Nesuprantu kaip galite sakyti kad homeopatiniai vaistai nepadeda ? Juk tai vaistai, juk homeopatija - ištisas mokslas, ir ne iš piršto laužoma tai. Jei nepadėtų tai homeopatijos nebebūtų. Atvirkščiai - tai yra geresnė alternatyva už visas chemijas, tik, žinoma, rekomenduoti vaistus ar preparatus turi gydytojas kuris išmano homeopatijos mokslą. Šiaip čia minėti Acosedum, Sedatif PC - iš tiesų duoda rezultatą. Sedatif tai iš vis - vartoja daug kas iš mano pažįstamų, aš pati kai susinervinu irgi sučiulpiu vieną kitą tabletę - poveikis aiškiai juntamas. Taip kad nereikia šitaip kategoriškai teigti kad nepadeda, turėti savo nuomonę galima, bet šitaip Kalbu ne tik apie nervams raminti vaistukus, esu labai glaudžiai susijusi su medikais ir tikrai ne viena liga yra gydoma būtent homeopatiniais vaistais. Man taip pat yra visko buvę, ir homeopatiniai vaistai padėjo. o kaip čia kažkas minėjo, kad išgeriate kelias molekules - būtent tai ir yra esmė. Labai maži kiekiai veikliosios medžiagos, kurie tikrai negali pakenkti.
tokios mano zinios-is farmakologijos destytojo vilniaus universitete J.Ramanausko.Jo nuomone,kuri manau tikrai reiksmingesne nei homeopatiniu vaistu firmu platintoju ar atstovu,kurie "susiję su medicina"(asmeniskai niekam netaikau) tai yra akių dūmimas,nes tokia dozė(kelios molekules)apskritai negali pasiekti terapinio efekto,o jei kam pagereja-tai del isitikinimo,tai veikia kaip placebas.
del to kad geresne alternatyva uz chemija su tavim sutinku tik del kenkimo.taip homeopatiniai vaistai negali pakenkti,tai neimanoma.bet padeti jie gali tik tuo atveju jei aplamai neismanai farmakologijos mokslo pagrindiniu desniu,ir aplamai esi linkes tiketi visokiom reklamom,perdaug nesigilinant.o tokiu zmoniu pas mus dauguma ir jie net NENORI gilintis ir suprasti.
As aplamai esu pries vaistus,bet yra atvejų,rimtų patologijų,kur arbatėlės nepades.bet tai jau tikrai rimti atvejai,ne tokie apie kuriuos cia diskutuojame.