Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sustiprinti nervų sistemą

QUOTE(Zemuogine_arbata @ 2007 11 08, 18:52)
nu va jau geriau, vakar ryte patrukinejo valanda ir praejo, siandien dar ne, tikiuosi susitvarkys viskas... blush2.gif

man tik Lexotanil padeda nuo trukciojimo, bet paskyre aplamai nuo generalizuoto nerimo

Bet labai aciu uz tai kad dalinates sveikesniais receptais. Valeriono tabletes irgi pavartoju kartais. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mints: 09 lapkričio 2007 - 21:48
sveikutes! biggrin.gif
jo nervingumas ir nerimas nekokie dalykeliai, atsimenu kai laukiaus irgi del visko nervindavausi ir nerimas kazkoks patoviai budavo schmoll.gif , bet gi paziuret i veidrodi ir nusisypsot sau reik thumbup.gif .siaip as Magne 24 gerdavau su melisa,ir nerima numalsindavo ir nuo koju meslungio labai padedavo, cia manau aktualu daugumai besilaukianciu mamyciu,liuksiskas dalykas nestuke.gif biggrin.gif

sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Wirga @ 2007 11 29, 12:32)
sveikutes! biggrin.gif
jo nervingumas ir nerimas nekokie dalykeliai, atsimenu kai laukiaus irgi del visko nervindavausi ir nerimas kazkoks patoviai budavo schmoll.gif , bet gi paziuret i veidrodi ir nusisypsot sau reik thumbup.gif .siaip  as Magne 24 gerdavau su melisa,ir nerima numalsindavo ir nuo koju meslungio labai padedavo, cia manau aktualu daugumai besilaukianciu mamyciu,liuksiskas dalykas nestuke.gif  biggrin.gif

sekmes!

labukas!!!
as ir Magne 24 vartoju, tikrai neblogas, pritariu Wirgai 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
o ka pasiulysit nesikaukianciam teveliui? unsure.gif
Atsakyti
Pati didziausia sukretima as patiriu darbe. Mano darbas yra toks pilnas streso ir itampos... buna kad grizus namo dar kuri laika negaliu nusiraminti. Negaliu uzmigti, galvoju ar nesu padariusi klaidos darbuose, nes tai susije su daugelio zmoniu (jaigu suklysiu). Manau, kad mano nervinga busena greiciausiai del mano pernelyg atsakingo poziurio i gyvenima. Vertetu ne tabletes gerti, o keisti poziuri i situacija. Siuo metu is leto skaitau Jurgos Ivanauskes knyga " Tibeto mandala". Tikiuosi pades.
Atsakyti
Man akis trukciojo apie puse metu. Bet tada gyvenau nuolatinio streso busenoje.
Atsakyti
Sveikos mamos. Man reikalinga Jusu pagalba. As esu psichologe magistrante ir rasau siuo metu savo kursini darba, kuriame atlikineju tyrima kaip tevai itakoja vaiku mirties sampratos vystymasi. Ma labai reiketu kad mamos, turincios vaiku, o ypac tos, kuriu vaikai susidure su artimo zmogaus netektimi, uzpildytu anonimine anketa. Jei Jus galetumete man padeti ir uzpildyti mano anketa, parasykite man i AZ, nurodykite savo el. Pasto adresa ir as jums atsiusiu ankteta. Buciau Jums labai labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(Wirga @ 2007 11 29, 12:32)
sveikutes! biggrin.gif
jo nervingumas ir nerimas nekokie dalykeliai, atsimenu kai laukiaus irgi del visko nervindavausi ir nerimas kazkoks patoviai budavo schmoll.gif , bet gi paziuret i veidrodi ir nusisypsot sau reik thumbup.gif .siaip  as Magne 24 gerdavau su melisa,ir nerima numalsindavo ir nuo koju meslungio labai padedavo, cia manau aktualu daugumai besilaukianciu mamyciu,liuksiskas dalykas nestuke.gif  biggrin.gif

sekmes!

sveikos 4u.gif

as ir esu girdejusi geru atsiliepimu apie Magne 24, reiks butinai ir man nusipirkt, o tai nervukai, visai jau pasauli nebemiela padare g.gif
Atsakyti
Manau geresnis būdas už vaistus yra savęs nusiteikimas, svarbu nepervargti, teisingai maitintis ir palepinti save smile.gif. Vat straipsnelis kaip gerai jaustis manau visai tiks šia tema wink.gif.

Čiau pupos smile.gif
Atsakyti
sveikos biggrin.gif

as ir Magne 24 nusipirkau man ir nervingumo ir nuo meslungio labai padeda.atpalaiduoja ir sypsenele pakelia!!!! 4u.gif , nestuke.gif

o ne nestukem, tai Dormiplant yra tikrai geri vaistukai, nuo nerimo, nervingumo, ir miegas susitvarko , jei yra del to problemyciu rolleyes.gif

aisku nusisypsot sau reikia!!!!! nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nezinau ar cia i tema, bet gal kas patars ax.gif Gal zinot merginos ka reiskia spengimas ir pulsavimas ausyje ir kas keisciausia tik vienoje kaireje, o dar tas keista, kad jei man skauda galva, tai tik kaire puse. Siaip daznai nebuna, bet retkarciais pasitaiko.
Maniau, kad tai susije su pakilusiu spaudimu, bet jis gan stabilus doh.gif Pas gydytoja nenoriu doh.gif nes tada prasideda ligu ieskojimas doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(soera @ 2007 12 13, 15:55)
Nezinau ar cia i tema, bet gal kas patars ax.gif Gal zinot merginos ka reiskia spengimas ir pulsavimas ausyje ir kas keisciausia tik vienoje kaireje, o dar tas keista, kad jei man skauda galva, tai tik kaire puse. Siaip daznai nebuna, bet retkarciais pasitaiko.
Maniau, kad tai susije su pakilusiu spaudimu, bet jis gan stabilus doh.gif Pas gydytoja nenoriu doh.gif nes tada prasideda ligu ieskojimas doh.gif  smile.gif

gali reiksti ir paprasiausia kamsti ausyje. Ligu ieskojimas tai ar ne, bet kad LOR zvilgteltu i ausi manau nepakenks.
Atsakyti