Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sustiprinti nervų sistemą

QUOTE(mamukai @ 2008 03 25, 15:58)
as irgi neurozan bandziau, bet kazkaip taip nesinori rimtu vaistu vartoti g.gif

Aš irgi dabar "Neurozaną" vartoju. Darbo krūvis nežmoniškas, bet jaučiuosi palyginti gerai. Gal ir padeda unsure.gif
"Sedatif" dar man neblogas, "Triptan forte", skystas "Gerimax" (tonizuojantis) irgi reikalų nepablogino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilniete @ 2008 03 26, 12:42)
Pageriu Magnio- pagereja, pageriu valerijono - pagereja..bet negi taip visa gyvenima??? Dar bandziau Baro kamera, buvo gerai, net rankos nustojo drebeti, bet per brangus malonumas. unsure.gif

as girdejau, kad magio papildai labai padeda kai issibalansuoja nervine savijauta, juk viskas nuo kas dieninio streso.... doh.gif
o rimtai nuo magnio geriau? 4u.gif
juk is esmes maisto papildai tai kaip ir geriau nei "vaistai nuo nervu", maziau turetu kenkt, juk vitaminai vis del to...
Atsakyti
QUOTE(mamukai @ 2008 03 27, 22:35)
as girdejau, kad magio papildai labai padeda kai issibalansuoja nervine savijauta, juk viskas nuo kas dieninio streso.... doh.gif
juk is esmes maisto papildai tai kaip ir geriau nei "vaistai nuo nervu", maziau turetu kenkt, juk vitaminai vis del to...

va pradejau vartoti magnio papilda, tik visai neseniai tik vos savaite. Nu kolkas nieko nejauciu, bet paziuresim kaip bus veliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukai @ 2008 03 27, 22:35)

As dariausi Vega testa, tai rode, kad truksta Magnio ir Omega3 rugsciu.
Dar pasiule B grupes vitaminu pagert, ypac "tomis dienomis".
Tai po menesio tikrai geriau buvo, o ir saldytuvas taip nebeviliojo. Nes kai neber gyvenime paguodos, saldytuvas tampa tokiu biciuliu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilniete @ 2008 03 27, 23:36)
As dariausi Vega testa, tai rode, kad truksta Magnio ir Omega3 rugsciu.
Dar pasiule B grupes vitaminu pagert, ypac "tomis dienomis".
Tai po menesio tikrai geriau buvo, o ir saldytuvas taip nebeviliojo. Nes kai neber gyvenime paguodos, saldytuvas tampa tokiu biciuliu... biggrin.gif

o kur tu dareisi ta Vega testa?
o B grupes vitaminai cia nuo "tu dienu" padeda? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(power_for_ever @ 2008 03 29, 22:34)
o B grupes vitaminai cia nuo "tu dienu" padeda?  4u.gif

sveikos,
prisijungsiu prei jusu plepejimo smile.gif
man paciai Magnis ir vitaminai B padeda, nebunu tokia nuo grandines nutrukusi tomis dienomis smile.gif
taciau keleta kartu buvau nusipirkus magvit, tai kazkodel jokio poveikio nepajauciau g.gif todel veliau pradejau dometis: ne visi papildai gerai isisavina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(juustine @ 2008 03 31, 22:41)
sveikos,
man paciai Magnis ir vitaminai B padeda, nebunu tokia nuo grandines nutrukusi tomis dienomis smile.gif
taciau keleta kartu buvau nusipirkus magvit, tai kazkodel jokio poveikio nepajauciau  g.gif todel veliau pradejau dometis: ne visi papildai gerai isisavina verysad.gif

isisavinimas dar nuo organizmo priklauso, vienam gerai, kitam nelabai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas visiems,
va norejau cia jusu paprasyti patarimo. Turiu vaikina mes kartu jau 2 metus. Jis labai irzlus gretai uzsiplieskiantis zodziu labai nervingas. Labai net ne tass zodis kartais kai jis susinervina visi namie prade ieskoti penkto kampo namie. Ir as pati pasidariau nervinga jautri zodziu visai ne tokia kokia buvau. Kokiu vaistuku ar vitaminu patartumet pavartoti jam ir man, kad viskas susinormalizuotu? Kokie vitaminai stiprina nervu sistema? Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juustine @ 2008 03 31, 22:41)
sveikos,
taciau keleta kartu buvau nusipirkus magvit, tai kazkodel jokio poveikio nepajauciau  g.gif todel veliau pradejau dometis: ne visi papildai gerai isisavina verysad.gif

ir man magvit nepadejo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(power_for_ever @ 2008 03 29, 21:34)
o B grupes vitaminai cia nuo "tu dienu" padeda?  4u.gif

vega testa gali pasidaryti naturalios medicinos klinikoje, tiesiog ivesk i google ir pamatysi. taciau, kas del manes, tai atrodo menkai naudos duoda toks testas, o kainuoja daug schmoll.gif
Atsakyti
Kiek bandziau, man nervus sutvarko magnis, o svarbiausia, kad ilgam wink.gif
o rimtu vaistu nuo nervuku vengiu vartoti, juk ne i nauda jie tikrai g.gif
Atsakyti
QUOTE(power_for_ever @ 2008 04 17, 22:51)
Kiek bandziau, man nervus sutvarko magnis, o svarbiausia, kad ilgam wink.gif
o rimtu vaistu nuo nervuku vengiu vartoti, juk ne i nauda jie tikrai  g.gif

as irgi labai nemegstu vartoti rimtus vaistus be rimtos priezasties schmoll.gif
man atrodo visa tai atsilepia blink.gif
Atsakyti