Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sustiprinti nervų sistemą

Is esmes taip. Nelabai. jam jau geriau plaut indus, bet tik ne su vaiku. grizes is darbo, pabuna kokia valanda. As istisom dienom viena.Pervargau matyt... ir siaip ne is stipriuju esu.
Atsakyti

Zinai, mano geriausiai draugei taip buvo, panasiai buvo ir kolegei. Ziuriu kad dauguma vyru nesupranta, kaip moterys pavargsta priziuredamos maza vaika, ir netgi reikalauja, kad ir namai butu sutvarkyti, vakariene pagaminta ir t.t. Mano kolegei jau taip buvo stogas nuvaziaves del nuolatinio issekimo, depresijos, miego trukumo ir vyro nesupratingumo, kad mintys apie savizudybe aplanke.... verysad.gif
Siulau visa namu prieziura sukrauti vyrui ant peciu! VISA! Tegul nesureiksmina kad jis pinigus i namus nesa - manau, tu atlieki didesni ir sunkesni darba.
O kiek laiko dukrytei jau?
Atsakyti
dar tik 1 m. ir 2 men.
Atsakyti
as siūlau, jei eisi pas gydytoją tai ir vyrą kartu pasiimk...
jei viena eisi ir tau pasakys kad reikia poilsio, draugijos ir tt... jam kitaip atrodys, o kai kompetentingas žmogus jam tiesiai pasakys, gal ir supras tavo padėtį...
Atsakyti
aciu, pagalvosim...
Atsakyti
Šventą teisybę sako _celeste, reik ir vyrą kartu vestis, nes, kai pradėsi pasakoti, kad tau liepė gydytoja ilsėtis ir pan., tai gali pasirodyti, kad pridėjau nemažai savo "receptūros". Iš patirties žinau mirksiukas.gif Šiaip jau mano vyras labai supratingas ir labai padedantis (nes studijuodama du pamečiui vaikus pasigimdžiau, o be jo ir visų artimųjų pagalbos, tai tikrai nebūčiau to padarius), bet vistiek pratrūksta kartais dėstymu, kad moteris sutverta motinystei ir vyrai greičiau su vaikais pavargsta. Bet jie pamiršta, kad šalia vaikų yra dar ir maistuo ruoša ir visa kita. Na, nėra ką šnekėti. Aš panašiai jaučiuos- žiauriai išsekus, miegočiau atrodo visą parą ir dar daugiau ir žinau, kad prasiblaškymas su draugėm atpalaiduojanti procedūra, bet ir tam dažnai jėgų nebėra..... Čia toks užburtas ratas cry.gif

O pas gydytojus reikėtų pasirodyt, ar su vyru, ar be jo.
Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Pritariu. Vyrus reikia kartu vestis pas gydytojus, kad proto ikrestu!
O tu dar maitini ar jau ne?
Gal pavyktu su geromis draugemis bent savaitgaliui istrukti, palikus dukryte vyrui, kad galetum visiskai "atsijungti" nuo rupesciu ir gerai pailseti, kokioj Nidoj ar prie ezero, zodziu, kur visiska ramybe?
Atsakyti
Bet ar turinčios vaikų dažnai išeinate pas drauges ax.gif ?
Atsakyti
"atsijungti" nuo vaiko vyro ir namų tai tikrai reikėtų. Bet vienas vakaras mažai naudos duos sad.gif čia rimtesnio poilsio reikia - savaitgalio kaip minimum .
Atsakyti
Merginos dar pamirsot SPORTA thumbup.gif
Tik pasirinkti pagal savo norus reikia ir rast laiko g.gif
Aerobinis darbas stimuliuoja "laimes hormono" issiskyrima ir daro mus grazesnemis biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif gerai butu sportas. bet yra dvi priezastys. Sportui reikia laiko, o kada, jei vyras grizta anksciausiai 18 val.kur vaika palikt. o be to reikia ir pinigu, o as nedirbu..
Atsakyti
QUOTE(Adele @ 2005 09 06, 12:21)
4u.gif gerai butu sportas. bet yra dvi priezastys. Sportui reikia laiko, o kada, jei vyras grizta anksciausiai 18 val.kur vaika palikt. o be to reikia ir pinigu, o as nedirbu..

Pirma priežastis atkrenta - gali sportuot eiti nuo 18 valandos. Tada vaikiuką vyras prižiūrės.
Antra taip pat - tavo vyras dirba.
Tau reikia stipraus prasiblaškymo, bendravimo su kitais žmonėmis, tad vyras privalo į tai atsižvelgt ir padėti tau. O be to jam ir nepakenktų pabūt vienam kelias valandas su vaiku. Ar buvo paliktas nors kartą? mirksiukas.gif
Atsakyti