...) buvo toks platus gaubtas ( panasus i grybo kepure) su trumpais spugliukais. Bet as ji kaip niekam tikusi kazkur nukisau g.gif Bet , kad butu plaukai ant tu spygliuku vyniojesi tai nepamenu.... Gal tie naujoviski kokie kitokie, patys besisukantys blink.gif Tiesa mano plaukai trumpi, gal ten ir nebuvo kam suktis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dorado: 12 rugsėjo 2004 - 07:11
Turiu ta fena su difuzoriumi. Tokia diidele grybo kepure su spygliais.Spygliai nevienodi,viduryje trumpesni,o is sonu ilgesni.Isplovusi galva,plaukus sutepu putomis ir vynioju ant tu spygliu (mano plaukai zemiau peciu). Taisyklingu garbanu neigaunu,bet plaukai siek tiek pasigarbanoja smile.gif .
Pasiskaiciusi jusu patarimu ieskosiu spec.priemones garbanotiems plaukams,gal tada dar labiau garbanosis g.gif .
Atsakyti
Man kirpykloje visada su tokiu dziovina, tai po to graziai atrodo thumbup.gif vakar itikinau vyra, kad ir man tokio reikia, tai rytoj varysiu pirkti. tongue.gif
Atsakyti
Na ka reikia ir man prie jusu prisijungti rolleyes.gif Pastebejau tik viena dalyka-jei noriu garbanu ta pacia diena kaip tik issiplaunu galva-nieko neiseina blink.gif O stai kita ryta tereikia juos sudrekinti, tada zele-pamaigyti ir keliauju i darba nauja sukuosena wink.gif Todel visos garbanu darymo priemones labai aktualios. Stai turiu Wellos purskala garbanoms-tikras sssss dry.gif Zirmunuose Iki rusyje esancioje kosmetiko parduotuveje nusipirkau zele garbanoms su slapiu plauku efektu. Kaina tris kart mazesne, o efektas thumbup.gif
Dabar reiks ismeginti kenguros purskala biggrin.gif Jei jau niekas cia neraso efektu, tai teks pabuti pirmajai isdrysusiai tai atskleisti laugh.gif
Atsakyti