Man padėjo homiopatiniai lašeliai Notta, saulė ir atostogos

kazko reiks ir man griebtis,negeri dalykai daros.... po gimdymo praejo beveik trys menesiukai ir jauciu kad naktim sunku uzmigti,nesamoniu prisimastau......

Skaitau jūsų temą, nes jaučiu, kad ir man reikia. Ypač neramina dėl to atsirandanti nemiga

Nuo nemigos - Passidorm, nuo nervu - Nervoheel
Pats geriausias, efektyviausias, pigiausias ir nekenksmingiausias būdas manyčiau yra geras seksas. O visokie lašiukai, tabletytės... manyčiau labiau placebo principu padeda, apie rimtus vaistus nekalbu. Taip pat geras poilsis, sportas, maloni veikla. Vietoj visokių papildų sakyčiau labiau apsimoka gerti žolelių arbatas (mėta, melisa, mišiniai įvairūs). Bet pirmasis variantas normaliom moterim pats geriausias
Na, o jeigu situacija jau visai bloga, pvz jau visai nervukai pakrikę, nemiga tai jau geriau pagerti migdomųjų, kai išsimiegi normaliai, pasaulis naujai nušvinta, antraip ir iki depresijos galima nusivažiuoti.

Na, o jeigu situacija jau visai bloga, pvz jau visai nervukai pakrikę, nemiga tai jau geriau pagerti migdomųjų, kai išsimiegi normaliai, pasaulis naujai nušvinta, antraip ir iki depresijos galima nusivažiuoti.
QUOTE(Belle_fleur @ 2011 11 23, 16:15)
Gėriau rimtų migdomųjų. Nepadėjo ir nekartočiau, nes šalutiniai poveikiai irgi buvo

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 22, 18:01)
Skaitau jūsų temą, nes jaučiu, kad ir man reikia. Ypač neramina dėl to atsirandanti nemiga 

O tai kodel nemiga kankina? Gal yra priezasciu tam?
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 11 24, 23:51)
O tai kodel nemiga kankina? Gal yra priezasciu tam?
Na, čia ilga istorija. Aš sunkiai užmiegu nuo vaikystės, nuo tiek, kiek save atsimenu. Visada lovoj prasivartau bent jau valandą, o dažniausiai ir daugiau...
Šiaip priežasčių tikrai yra. Visų pirma, nelabai tinkamas mano dienos režimas. Aš besimokydama vienuoliktoje klasėje pastebėjau, kad naktimis mokytis man labai patinka - nėra triukšmo, geriau įsimenu informaciją, paruošusi pamokas dar ką nors paskaitydavau, filmą pažiūrėdavau. Ilgainiui išsivystė mano toks ritmas, kad miegoti eidavau 3-4, keldavausi 7 ryto. Atsikelti būdavo bjauru, bet dieną jausdavausi stebėtinai žvali (na, jauna buvau juk). Lankiau dar ir papildomus įvairius užsiėmimus. Viskas sekėsi labai gerai. Grįždavusi iš visų savo veiklų porą valandų pamiegodavau ir taip viskas vėl užsitęsdavo iki paryčių. Vėl keltis po kelių valandų. Studijų metais liko tas pats, tik miegot anksčiau eidavau, maždaug 1-2. Be to, reikėjo ir dirbti, tai vėliau neišeidavo. Nors jausdavausi tikrai pavargusi po mokslų ir darbų, anksčiau užmigti neišeidavo. O gulėti lovoje būdavo klaikiai nuobodu, tai vis kuo nors užsiimdavau tuo metu - mokydavausi, darydavau darbus ir t.t. Taip įpratau. Dabar anksčiau nei 2 atsigulus aš net negaliu užmigti, tik voliojuosi lovoje

O šiaip, aišku, yra ir kiti dalykai. Kai neišeina užmigti, nervinuos. Dažnai atsigulusi į lovą pradedu ką nors mąstyti: apie planus, ką reikia padaryti, ko nespėju padaryti ir t.t. Žinau, kad tai ne į gerą. Bet tokias mintis sunku užblokuoti...
Rimtus migdomuosius esu gėrusi po artimo žmogaus mirties, kai negalėjau išvis normaliai užmigti ir nuo to pradėjo kentėti mokslai, darbai, santykiai su kitais žmonėmis. Man juos išrašė. Tuo metu poveikis buvo puikus. Užmigdavau iškart. Bet nutraukus niekas nepasitaisė, tik galvos skausmai, kurių sunkiai sekėsi atsikratyti, prasidėjo. Ir sunku buvo nuo jų atprasti. Nes suprantat, kai pagalvoji, kad yra viena tabletė, kurią išgėrus po pusvalandžio gali užmigti be kančių, o kitu atveju kuitiesi lovoje kelias valandas, tai tą tabletę ir paimi.
Todėl dabar galvoju nueiti pas homeopatą. Gal padės natūralesnėmis priemonėmis, patars kažką. Nes aš vienos trukdančios užmigti priežasties nežinau. Jų visas kompleksas yra. Žinau, kad per daug mėgstu viską analizuoti, esu jautri ir turėčiau susitvarkyti režimą (pastarąjį padaryti nėra labai sunku, kiek pačiai nemalonu atsigulus neužmigti kelias valandas)...
Nakvišų aliejus - taj visus pms požymius panaikindavo...
Magne+B6 - tai labai gerai nuo mėšlungio...
Man irgi prastai su nervais.... kuo toliau - tuo jaučiu bus blogiau...
Gydytoja pripažino depresiją, išrašė antidepresantų, geriau bet kurso net neįpusėjau, nes perėjau į kt polikliniką. Gėda man pas tokius daktarus eiti...
Reik kažką daryti..
Vyrui nepatinka kad noriu eiti pas pshichiatra (ar kaip ten vadinas) Sako -
pasedim, pašnekam... kai man atsiranda noras šnekėt - jis jau
/ ilgiausiai iš kaimyno negrįžta...
Šįryt papriekaištavau, kad vėl girtas iš pačio ryto -
gavau... viską skauda dabar...
Kokių vaistelių gal žinot, kad geri ir viskas "pofik"... (na nekalbu apie narkotikus
)

Gydytoja pripažino depresiją, išrašė antidepresantų, geriau bet kurso net neįpusėjau, nes perėjau į kt polikliniką. Gėda man pas tokius daktarus eiti...

Reik kažką daryti..

Kokių vaistelių gal žinot, kad geri ir viskas "pofik"... (na nekalbu apie narkotikus

QUOTE(mishkinuke @ 2012 01 05, 22:39)

Tai, panašu, kad priežastis yra vyras, su ta problema reik tvarkytis. Jos neišnaikinus, su vaisteliais neprasisuksi.
[quote=mishkinuke,2012 01 05, 22:39]
Kaip as jus suprantu,pati ko gero pirmadieni keliausiu pas psichiatra,nes noriu gywent kaip normalus zmogus

Kaip as jus suprantu,pati ko gero pirmadieni keliausiu pas psichiatra,nes noriu gywent kaip normalus zmogus

QUOTE(mishkinuke @ 2012 01 05, 22:39)
Reik kažką daryti..

cia vaistai nepades,reikia ta piktzole israuti su saknim is seimos.nejaugi saves negaila,kuo toliau tuo daugiau ranka kels