Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės garbanų formavimui

siandien ieskojau to jusu kenguros purskalo, tai neradau sad.gif nei sarmoj, nei droge Europoje nera sad.gif bet va nusipirkau kitokia priemone... kai isbandysiu, pasakysiu rezultata ir pavadinima smile.gif) dabar bijau,kad galu suklaidint jus, nes gali but kad visika sh nusipirkau, tad laukit komentaru ryt smile.gif
Atsakyti
Na, ta zhele kur pirkau tai nelabai. Gal ko nemoku, bet garbanojau su tuo difuzorium tai vos vos pasibangavo. Galva issipute ir dukart didesne tapo:) Na, gal ir graziau, net nzn
Atsakyti
Na nusipirkau aš tą daiktą su koala (ne su kengūra?) Tai visi buteliukai šios serijos yra tamsiai žali,o šis yra bespalvis permatomas su žaliu purškikliu ir dangteliu, o skystis viduje baltas. Pirkau Norfoje beveik už 9 Lt. Tai visa šių produktų linija vadinasi "Down Under, Naturals" ir parašyta ant būtent šio buteliuko, kad purškiama priemonė garbanoms. Na gal aiškiai parašiau?

Jau išbandžiau, bet nelabai kas gavosi, tas pat kaip ir su putomis, jei išdžiovini, bet neiššukuoji. Gal nemoku naudotis?
Tą feną apie kurį rašėte taip pat turiu, bet tos garbanos būna ne kaip garbanos, bet kažkas netvarkingo ir viskas.

Na gal aš tunra ir nemoku visomis tomis priemonėmis naudotis?
Atsakyti
siandien ieskojau to jusu kenguros purskalo, tai neradau  nei sarmoj, nei droge Europoje nera  bet va nusipirkau kitokia priemone... kai isbandysiu, pasakysiu rezultata ir pavadinima ) dabar bijau,kad galu suklaidint jus, nes gali but kad visika sh nusipirkau, tad laukit komentaru ryt 

tai va rezulatatas: stebuklu nebuna!!! savaime plaukai nesusigarbanos, net jei ir dziovinat gniauzai...! na bet to ir reikejo tiketis!!! bet uztat pasipurskus to purskalo ant plauku,o paskui su znyples juos susukus, tai thumbup.gif rezultatas gaunasi!!! garbanos labai grazios ir ryskios, nesusivele... clap_1.gif na visi tik komplimentus sako,sako ....!

tai vat tokios tokeles....
Atsakyti
QUOTE (Madam Butterfly @ 2004 09 14, 19:31)

tai va rezulatatas: stebuklu nebuna!!! savaime plaukai nesusigarbanos, net jei ir dziovinat gniauzai...! na bet to ir reikejo tiketis!!!

Aisku! As isbandziau tikrai daug priemoniu. Net ir dabar turiu penkis skirtingus produktus garbanotiems plaukams, bet ...... nieko! Stebuklo ne viena nepadare. Supratau tik viena - l.daug ka lemia kirpimas. O jei dar panaudosi ir tas priemones, tai sioki toki rezultata turesi.
Atsakyti
Nu jei plaukai is prigimties truputi linke garbanotis, tai kodel, gaunasi.
Atsakyti
QUOTE (asara @ 2004 09 15, 12:35)
Nu jei plaukai is prigimties truputi linke garbanotis, tai kodel, gaunasi.

butent jeigu plaukai linke garbanotis nuo gimimo:) tuomet tokios priemones tik padeda jiems labiau pasigarbanoti:)
na, ar kas nors galit sudaryti sarasiuka su apytikslem kainom, kokios yra plauku garbanojimasi skatinancios priemones:)???? as nusirasyciau:) nes beskaitant cia visas zinutes, labai akytes paskausta blink.gif
Atsakyti
QUOTE (Madam Butterfly @ 2004 09 14, 19:31)

tai va rezulatatas: stebuklu nebuna!!! savaime plaukai nesusigarbanos, net jei ir dziovinat gniauzai...! na bet to ir reikejo tiketis!!! bet uztat pasipurskus to purskalo ant plauku,o paskui su znyples juos susukus, tai thumbup.gif rezultatas gaunasi!!! garbanos labai grazios ir ryskios, nesusivele... clap_1.gif na visi tik komplimentus sako,sako ....!

tai vat tokios tokeles....

Tai o mus ka ant ledo paliksi wink.gif unsure.gif rezultatus jau suzinojom, belieka suzinoti to stebuklo pavadinima ir kaina rolleyes.gif
Atsakyti
Mjk kad cia tokio saraso darytis nereikia. Vienos pirko kazka su koala, kitos pvz. as, nusipirko (galu gale) fena su difuzoriu. Mano plaukai visada labai graziai garbanojosi, o per nestuma eme ir issitiesino. Tikiuosi, kad kai baigsiu maitinti vel susigarbanos...
Atsakyti
Pirma karta girdziu, kad taip buna rolleyes.gif blink.gif
Atsakyti
na stebuklu nebuna, bet...jei netingit galit paziuret mano vestuvines nuotraukas, tie, kur palaidi mano plaukai buvo butent tik supurksti plauku formavimo priemonem ir isdziovinti gniauzant
o znybliu, kaip madam butterfly siulo as nekenciu, man per daug laiko uzima ir ziauriai plaukus degina, negaliu as ju pakest mad.gif
Atsakyti
Labutis! Tai va norit garbanu, patarsiu kaip jas pasidaryti grazes: kai issiplaunate galva tada truputi palaukite, kad padziutu(galva:) ), tada susipinkite plaukucius eglute. Atsikele is ryto issipinat ir gaunasi grazios garbaneles. Truputi putu uzsidekit ir liuks atrodis(zinau, kad ir tiesiausiams plaukams tai tinka) thumbup.gif
Atsakyti